Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum 23:23, 02 lut 2016

Do góry
Poszukałam M w zaroślach, poczytałam o psotnikach baranach i kompostowaniu. A teraz życzę znakomitej zabawy karnawałowej.
Coś jeszcze, coś więcej... 23:07, 02 lut 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Zawsze do usług Na pewno Danusia trzyma tego typu donice na zewnątrz, ale czy to jest ten sam materiał - nie wiem. A Madżenka natomiast traktuje te donice jako osłonki - także fakt, że nie są wypełnione ziemią tez na pewno wpływa na ich żywotność.
Pamiętam, że jak Sylwia zaczęła te wielkie donice ecolite wypełniać ziemią to... pękły. Dwa razy je reklamowała aż za trzecim dostała ceramiczne Fiberglass chyba zresztą. Penwie stoją do dziś

No takie tłumaczenie to rozumiem Dziękuję Ci bardzo

PS A nie wiesz czy te donice mają w środku jeszcze plastikową doniczkę?
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 22:20, 02 lut 2016

Do góry
Podbno pierwszy krokus wymnianiany przez piesa?
Ogród Małej Mi - sezon 2015 22:19, 02 lut 2016

Do góry
Ania co mozna teraz robic aby nie zaszkodzic roslinom. Wycinac suche badyle bylinom?
Ciełaś juz klona? Kiedy zabierzesz sie za cięcie traw, hortensji. Pytam oczywiscie zważywszy na mozliwośc mrozów

Ide zobaczyc wymniamnianego krokusa
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:14, 02 lut 2016

Do góry
wodzyn napisał(a)
Marzenko dziękuję ci bardzo serdecznie za tę wyczerpującą informację. Właśnie o tę soczyste zieleń mi chodziło, bo kiedyś mi o tym pisałaś a po fotkach w necie niby zieleń obydwu podobna. Ty znasz je z ogrodów, wiec Twoja rada dla mnie niezwykle cenna.
Pozdrawiam

Czasami wydaje mi sie ze z opisów w necie wiem juz sporo o danej roślinie. Dopiero jednak ze dwa sezony pozwalają nam je naprawdę poznać. Siłę wzrostu, kolor, zimowanie
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:10, 02 lut 2016

Do góry
frezja napisał(a)

Marzenko, dziękuję za wyczerpujący opis myślę, aby dokupić jeszcze jakąś jedną dla towarzystwa.Prawda,że to piękne krzewy i warto im poświęcić trochę czasu..moja od wiosny będzie miała tylko lepiej.
Z przędziorkami nie miałam do czynienia i oby tak pozostało.

Wpadaj zatem z pytaniami, jestem do dyspozycji . Gdybym miała miejsce na kolejna magnolię to bym chciała Genie
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:09, 02 lut 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Wspominalas kiedys ze nie jestes nia zafascynowana jak wszyscy bo uwazasz ze sa inne lepsze.jesli zle zrozumialam to przepraszam

Asiu nie wiem czy sa lepsze bo jej ńam. Nei przepraszaj, rzecznik ma prawo reprezentować rozwinież zwoje opinie w imieniu klienta. Czasami rzecznik lepiej rozumie wnętrze osoby, którą reprezentuje niż ona sama siebie
Pewnie dlatego nie mam the beatles ze inne uwazam za lepsze
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:48, 02 lut 2016

Do góry
Basilikum napisał(a)
przyczlapalam sie przywitac
troche podczytuje ale teraz wypada wreszcie cos napisac

Znamy się nie tylko z widzenia,mwidze Cie czesto i czasami podczytuje.
Ale najbardziej podobał mi sie Twoj avatarek Mikołajkowy, teraz trudno mi cie zidentyfikować
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:46, 02 lut 2016

Do góry
Monic napisał(a)
Zazdroszczę Ci tego wypadu po ciemierniki.

Moniko Sebek bedzie jechał z Krakowa pociągiem, moze tez dołaczysz? Aczkowliek obawiam sie ze siła forum spowoduje to ze nie kupimy ani jednego ciemiernika.....
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:45, 02 lut 2016

Do góry
Dorotka napisał(a)
Marzenko, w Twoim starym wątku znalaząm fotkę z małymi blado różowymi różyczkami. Tak mnie zauroczyły że .... Co to za różyczki są i czy warto je zadzić???

To wklej kochana to zdjecie bo ja na pewno go nie odnajdę. A roz to u mnie juz prawie 90
Ogród Małej Mi - sezon 2015 21:43, 02 lut 2016

Do góry
Ale madżenka podsumowanie zrobiła - już wszystko wiem
Ogród pewnej ogrodniczki 21:42, 02 lut 2016

Do góry
Karol99 napisał(a)
A dlaczego trzeba skubać róże?

A nie wiem, Madżenka skubie i inne dziewczyny skubią. W tym roku liscie nie opadły, no ale chyba opadną.
Może i ja poskubię
Ogród Małej Mi - sezon 2015 21:39, 02 lut 2016

Do góry
Hoopa
Na forum mamy sezon ogórkowy wiec umilamy sobie czas pogaduchami. Wprawdzie tysiące postow wywołało planowanie drzew wielopniowych w tysiącu molini u Navigatorki ale.... Niestety juz podjęła decyzje i znów znajdujemy inne tematy. Naigatorka dzielnie skopała 60 M 2 ogrodka z braku laku. Polinka rozpoczela rewolucje i metamorfoze warzywnika. Ola Leon planuje trójkąt przy gospodarczym budynku, Ewa Agentka waha sie czy posadzic wisnie czy i jak zabrac sie za rabate od ulicy. Juzia wybiera krzesła, ja lampy, Magda70 duma czy przemalować czerwone schody. Poł Polski wybiera sie wesołym autobusem na zwiedzanie ogrodów Ślaska ale czekamy aż Siakowa założy oświetlenie ogrodu. Karolina dała sygnał do wysiewów i zanim znow wyfrunie do Azji to juz jej stipa wzeszła. Aczkolwiek forum pierwszy ra zobaczy wietnamskie warzywa w tym sezonie, to az starch sie bać czy cos przytarga ze Sri Lanki. Pół zachodniej Polski ostrzy sobie zeby na ciemierników na Gardeni i ciekawe o ktorej pierwszy osobnicy będa pod wejsciem Sebek zalicza egzamin ze wskaźników Steinhausa (nawet google tego nie ogarnia) a niektorzy dowiedzieli sie co to dziara. Z braku laku lepszych ode mnie komentatorów życia na forum (ciekaw czy Konstancja podczytuje cichaczem) to ja Madzenka zrobiłam dla Ciebie skrot.

Wybaczcie wszyscy ktorych nie wymienialam, mozna uzupełnić skrót dla Ani

Aha pierwszy przebiśnieg wystawił głowe u Magnoli, u mojej tesciowej rannik a u Kasik juz od tygodnia kwitnie pierwszy krokus.
Ogródek z futrzakami i kamieniami 19:20, 02 lut 2016

Do góry
Kindzia do ciecia to jednka mamy troche czasu
Ewo nie wierze ze tylko kilka zamówiłas i pamietaj o Austince
Ogród niby nowoczesny ale... 19:17, 02 lut 2016

Do góry
Masz racje na biało skoro juz tyle szarosci jest. Szkoda szlifowania bo jak juz wszystkow wyrementujesz to jednak wymienisz schody . Maluj i sie nie zastanwiaj. Zawsze stopnie mozesz poprawic bo one sie najszybciej niszczą
Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 19:14, 02 lut 2016

Do góry
Puść linka bo ja sie ciagle upieram na wyjazd w wakacje... A M juz był w T i nie chce, on chce Dominikanę w listopadzie, ja byłam i nie chce
Musze go zachęcić Kambodża i Wietnamem
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:13, 02 lut 2016

Do góry
Hura jest "bida" zatem mozemy okrzyknąć nadejście przedwiosnia
Typografia ogrodu 19:10, 02 lut 2016

Do góry
Szalona kobieto odpocznij trochę. Do lata zmęczysz sie ogrodem
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 19:05, 02 lut 2016

Do góry
Danusiu obiecujemy trzymać wartę do czasu az wszytsko bedzie dobrze. Wierzę ze za chwile i u Was zaświeci słonce.
Ogród pewnej ogrodniczki 19:03, 02 lut 2016

Do góry
Mam nadzieje ze odpowiedziałam na wszystkie pytania u mnie
Gdyby mi cos umknęło trab

Jezówki kupuj koniecznie, przepieknie wygladaja w trawach (stipa i rozplenice little boy lub bunny, seslerii jesiennej )
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies