Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Miejsko & sielsko 20:40, 04 wrz 2016

Do góry

Jolu, cieszę się, że byłaś
Sebuś, lindsay80 rośliny rosną, zaczyna być uroczo
Olu, mój ogródek przy Twoim to jak wygłuby, turlam się ze śmiech
Ewa, nie wiem jak teraz będę pokazywać swój ogródek po wizycie dziewczyn. Moje zdolności są na poziomie zero
Magda70, ech podsłuchiwałaś czy co … Makulowa to się starała aby z moich metrów cokolowiel wydobyć skoro to było spotkanie ogrodowe
Konieczki, a dziękuje, ściskam i nieustannie Ci kibicuje
Jazzy, Judy zachwyca. Kwitnie, pachnie …
Mixtoorka ach w Tobie jest tyle energii za, którą Ci dziękuje
Kamasja, spotkanie bardzo energetyczne… ciągle dojrzewam aby wybrać na jakiś zlot
Gosia, zostawiłaś mi piękne zdjęcia do których z przyjemnością wracam. Cmok !!!
Polinka, Ela_z, Chojna – zaczyna to jako tako wyglądać, jeszcze kilka roszad, trochę pracy i będę siedzieć
Ewelinko, taaa to wedding piano. Nie kaprysi, kwitnie, nie choruje, kwiat długo trzyma….
Anna_t … róza o którą pytasz to wedding piano
KatkaK, ogródek dojrzewa wraz ze mną, zaczynam dojrzewać do swojego własnego gustu ogrodowego

Ogród z widokiem na jezioro 20:09, 04 wrz 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
smagliczka? mnie też zauroczyła

faktycznie w połączeniu z szałwią kompozycja wygląda ładnie
Ogród mały, w cieniu i na ciężkiej glebie 19:05, 04 wrz 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

o ta jaka piękna...upierdaczysz mi kochana ze 3 pietki?

OK
Ogród z pergolą 15:21, 04 wrz 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
no niewiem wiesz Szefowa raczej dobrze doradza...
chodzi o delikatne zakamuflowanie tarasu, nie bedzie tak płasko też
nie chce mi sie szukać ale gdzies na poczatku watku Danusia mi te skarpy rozplanowala i powolutku sobie je robię. teraz pomyslałam o tych trzmielinach ale ofkors w okolicznych szkółkach brak...

Aniu ale masz fajną tą działeczkę

Moim skromnym zdaniem, to wygląda dobrze na rysunku i nie kombinowałabym z różnymi wysokościami trzmieliny/czegoś innego, ale dała takiej samej wysokości wszystkie.
Cisy kolumnowe rozrzucone,jak u Motylka wyglądają przepięknie, ale na to trzeba odejścia i przestrzeni, może to na skarpie przy tarasie od czapy wyglądać, bo na tak małej przestrzeni zawsze będzie wrażenie że są w linii a nie rozrzucone.

Cisy, jeśli w ogóle, to moim zdaniem, tylko na tej krótszej ściance tarasu, jako szpaler osłaniający, ale piszesz że nie chcesz ścisłej osłony...Także to chyba nie ma sensu.

Marikeny sa śliczne ale zrzucają liście, a fajnie byłoby mieć coś zimą.
Zaraz wrzucę moje trzmielinki, ale uprzedzam że do Marzenkowych im daleko
Czyżykowy zakątek 15:15, 04 wrz 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
inaczej. jesli będziesz chciala koło nich rosliny potrzebujące dużo wody to pod brzozami musisz więcej lać. same brzozy sobie radzą tylko na tym co deszcz daje

A brzozy nie mają być przed tujami? Bo ja tak zrozumiałam. Jeśli tam, to będzie potrzebne podlewanie, bo tuje będą stały w miejscu.

Jeśli woda ze studni, to świetnie
Doświadczalnia bylinowo-różana 15:01, 04 wrz 2016

Do góry
Makao - Aniu, proszę bardzo

Anna_T - Aniu, no jest widoczna. Najlepiej mieć ustawione w aparacie 5000 K

Sebek, witaj u mnie Taki kącik jest bardzo przydatny, a wiele miejsca nie zajmuje
Czyżykowy zakątek 14:33, 04 wrz 2016

Do góry
inaczej. jesli będziesz chciala koło nich rosliny potrzebujące dużo wody to pod brzozami musisz więcej lać. same brzozy sobie radzą tylko na tym co deszcz daje
Doświadczalnia bylinowo-różana 14:16, 04 wrz 2016

Do góry
ale różnica... szok
Ogród z pergolą 14:13, 04 wrz 2016

Do góry
Aniu puści na wiosnę to mam nadzieję że da sie juz coś ułamać
Kasia na przeciw tarasu jeszcze pusto, tylko serby posadzone. tu masz rzut z drona

po całości chcialabym rabaty 3m głębokie, po bokach mam posadzone uż 2 grujeczniki i 2 jablonie Royality. na wprost chciałabym 2 ambrowce i altanę
a tu widok z placu zabaw, nie patrz na trawnik musze rzucic nawoz koniecznie!

Ogród z pergolą 13:51, 04 wrz 2016

Do góry
Kasia
Aniu nie mam..mam tylko Chocolate Drop ale po jednej gałazce jeszcze bo mlode, dam Ci jak bujną
Ogród z pergolą 13:44, 04 wrz 2016

Do góry
od zasłonięcia się od sąsiada zaczeliśmy w tamtym roku, kórnika posadziliśmy i przyrósł drugie tyle! myslę że za 3 lata powinno byc już zielono na wysokości wzroku
a róże..MW mam i właśnie o takie róże mi chodzi do ogrodu..krzak obsypany kwieciem prwie non stop,silny zapach,zdrowa. jeden minus za śmiecenie
potrzebuję takich więcej...

Ogród Marty 13:38, 04 wrz 2016

Do góry
Marta u Ciebie comte długo trzyma kwiat?ma przerwe w kwitnieniu?
Mały ogród Kasi 13:36, 04 wrz 2016

Do góry
Marzena pisała że do grudnia ciepło bedzie to ja chyba tez sypne jakis jesienny, patrzeć na trawe nie mogę...
Anna i Ogród 13:20, 04 wrz 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

no ale Ty to przesadzasz

Skarbonkowy ogródek 13:01, 04 wrz 2016

Do góry
haaaaaallloooooooooooooooooo
Doświadczalnia bylinowo-różana 12:47, 04 wrz 2016

Do góry
Dziewczyny, bardzo się cieszę, że do mnie zaglądacie, mimo, że trochę rzadziej teraz piszę. Warmia, rozark, jolanka, Kawa, Ewa777, Pszczelarnia, Frezja, Madzenka, Iwk4, kamila66, iwka, anabuko1, anna_t - cieszę się, że Wam się podoba kącik ogrodnika, jak zardzewieje to dopiero się modna stanę Dziękuję za miłe wpisy na temat moich buszowych rabat. Porządku na rabatach jakoś nie umiem zrobić

Dla zaglądających mój busz hibiskusowy

Mój ogród nad rzeką... 12:44, 04 wrz 2016

Do góry
Ania jedzie do Skierniewic, ja też
Mały ogród Kasi 12:03, 04 wrz 2016

Do góry
fajnie że jesteś my w Tajlandii byliśmy 3 lata temu ale przez biuro i zupełnie inne wakacje od Twoich widze, nie ma to jak wyjazd samodzielnie zorganizowany o wiele wiecej pewnie zobaczyliście
to teraz podlej porządnie ogrod i nam pokaż a mi to wiesz co mnie interesuje
Ogród z pergolą 11:53, 04 wrz 2016

Do góry
kasia_w napisał(a)

Wojtek Dawid Chudy np. Nie myślałam o cięciu,w ogóle raczej o zestawieniu ich naturalnego pokroju. Podeślę Ci inspirke z jakus czas, o co mi chodziło.
Doczytałam że Danusia radzi trzmieliny.Najlepiej wyjdziesz jednak jak jej posluchasz tylko nie takie wściekłe żółte ale zielone.Kwestia wysokości -zrób sobie wizualizację na tych zdjęciach i wsxysto będzie jasne.

Pomponelle na krótką przerwę kwitnie do listopada i mnie

chętnie zobaczę
pomponella ma Ciebie? eee :/ co?
Ogród z pergolą 11:50, 04 wrz 2016

Do góry
alis napisał(a)

U mnie też początki i wiele zmian przede mną, już to wiem

Co do róż, mam 2 z wymienionych przez Ciebie: Leonarda i Goethe, Leoś to taki średni róż powiedziałabym, kwiat trwały ale bez zapachu, Goethe ma piękne kwiaty i obłędny zapach, ale u mnie wytrzymuje w pełnym kwitnieniu ok. 3 dni tylko.

a długą miały przerwe w kwitnieniu?
czyli goethe mały minus za śmiecenie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies