Dziękuję Aniu za odwiedziny mimo braku czasu. Ja też rzadko bywam teraz na forum. Lilie masz zachwycające, te trąbkowe lubię najbardziej a zapach się niesie na pół ogrodu. Pozdrawiam
Kasiu udane, a jakże...zwłaszcza, że nie dosyć, że Ludzie wspaniali to jeszcze tacy, co to zroumieją ogrodowego szaleńca. Tak daleko to trudno się wybrać, tym bardziej jestem zadowolona, że mi się udało
Teraz Jula polecam z czystym sumieniem, ale trzeba dać jej ciut miejsca, słoneczne stanowisko i z miesiąc kwitnie jak nic, a może i dłużej przy sprzyjających warunkach
tak, forum oznacza chciejstwa, ale u mnie one już są przemyślane, nie idę na żywioł
cmokam
cudem kwitną lilie pod klonem, zawsze sunia mi je niszczyła, a takie pachnące są....widać i rozchodniki, białe i bordowe, prawie kwitnące
i przymiarka derenia Świdwy...w tle vanilka
przetacznik Christa późno ruszył, chyba ma sucho w nowym miejscu i źle zniósł przenosiny, ale kwitnie i to coraz więcej
za plecami ma ostrokrzew prowadzony w stożek...póki co, nieudolnie
dwa kolory pysznogłówki
tu na razie bez mączniaka, w innym miejscu co rok..
kolor pomarańczowy w mieczykach i chyba aksamitkach...takie inne i wysokie
Pooglądałam lilie po deszczu
wpisy nie ogrodowiskowe śmieszne
Miłego dzionka, ja walczę na wielu polach i nie wiem kiedy polegnęmoże uda mi się przeżyć do wyjazdu...a potem będę miała przez 2 tyg. wszystko gdzieś
Przyszłam na róże, a tu jako bonus jeszce jeżówki, lilie, liliowce, hortensje i! Piękne! Ja w rosarium zamawiam zawsze na jesień- z gołym korzeniem taniej, poza tym te jesienne zawsze ładnie sie przyjmują u mnie
Twoje rabaty z perspektywy ciekawe bardzo! Pokazuj więcej takich fotek
Tak tak orienpety ale nie wiedziałam sadząc, że ta wyrośnie taka olbrzymiasta to się popisała, a zapach jaki od róż i tych liliiDzisiejsze zdjęcie Perenial Blue