Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci czyli ciociogród :)

Ogród cioci czyli ciociogród :)

malgorzata_s... 22:25, 12 sie 2014

Alisonek napisał(a)
Gosieńko a ja dzisiaj hosty od Ciebie przesadzałam bo mi miejsca na krwawniki brakowało, normalnie tłoczno się robi zdjęcia nie zdążyłam zrobić bo trzeba było Frania kłaść spać, postaram sie jutro uwiecznić ich nowe miejsce.
A Twój prezent śliczny, duży i zdrowy, niech pieknie rosnie i zdobi Twoje królestwo
buziolki

Alu to czekam na foty jutro Prezent będzie rósł bo z serca
Sebek 22:25, 12 sie 2014

Piekna sadzonka w idealnym stanie Gdyby Irenka widziała jak wygląda potfffor od niej u mnie to by zawału dostała.... Ale może kiedyś się ogarnie ta hosta i będzie wieeeelka Macham
malgorzata_s... 22:29, 12 sie 2014

Sebek napisał(a)
Piekna sadzonka w idealnym stanie Gdyby Irenka widziała jak wygląda potfffor od niej u mnie to by zawału dostała.... Ale może kiedyś się ogarnie ta hosta i będzie wieeeelka Macham

Sebuś u Irenki ziemia wspaniała Tam wszystko rośnie Twoja pewno się zbierze w następnym sezonie
Kindzia 23:50, 12 sie 2014

Gosiu będziemy czekać
Kasial 12:07, 13 sie 2014

Gosiu obejrzałam odcinek Mai w ogrodzie z Twoim ogrodem i powiem Ci, że zakochałam się w aksamitkach!!!
Muszę przyznać, że córka bardzo ładna a syn przystojnacha nic tylko pogratulować
Ławeczka do moczenia nóg nad oczkiem super pomysł może też kiedyś taka będę miała
malgorzata_s... 14:20, 13 sie 2014

Kindzia napisał(a)
Gosiu będziemy czekać

malgorzata_s... 14:24, 13 sie 2014

Kasial napisał(a)
Gosiu obejrzałam odcinek Mai w ogrodzie z Twoim ogrodem i powiem Ci, że zakochałam się w aksamitkach!!!
Muszę przyznać, że córka bardzo ładna a syn przystojnacha nic tylko pogratulować
Ławeczka do moczenia nóg nad oczkiem super pomysł może też kiedyś taka będę miała

Kasiu dzięki w imieniu dzieci Aksamitki mają same zalety Jedną tylkomwadę- ślimaki je kochają i czasem nie zdążą urosnąć Buziam
Urszulla 15:45, 13 sie 2014

Gosiu, myślisz o tym przedpłociu
ciekawa jestem decyzji, bo ja mam też taki pas tylko dwa razy dłuższy i choć jeden, nie od południowej strony, słońce do 11. Na pniu też myślałam ale chyba tuje. I też nie mam koncepcji, waham się już 2 rok i ciągle myślę i nic
A na południowej stronie mam tawuły Gold Princess i nie mogę doczekać się imponujących kul. Miałam dzisiaj dobrej ziemi dosypać ale mam lenia. Już cały dom ogarnęłam po wczasach i jestem przed wyjazdem weekendowym.

Pęcherznica na zimę fajny pomysł
paulina_wero... 16:51, 13 sie 2014

piękne kolorki Lili wodnych a u mnie stawik nadal jak go nie było tak nie ma
lojalna_ 19:27, 13 sie 2014

Taki cudny ogród mało no przecież mało jeszcze lilie wodne i oczko , no gdzie ta sprawiedliwosc hihihi piekne te lilie jak z Nocy i dni ...... Ale chyba nie byłabys zadowolona jakby je męzus pozrywał i pod nogi rzucił

Buzka za te slicznosci duza buzka