Aniu spacerować mam gdzie tylko widoków brak.
Tak pod tujami chcę rabatki - widok z tarasu mam od wierzby w dal... chociaż jeszcze nie wiem gdzie miejsce na grilla będę miała :/
o tak i jakieś będą u mnie na pewno - coś dużego by się przydało bo cienia mi brak...
Przyjedź do mnie i w realu doradź...
Kasiu, ale ja chyba tak nie umiem...łatwiej mi na krótki dystans i wtedy się tego trzymam ...
a plan muszę zrobić ...tylko zabieram się do tego jak do jeża...
wszystkie cebule powinno sie tak sadzić (w sensie doniczki lub koszyki) - z różnych względów - zadna nowość a ile osób tak robi? wiele osób traktuje cebule jak jednoroczne, niektóre gatunki chca wspolpracowac dłuzej i chwała im za to. U mnie nie ma wielkiej przestrzeni, wiec ilosci ktorych potrzebuje po prostu sobie uzupełniam.
no ale drzewa może juz posadzić? czy musi mieć juz plan na calość i dopiero drzewa?
pytam bo sama w tym punkcie jestem... tylko ze już 4 drzewa posadzone :/
ja tez blondyna tylko że ciemna ( albo i do tego ciemna )
nic nie wiem, wiem tylko to gdzie byłam albo planuje być , dobrze jeszcze nawet miasta do którego M mnie zaciągnął nie znam
no dobrze to powtórzę pytanie moja ulubiona gaduło...czy będziesz do 17-go w jakis okolicznych szkółkach gdzie są drzewa? :*
ooooooo widzisz o takie fotki mi chodziło od razu wyobraznia dziala i juz wiem gdzie jestem spacerując z kawą u Ciebie
masz tego terenu... wszedzie pod tujami kiedys rabatki planujesz?
jak korzenie przerosna donice to przy wyjmowaniu nic sie nie osypie to nic sie nie uszkodzi...a tak to znowu jej zrobie rewolucje ...juz sama nie wiem co robic z ta donicą
dziękuję Krakus
jak one w marcu juz takie zielone to super, tragedii nie ma
a czy jeszcze wie ktos czy one są niższe czy wyższe od przywrotnika? za czy przed je dać? o te zwykłe mi chodzi a przywrotnik molis