Hoopa

Na forum mamy sezon ogórkowy wiec umilamy sobie czas pogaduchami. Wprawdzie tysiące postow wywołało planowanie drzew wielopniowych w tysiącu molini u Navigatorki ale.... Niestety juz podjęła decyzje i znów znajdujemy inne tematy. Naigatorka dzielnie skopała 60 M 2 ogrodka z braku laku. Polinka rozpoczela rewolucje i metamorfoze warzywnika. Ola Leon planuje trójkąt przy gospodarczym budynku, Ewa Agentka waha sie czy posadzic wisnie czy i jak zabrac sie za rabate od ulicy. Juzia wybiera krzesła, ja lampy, Magda70 duma czy przemalować czerwone schody. Poł Polski wybiera sie wesołym autobusem na zwiedzanie ogrodów Ślaska ale czekamy aż Siakowa założy oświetlenie ogrodu. Karolina dała sygnał do wysiewów i zanim znow wyfrunie do Azji to juz jej stipa wzeszła. Aczkolwiek forum pierwszy ra zobaczy wietnamskie warzywa w tym sezonie, to az starch sie bać czy cos przytarga ze Sri Lanki. Pół zachodniej Polski ostrzy sobie zeby na ciemierników na Gardeni i ciekawe o ktorej pierwszy osobnicy będa pod wejsciem

Sebek zalicza egzamin ze wskaźników Steinhausa (nawet google tego nie ogarnia) a niektorzy dowiedzieli sie co to dziara. Z braku laku lepszych ode mnie komentatorów życia na forum (ciekaw czy Konstancja podczytuje cichaczem) to ja Madzenka zrobiłam dla Ciebie skrot.
Wybaczcie wszyscy ktorych nie wymienialam, mozna uzupełnić skrót dla Ani
Aha pierwszy przebiśnieg wystawił głowe u Magnoli, u mojej tesciowej rannik a u Kasik juz od tygodnia kwitnie pierwszy krokus.