Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Kondzio 09:47, 12 sie 2014

Anita1978 napisał(a)
Nadrobiłam , uffff!!! Nie dość że rabaty oiękne to jeszcze stół pięknie nakryty i bukiet cudny! Jesteś człowiekiem wielu talentów!
Gratuluje też rocznicy - lepiej późno niż wcale, a przegapiłam wcześniej.....pozdrowka!
nic sie nie stało
Kondzio 09:49, 12 sie 2014

Jag_58 napisał(a)
Kondziu spóźnione ale szczere życzenia z okazji 15 Rocznicy Ślubu ,wszystkiego co sie Szczęściem zwie a Tobie w szczególności inspiracji ogrodowych ,przepraszam ,że tak późno ale i tak ciągle nadganiam wszystkie wątki , teraz postaram sie być na bieżąco ogród masz piękny a bukiet ,który sam zrobiłeś to podziwiał nawet mój małżonek ,przepiekny !!!!!!buziaki zostawiam i znowu do kuchni dzisiaj na tapecie gruszki
Boże o kwiatkach zapomniałam ,ale juz są

dzieki dzieki wiem bo sam skacze jak porażony po forum i nigdy nie jestem na bieżąco
Kondzio 09:51, 12 sie 2014

kaisog1 napisał(a)
Kondziu gratuluję Wam rocznicy Bukiet cudowny!
dzieki Gosiu a wy gdzie sie szwedacie zadko abywasz teraz na ogrodowisku
Kondzio 10:01, 12 sie 2014

agatanowa napisał(a)

Masz rację, Kondziu. Nie dziwię się też osobom, które decydują się na ogrody iglakowe, czy generalnie: mniej pracochłonne. Mogą być również piękne, bujne, zachwycające. I tak najwazniejsze, że dbają o otoczenie i czują się w nim dobrze Ale bylinowe to jest to. Ale wiesz co? Przy moim małym ogródeczku coraz częściej dochodzę do wniosku, że ogrody bylinowe potrzebują miejsca: na stworzenie tła dla roślin (mury, zywopłoty) i na rozpostarcie bylinówki. A teraz najczęściej ogródki są takie jak moje: mini, zatem styl minimalistyczny tutaj jest wskazany Przemyślenia może niezbyt profesjonalne, ale tak jakoś mi zaczęło wychodzić.
Kondziu, to średni pożytek ma z Ciebie Andrzej, skoro cały się poświęcasz wyłącznie ogrodowi, hehe Nie narzeka?
masz całkowita racje małych ogrodach tez nie mozesz sobie pozwolić na duzo bylinówek bo ogrod bedzie pusty przez kilka miesięcy moim zdaniem małe ogrody powinny mieć jak najwiecej roslin zimozielonych i ewentualnie akcenty bylinowe by był kolor i zapach e tam mam nadzieje ze nie narzeka hi hi hi
Kondzio 10:06, 12 sie 2014

agatanowa napisał(a)

nic nie rozumiem [/quote pytalaś sie o bukiet ślubny imię ze robiłem z lilie z niebieskim przetacznika rybim ogonem sory pisałem z komórki ale to był bardziej jako dodatek do prezentu
kaisog1 13:52, 12 sie 2014

Kondzio napisał(a)
dzieki Gosiu a wy gdzie sie szwedacie zadko abywasz teraz na ogrodowisku

Wiesz, tak sie akurat stalo... jeszcze troszke czasu potrzebuje... ale podladam Was po cichutku
Kondzio 14:51, 12 sie 2014

kaisog1 napisał(a)

Wiesz, tak sie akurat stalo... jeszcze troszke czasu potrzebuje... ale podladam Was po cichutku
no tak zauważyłem
Kondzio 14:55, 12 sie 2014

kilka zaległych fotek

Kondzio 14:59, 12 sie 2014

Kondzio 15:03, 12 sie 2014