Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 09:41, 13 sie 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Nocne foty zrobiłaś piękne Reklama zasłaniajaca ekran też mnie wkurza, nie trawię agresywnych, "ruszających się" reklam na kompie, u mnie odnoszą odwrotny skutek od zamierzonego... Miłego dnia Aniu

Niestety ja też... i też odwrotny skutek... jak widzę ruchomą reklamę od razu wychodzę.
Dziś o dziwo ani jednego ataku na ekranie, ale dopiero siadłam do kompa.. wczoraj miałam podeptać po wątkach, ale sie wnerwiłam i poszłam spać.
Co to jest ten Ad Block????? Mądrzy podpowiedzieć

Edit... wyskakujące okienka to drobna awaria przy pracach nad systemem... dlatego już ich dziś nie mam... i całe szczęście
Mala_Mi 09:48, 13 sie 2014

Kasik napisał(a)

Ja muszę zasuwać do ogrodu- uporządkować, przygotować plan na nowe rabaty( chociaż w głowie) by móc kiedyś cieszyć się takim miejscem jak Twoje.
Ale jeśli z nad morza ciągnie mnie do domu i do ogrodu (mojej nowej miłości)- to znak, że już jest do czego wracać.

Macham z Zielonej

Bez przesadzyzmu.... Twoje miejsce jest cudne.. oglądam u Ciebie i oglądam na fotach Twoich gości

Super, że jest do czego wracać.... tylko często też żal opuszczać...bo taki urlop 2 tygodnie..to omija ogrodnika wiele kwiecia, które zdązy w tym czasie przekwitnąć..
Luki 10:15, 13 sie 2014

Aniu ja to ostatnio w Twoim jak mysz kościelna przebiegam zobacze i śladu nie zostawiam jednak cały czas jestem na bierząco ze wszystkimi wydarzeniami.
Nie widziałęm też sensu pisania w momencie twojego braku czasu i problemów.
No, ale napisać musze, że ogromnie Cię podziwiam za wytrwałość, a maraton z odwiedzinami Mai chrzcinami i przygotowaniem ogrodu to już na prawde wielki wyczyn.

Temat Mai już troche ucichł, ale ja wiem jedno. O odcinek i ogród nie masz sie co martwić... fakt szkoda, że nie przyjechali wtedy kiedy powinni, gdy kwitły liliowce, lilie itd, ale to głównie z powodu mojej prywaty bo chciałbym zobaczyć jak by to przedstawili. Masz tyle zakamarków w ogrodzie i tak duże rabaty, że niedociągniećia o któych pisałaś na pewno nie będą widoczne.

Muszę w końcu też wspomnieć o żurawkach, które pojawiły się z powodu mojej uwagi Nie ukrywam, że bardzo mi się to podoba i mam taki mały promil wkładu w Twój ogród.

Jeszcze co do muminka wie chłopak co dobre. Wydaje mi się, że włoski mu troszke wyjaśniały. Jak już teraz z niego taki psotnik to na niedobór biegu w przyszłym roku narzekać nie będziesz. Coś o tym wiem, a ogród mam 3 razy mniejszy, ale jak dostane chrześniaka pod opieke to oczy do okoła głowy to za mało. Mogę sobie przypisać jeden sukces nauczyłem go wąchać kwiatki, tym sposobem wszycy mają i mieli ubaw jak wkładał nos do lili,a ja mam spokój z tym, że nie zerwie nic przypadkiem.

Tak się zastanawiam, jaki termin na odwiedziny Twojego ogrodu i wproszenie się jest najlepszy... Gosia chyba mnie ubiegła z lipcowym terminem bo tego, że muszę jeszcze nie jeden raz zobaczyć Twój ogród jestem pewien i mam nadzieję, że będę mógł legalnie odwiedziny złożyć.

Strasznie się rozgadałem, ale jeszcze powiem Ci, że pokazałem Twój ogród moim Państwu bylinowym (ogromni pasjonaci) byli wręcz zachwyceni i mam koniecznie poinformować o emisji odcinka w TV, miałem tylko kilka zdjęć, prosili o więcej Myśle, że ich ogród również by Cię zachwycił.

Wspomne, że AdBlock to dodatek do przeglądarki, który blokuje wyskakiwanie i bardzo ogranicza nadmiar reklam.

Teraz już muszę uciekać i jak to Viola z brzyduli mówiła "Komu w droge, temu komplet opon"
Mala_Mi 10:26, 13 sie 2014

Poczytałam.. ale odpowiem.. jak znikną wyskakujące okienka... bo jednak awaria trwa.. a ja i tak nieczasowa.

Łukasz o żurawkach tu myślałam od dawna.. więc Twój głos był tylko przechyleniem wagi.. zapraszam kiedy chcesz..

A reszcie odpowiem może wieczorkiem..
Mirella 11:05, 13 sie 2014

Aniu zostawiam pozdrowienia i zmykam zachwycać się dalej Twoim pięknym ogrodem
Pszczelarnia 11:21, 13 sie 2014

Anek, jestem u Ciebie na bieżąco. Ale nie piszę, żeby nie zapełniać słowami wątku. Z ogromną uwagą przeczytałam wyznanie Łukasza (legalne wprosiny - dobre).
Co do Mai, to wiesz, że możesz spać spokojnie. Dobry ogród, prawdziwa właścicielka - mogłoby lecieć od razu nagranie live.

Dzięki Tobie mam liliowce i lilie w ogrodzie, bo mnie nimi zaraziłaś. Lubię hosty i żurawki, bo to świetne, ładne rośliny, które doskonale spełniają swoją rolę w każdym ogrodzie.

Pięknie wygląda to podświetlenie - wielka sztuka. Poziom techniczny Twojego ogrodu mnie wprawia w nieustający podziw. Bo, że byliny cudne to wiadomo i już nawet nie piszę o tym.

A mnie teraz teoretycznie te wszystkie języczki, świecznice, rodgersje i tym podobne się podobają - teoretycznie, bo nie dla mojego ogrodu one w masie (brak stawu i cieku stałego). Rozgadałam się.

PS Jeżówki pod koniec lipca przesadzałam z masą ziemi, nic się nie stało - musiałam je uporządkować.

Jakie ciekawe kwiatki ma Pan Bylinowy?
Kasial 12:26, 13 sie 2014

Aniu zdjęcia nocne mnie powaliły i leżę i podnieść się nie mogę. No brawo żeś stworzyła takie cudo kałużowe

Zdjęcia Muminka podglądam i uśmiecham się do niego poprawia mi humor, pomachaj do niego ode mnie
kosolka 13:02, 13 sie 2014

Dzień dobry! Zaznaczam tak na szybko i wrócę później na spokojnie
Urszulla 14:11, 13 sie 2014

Też jestem zachwycona nocnymi ujęciami fajnie że chciało Ci się pobawić i zrobić coś oryginalnego. Naturę mogę oglądać non stop, nie muszą być zawsze wyszukane i najlepsze zdjęcia choć Twoje i tak zawsze są piękne
Borbetka 14:28, 13 sie 2014

Aniu, dzięki za szkolenie z jeżówek. Zobaczę jak będzie u mnie. Póki co ma problem z bukszpanami i mam zamiar zawalczyć o ich zdrowie .