Trochę z przymusu bo skalniak skracam taka szkółka
I rozsadziłam Gazanie przechowywaną przez zimę w dwóch donicach , i trawa Red baron tak kolorowa jeszcze nie była
Kto by się przejmował literówkami kiedy wiadomo o co chodzi Sama się chwilę zastanawiałam nad tymi mustangami, znam buka mercedes, ale mustangów nie Jeśli chodzi o łażenie brzegiem morza to Malta ma strome wybrzeże, klifowe, spacery są na pewno spektakularne widokowo ale ciężko znaleźć dogodne miejsce na wejście do wody, chyba, że na plażach/kąpieliskach.
To jest ulubiona miejscówka młodzieży, wspinają się po stromym klifie i skaczą do zatoczki.
Pokaze wam zabudowe podcienia, jestem zadowolona i to bardzo, do weekendu maja byc zrobione dechy i mogę urządzć pokój letni A dechy wczoraj przyjechaly sa przepiekne, bejca dobrana idealnie pod moj gust. Ciesze sie ze kupilam zaimpregnowane, moze nie modrzew ale za to ekonomicznie i ladne.
Spora część czereśni niestety spadnie bo je zmroziło ale na szczęście coś tam się zje. Nie tyle co byśmy chcieli ale głód czereśniowy zostanie zaspokojony.