Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lindsay80"

Ogród Mirelli 18:11, 17 lip 2016

Do góry
olga80 napisał(a)

kusisz mnie tą Summer Song muszę poszukać jej miejsca u mnie ma piękną budowę kwiatu.U ciebie na jakim stanowisku rośnie ?? i jaki ma kolor czysto pomarańczowy czy się zmienia ? dużo pytań mam

Mirellko masz piękne rabaty nie mogę się napatrzeć stworzyłaś swój kawałek raju

Byłam dziś w kilku szkółkach jeżówek brak zła jestem i obejrzałam ogród Lindsay80 ma piękne rabaty pewnie coś ściągnę do siebie

Terenia Summer Song polecam. Ma piękny niepowtarzalny kolor. Nie przebarwia się. U mnie rośnie w półcieniu. Kup będziesz bardzo zadowolona

Za pochwałę ogrodu dziękuję

Edyta Lindsey80 ma piękny ogród. Uwielbiam jej rabatę z brzozami i berberysami. Ciągle tworzy coś nowego - innego
Tu ma być ogród :) 10:31, 17 lip 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Jezowy dziękują, czekają na słońce, a tu deszcz, deszcz, deszcz, bleeee.....

u mnie też... część jeszcze w doniczkach bo nie zdąrzyłam wsadzić
Tu ma być ogród :) 10:16, 17 lip 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Czyżby inna krawcowa?

Miejsce to samo, ale inna pani, trochę pościemnialam i się robi
Tu ma być ogród :) 10:14, 17 lip 2016

Do góry
popcorn napisał(a)
Jakie jezowyyyyy! Pozdrawiam

Jezowy dziękują, czekają na słońce, a tu deszcz, deszcz, deszcz, bleeee.....
Tu ma być ogród :) 22:41, 16 lip 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Takie spontaniczne spotkania z dziewczynami z najbliższych okolic to prawie co tydzień się zdarzają

Premiery mebli jeszcze nie było, konstrukcja nadal nie wróciła od cynkowania i malowania, a poduchy zaczęły się szyć dopiero dwa dni temu - ale już bliżej niż dalej, zleci

Czyżby inna krawcowa?
Ogród Mirelli 17:45, 16 lip 2016

Do góry
MirellaB napisał(a)
Po wczorajszym deszczowym i bardzo wietrznym dniu ogród posprzątałam.
Róże kwitnące ucierpiały najbardziej - wszystko ścięłam.

Kilka zdjęć zrobiłam, pochmurno i znowu pada

Bez problemu wczorajszy dzień z róż kwitnących obecnie przetrwały Pomponella i Summer Song.

kusisz mnie tą Summer Song muszę poszukać jej miejsca u mnie ma piękną budowę kwiatu.U ciebie na jakim stanowisku rośnie ?? i jaki ma kolor czysto pomarańczowy czy się zmienia ? dużo pytań mam

Mirellko masz piękne rabaty nie mogę się napatrzeć stworzyłaś swój kawałek raju

Byłam dziś w kilku szkółkach jeżówek brak zła jestem i obejrzałam ogród Lindsay80 ma piękne rabaty pewnie coś ściągnę do siebie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:59, 16 lip 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
ale ładne fotki z bzyczkami.
A huśtawkę piękną wynalazłaś, może się zainspiruję, bo mam kilka takich wielkich belek po budowie i obmyślam co by z nich fajnego zmontować.

w sumie jak masz róże w ogrodzie to i taka romantyczna huśtawa by pasowała
Tu ma być ogród :) 15:06, 16 lip 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Uwielbiam Twoje jezowki
Spotkanie doczytałem, że było?

A w ogóle to premiera mebli na tarasie była? czy przegapiłem?

Takie spontaniczne spotkania z dziewczynami z najbliższych okolic to prawie co tydzień się zdarzają

Premiery mebli jeszcze nie było, konstrukcja nadal nie wróciła od cynkowania i malowania, a poduchy zaczęły się szyć dopiero dwa dni temu - ale już bliżej niż dalej, zleci
Tu ma być ogród :) 15:01, 16 lip 2016

Do góry
siakowa napisał(a)
ja mam rozplenice posadzone od wschodu domu. Słońce do ok 12... rosną pieknie i kwitną jeszze piękniej

I to jest najlepsza rekomendnacja od kogoś kto sprawdził u siebie.
Także Mirella możesz sadzić rozplenice tam gdzie chciałaś.
Tu ma być ogród :) 15:01, 16 lip 2016

Do góry
Pluszakowa napisał(a)
Edytko bardzo dziękuję za wczoraj jak zwykle przemiła rozmowa i jeszcze karton-niespodzianka

Wszystkie dobra zagospodarowane, ale skończyłam w nocy. Z braku czasu, żeby odpowiednio przygotować rabaty poszły tymczasowo w doniczki. Jeszcze raz dziękuję fotki u mnie

Mi też było bardzo miło, fajnie, że znalazło się u mnie w ogrodzie coś, czym mogłam się podzielić.
Mały ogród miejski 14:59, 16 lip 2016

Do góry
Madzia, cieszę się, że mogłam Ci zrobić taką przyjemność - niech wszystko dobrze rośnie, pogoda na sadzenie wymarzona, więc roślinki powinny się przyjąć.
Tu ma być ogród :) 13:06, 16 lip 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

hmmm, moze i Ty masz rację z tą naparstnicą, poczekamy i sie zobaczy.
Ja się musiałam pożegnać z wszystkimi Evergoldami po zimie niestety, a takie miałam piękne....

Rozplenice uwielbiają słońce, w cieniu na pewno takie dorodne nie urosną i nie wiem czy w ogóle zakwitną, ale trzeba by jeszcze kogoś popytać bo moje doświadczenie niewielkie.
ja mam rozplenice posadzone od wschodu domu. Słońce do ok 12... rosną pieknie i kwitną jeszze piękniej
Ogród wśród pól i wiatrów 08:35, 16 lip 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
te berberysy są świetne, mam i bardzo lubię.
A kulki pociachałaś perfekcyjnie.

Berberysy w ogóle są ładne i jest duża różnorodność odmian. Myślę o nich w kontekście mojej niezagospodarowanej jeszcze skarpy. Muszę zrobić fotkę, może coś mi pomożecie, bo jakoś nie mam koncepcji skarpowej póki co.

Pozdrawiam kwiatuszkiem hostowym

Mam te hosty koło jeżówek, fajne są, mają duże limonkowe liście i piękne kwiaty. Wczoraj odcięłam z nich pięć nowych sadzonek. A dziś u nas chłodno i deszczowo...tak, że super. Nie powinny klapnąć

A kulki.. mam ich ponad 50, w trzecim roku dochodzę do wprawy
Typografia ogrodu 23:20, 15 lip 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
świetne lampy i zakupy, pierwszy powojnik bardzo mi się podoba.
Na pergolę już się nie mogę doczekać, ciekawe jaka ona jest...
tez jestem.ciekawa bo orzyjedzie w kawalkach i koncowe spawanie bedzie na miejscu
Ogród wśród pól i wiatrów 23:18, 15 lip 2016

Do góry
te berberysy są świetne, mam i bardzo lubię.
A kulki pociachałaś perfekcyjnie.
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 22:49, 15 lip 2016

Do góry
wow, ale liliowców!
Dorodne masz już świecznice, a te fioletowe kwiatki przed nimi to?

Glowing dream niesamowita!
Typografia ogrodu 22:36, 15 lip 2016

Do góry
świetne lampy i zakupy, pierwszy powojnik bardzo mi się podoba.
Na pergolę już się nie mogę doczekać, ciekawe jaka ona jest...
Tu ma być ogród :) 22:32, 15 lip 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
o to duperr. A jak malowanie? Wiesz cos? Ja to malarnie kocham bo dziala cuda.spaw jest brzydki,po zeszlifowaniu znosny, a po malowaniu piekny

w sprawie malowania będę już w przyszłym tygodniu pytać, bo stwierdziłam, że skoro i tak poduch nie ma to nic mi nie da jak teraz konstrukcja już będzie, a też mnie uprzadzano, że to może potrwać 3 - 5 tygodni.
Tu ma być ogród :) 22:29, 15 lip 2016

Do góry
MirellaB napisał(a)
Na moje oko to naparstnica nie zakwitnie, za bardzo w liście jej poszło.

Miniaturowe jeżówki chyba zacznę sadzić w zamian tych nieszczęsnych Evergoldów jak wypadną.

Mam pytanie czy rozplenice mogą rosnąć w cieniu? Tzn.słońce rano i po południu.

hmmm, moze i Ty masz rację z tą naparstnicą, poczekamy i sie zobaczy.
Ja się musiałam pożegnać z wszystkimi Evergoldami po zimie niestety, a takie miałam piękne....

Rozplenice uwielbiają słońce, w cieniu na pewno takie dorodne nie urosną i nie wiem czy w ogóle zakwitną, ale trzeba by jeszcze kogoś popytać bo moje doświadczenie niewielkie.
Tu ma być ogród :) 22:26, 15 lip 2016

Do góry
jolka napisał(a)

No coś TY, nie mam pojęcia!

bo tak sobie myslalam, że jak u Ciebie jeżówki tak świetnie rosną i się rozmażają to gleba ma odczyn zasadowy, bo one taki ponoć lubią.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies