Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Katkak 09:27, 31 sty 2016

Danusiu - Pozdrawiam Was obie .
agaciech 16:09, 31 sty 2016

Dzien dobry, ja mam pytanie konkretnie do Pani Danuty. Jestem poczatkujacym ogrodnikiem a internet nie zawsze oddaje rzeczywisty kolor rosliny. Bardzo podoba mi sie (oczywiscie nie tylko) zestawienie kolorystyczne na zdjeciu 3 str. 211 w Pani ksiazce "Jak zaprojektowac OGROD MARZEN". Chcialabym zapytac czy pod hortensjami rosna zurawki "Sweet tee" i funkie "Allegan fog"? Czy jednak sie myle. Jesli tak, bardzo prosze o podanie prawidlowych nazw tych roslinek.
Pozdrawiam
Gardenarium 16:31, 01 lut 2016

Hosta 'Fire&Ice" plus Heuchera w typie 'Creme Brule", 'Coral Bells' lub 'Caramel'
Sweet Tea ma takie nerwy widoczne a te raczej są pomarańczowe z wierzchu i różowe od spodu.

Instagram Ogrodowiska
Margarete 17:02, 01 lut 2016

I ja czekam na kolejny nowy wianek...a juz kolor tych kwiatów które pokazałaś ni to szmaragdowy ni to zgaszony turkus wymieszany z szarościa jest niesamowity, ciekawe jak go wkomponujesz z innuymi........???

Byle do wiosny !
barbara_kraj... 17:51, 01 lut 2016

Danusiu, dziękuję, że z tego wyjątkowego i wielce pouczającego portalu mogę już pięć! lat korzystać.

Pozdrawiam, a Babci Jasi (to również imię mojej Mamy) zdrowia życzę.
agaciech 20:02, 01 lut 2016

Hosta 'Fire&Ice" plus Heuchera w typie 'Creme Brule", 'Coral Bells' lub 'Caramel'
Sweet Tea ma takie nerwy widoczne a te raczej są pomarańczowe z wierzchu i różowe od spodu.

Bardzo dziekuje za tak szybka odpowiedz, a o takich nazwach nawet nie slyszalam
Pozdrawiam Agnieszka
Iwona100 20:50, 01 lut 2016

Witam. Danusiu w wątku "Pojedyncze pytania na temat projektowania rabat" na str. 421 zapytałam o moją rabatę hortensjowo- śliwową. Chciałabym ją w tym roku dokończyć. Bardzo prosiłabym Cię o pomysł jakie rośliny Ty byś widziała na miejscu trzepaka, żeby ładnie komponowały się ze śliwami wiśniowymi i hortensjami. Tłem jest żywopłot z ligustru. Wstawiłam kilka zdjęć tego miejsca. Twoje pomysły są świetne.
Pozdrawiam.
Gardenarium 10:16, 02 lut 2016

Kochani bardzo mało bywam, bo nie jest dobrze Wybaczcie, inne sprawy zaprzątają mój czas Trochę pozaglądałam w tematyczne, ale odpuszczam. Trzymajcie poziom i pomagajcie Dziękuję.

Instagram Ogrodowiska
Madzenka 19:05, 02 lut 2016

Danusiu obiecujemy trzymać wartę do czasu az wszytsko bedzie dobrze. Wierzę ze za chwile i u Was zaświeci słonce.
Kasiek 21:37, 04 lut 2016

Bo u Ciebie jest jak w domu...cichy kat...cieply piec...i ukochanych roslin cala gora...