Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lilie"

Rododendronowy ogród II. 22:14, 06 sie 2014

Do góry
Lilie pachną aż u mnie
Rododendronowy ogród II. 22:05, 06 sie 2014

Do góry
Jakieś piekne byliny i Lilie wodne
Nowe Życie ;-) 19:51, 06 sie 2014

Do góry
marta_d napisał(a)
lilie piękne widzę, że mimo małej ilości czasu działasz w ogrodzie

Teraz moja praca w ogrodzie polega głównie na ratowaniu roślin przed zasuszeniem Dobrze, że ostatnie dni dają odpocząć od upałów. Czas rozejrzeć się za cebulkami. Mam tylko tulipany, zamierzam dokupić parę innych rodzajów no i oczywiście na mojej liście znajdą się również czosnki, którymi zachwyciłam się u Ciebie... Pozdrawiam
Zielone Centrum Spokoju 15:20, 06 sie 2014

Do góry
Lilie z końca czerwca br.

Ogrodnik Mimo Woli cd 13:34, 06 sie 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Wsadziłam do reklamówki i szybka jazda do domu..... a upał był straszny, w aucie jak w piecu...... nie było szans na nic innego jak jazda na sygnale do oczka..

Jak potfory Fiordy dostają sałatę to i lilie zaczęły przyrastać Zaryzykowałam...

Dzięki Rysiowi moje lilie nawet w ilości szczątkowej były w kałuży...

Teraz faktycznie piękne sa.Nie widzę takiej bardzo ciemnej.To różowe to gaura, u mnie zmarzła albo wygniła.
Ogrodnik Mimo Woli cd 13:19, 06 sie 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Anka Ty szalony człowieku . Mówiłas że kupiłas lilię a nie lilię wodna, w zyciu bym nie przypuszczała ze w sierpniu kupisz kwitnąca llie wodną. Jak ja dotargałas do jeziorka??? Powiedziałam ze nie ma lilii bo myślałam o lilii ogrodowej do ziemii. Tą widziałam ale w życiu nie pomyślałam ze o nia chodzi. Wyobrażacie sobie Ankę targająca kwitnącą wielką lilię?????Ja az takiej wyobraźni nie miałam.Buziaki szlona dziewczyno.

Wsadziłam do reklamówki i szybka jazda do domu..... a upał był straszny, w aucie jak w piecu...... nie było szans na nic innego jak jazda na sygnale do oczka..

Jak potfory Fiordy dostają sałatę to i lilie zaczęły przyrastać Zaryzykowałam...

Dzięki Rysiowi moje lilie nawet w ilości szczątkowej były w kałuży...

Nowe Życie ;-) 12:26, 06 sie 2014

Do góry
lilie piękne widzę, że mimo małej ilości czasu działasz w ogrodzie
Ogrodnik Mimo Woli cd 10:35, 06 sie 2014

Do góry
Wydawało mi sie że pokazywałam moje lilie na forum.. ale Bogdzia twierdzi, że musiałam pomieszać z FB. wiec wstawiam i tu... szukać wstecz mi sie nie chce ..

Lilie Attraction

Morelowa lilia to Clyde Ikins.. jest piękna. To nowy zakup.. szłam przed imprezami do fryzjera, a po drodze był Pan Bylinowy... nie muszę pisać , że do fryzjera nie dortarłąm bo ... lilię trzeba było szybko posadzić a był upał.. no i kasa poszła na "chabazia".. na fryzjera już nie stykło... ale jak patrzę na ślicznotę to wcale nei żałuję... a mi już żadne fryzjer i tak nie pomoże.. Nie żałuję.. byle dobrze przezimowała... foto nie oddaje jej urody.. Ha, ha, ha.. moje też

lilia wodna Firecrest

lilia wodna Marliacea albida
Ogród z łezką 21:35, 05 sie 2014

Do góry
Kasik napisał(a)
Jeśli Ty uważasz, że u mnie pięknie, to co można powiedzieć o tym co ja widzę. Przecież masz jak w bajce, raju, i nie wiem co jeszcze. Nawet lilie- wiesz -ja ich nie lubię- są przepiękne.

Hortki szaleją- one są nie do pobicia. Już się nie mogę doczekać moich w przyszłym roku.

Kasiu, mój ogród rok starszy od Twojego. Za rok, jak Ci się te dziesiątki Twoich hortek rozrośnie...wyobrażasz sobie???
Bardzo się cieszę, że Ci się podoba Zresztą ktoś tu od nas z forum powiedział mi niedawno, że styl w ogrodzie podobny bardzo mamy...ale czy to Cię dziwi???
Działka prawie w Borach Tucholskich 21:29, 05 sie 2014

Do góry
Rzeczywiście, okazów ciekwaych masz dużo, do tego te hortensje, lilie i liliowca, które też bardzo lubię, ale u siebie jakoś już nie mam miejsca Widzę, że adrenaliny Ci na co dzien tez nie brakuje (wedrówki po górach i widoki - bezcenne )
Ogród z łezką 21:22, 05 sie 2014

Do góry
Jeśli Ty uważasz, że u mnie pięknie, to co można powiedzieć o tym co ja widzę. Przecież masz jak w bajce, raju, i nie wiem co jeszcze. Nawet lilie- wiesz -ja ich nie lubię- są przepiękne.

Hortki szaleją- one są nie do pobicia. Już się nie mogę doczekać moich w przyszłym roku.

Ogródek Anity 17:03, 05 sie 2014

Do góry
Lilie
Te , które ocalały po masowym ataku nornic

Floksy
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 23:35, 04 sie 2014

Do góry
Luki, co to za lilia? O nazwę mi chodzi:

Luki napisał(a)
...
Fotka z zeszłego roku dla przykładu. Lilie mają czas żeby wyjśc z ziemi zanim krzewy się 'zazielenią'. Tawułka wiosną też jest mocno przycięta.

Ogródek Hanusi - kolejny sezon 22:25, 04 sie 2014

Do góry
Aniu monte-różyczka kupiona w markecie, z nazwą Impala- jakiś holenderski okaz we współpracy z Kordesem. Tyle sie dowiedziałam o niej.
To drugie kwitnienie.
Edytko, Lilie i floksy wyrosły w objęciach gipsówki, rozrosła się w tym roku ogromnie, powojnik bylinowy całkiem przykryty Ale gipsówkajuż swoje 5 minut miała,Za tydzień idzie precz z grządki, zostają tylko korzenie.Będzie trochę łyso, ale nic to. Taka kolej rzeczy.
Jaki to,że zakwitł Rh CW - tak wcześnie?
W cieniu - zacieniona 22:09, 04 sie 2014

Do góry
monteverde napisał(a)
Bogusiu lilie w pełnym rozkwicie, a u mnie już powolutku wszystkie przekwitają ale jest jeszcze kilka w pąkach, śliczne
Mam jeszcze kilkanaście w malutkich pączkach...ale u mnie zawsze wszystko później...
W cieniu - zacieniona 22:07, 04 sie 2014

Do góry
Bogusiu lilie w pełnym rozkwicie, a u mnie już powolutku wszystkie przekwitają ale jest jeszcze kilka w pąkach, śliczne
W cieniu - zacieniona 20:53, 04 sie 2014

Do góry
Kasya napisał(a)
sliczna pink annabelle i z tymi liliami wyglada cudnie
...lilie niestety już przekwitły...pink Annabelle zmienia kolory..
Ogród cioci czyli ciociogród :) 19:53, 04 sie 2014

Do góry
makkasia napisał(a)
kurcze muszę moje sparwdzić.
lelije masz piękne tez bym z pomarańczowym nosem chodziła
ściskam

Kasiu cudowne są te lilie Jestem nimi zauroczona. Niestety kończą kwitnienie. Pachną tak mocno że nosa stykać nie trzeba
Ogród cioci czyli ciociogród :) 15:02, 04 sie 2014

Do góry
malkul napisał(a)
Ostatnio powąchałam lilie i pojechałam do sklepu, dopiero jak wróciłam to okazłao się że pojechałam z całym pomarańczowym nosem Serio serio

Może ludzie myśleli że to nowoczesny makijaż
Ogród cioci czyli ciociogród :) 13:34, 04 sie 2014

Do góry
Ostatnio powąchałam lilie i pojechałam do sklepu, dopiero jak wróciłam to okazłao się że pojechałam z całym pomarańczowym nosem Serio serio
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies