Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

kamila66 19:25, 15 lip 2016

Czytam o wkopanej donicy we wgłębniku i podziwiam nie dość, że jesteście bardzo pomysłowi to jeszcze bardzo praktyczni i przewidujący
nawigatorka 20:14, 15 lip 2016

kamila66 napisał(a)
Czytam o wkopanej donicy we wgłębniku i podziwiam nie dość, że jesteście bardzo pomysłowi to jeszcze bardzo praktyczni i przewidujący
dlugo myslelismy nad jakims zabezpiecxeniem.chocby tak zwycxajnym.ale przy dosc wysokim poziomie wod koniecznym.pomyslowosc czesto chce wykluczyc praktyke ale to raczej droga do nikad.
leon60 20:25, 15 lip 2016

ciekawe powojniki kupiłaś
amelia_b 21:27, 15 lip 2016

Kurcze wgłebnik pewnie będzie do malowania, ślady zostały na ściankach? Powojniki świetne
nawigatorka 21:28, 15 lip 2016

leon60 napisał(a)
ciekawe powojniki kupiłaś
wiesz ja dziena jestem.za takimi wielkokwiatowymi nie przepadam.mandzurski ma mi służyć jako bylina a Anite polecala Magnolia choc zastanawialam sie dlugo czy zamiast niego nie wziac summer snow.najwyzej wymienie
nawigatorka 21:28, 15 lip 2016

amelia_b napisał(a)
Kurcze wgłebnik pewnie będzie do malowania, ślady zostały na ściankach? Powojniki świetne
nie no co Ty.dlaczego mialyby zostac.to tynk i farba elewacyjna jak na domu. Powojniki dziekuja
amelia_b 22:02, 15 lip 2016

nawigatorka napisał(a)
nie no co Ty.dlaczego mialyby zostac.to tynk i farba elewacyjna jak na domu. Powojniki dziekuja
To dobrze
nawigatorka 22:17, 15 lip 2016

amelia_b napisał(a)
To dobrze
tez tak mysle
lindsay80 22:36, 15 lip 2016

świetne lampy i zakupy, pierwszy powojnik bardzo mi się podoba.
Na pergolę już się nie mogę doczekać, ciekawe jaka ona jest...
jankosia 22:43, 15 lip 2016

nawigatorka napisał(a)

Ale to nie złośliwość.no dobra mala.ale przezyje
Nikogo nie dxiwi taka sytuacja tym bardziej xe na prawde bylo ekstremalnie.
Wszystko z glowy wychodzi fajniy tekst a dawno Cie nie bylo.

Phi, mylisz się Jestem cały czas- wielki brat patrzy Tylko pisać nie mam czasu. Poza tym jestem z tych co to jak pociągną jakiś temat to od razu chcieliby to samo robić u siebie I gdyby jeszcze mój dom był nieco bardziej "współczesny" to pół biedy bo bym mogła ściągać od ciebie i wcale się nawet nie przyznawać A że jest jak jest to tylko przyjdę, smaka se narobię i spadam Ale jestem na bieżąco, z pieńkami na kółkach, tym kamieniem do mielenia zboża, czarnym żwirkiem i tak dalej

Kończymy taras i mój małżonek pi miesiącu wałkowania tematu "woda czy ogień" w końcu przyznał wczoraj że palenisko przy tarasie to nie taki głupi pomysł. Ja cię kiedyś pytałam o stal/ blachę z której to robiliście. Masz pomysł gdzie szukać odpowiedzi? A może powtórzysz sklerotykowi? I jak tam masz rozwiązany ruszt na dole? Znalazłam jeden co by mi w miarę pasował (z naciskiem na "w miarę") ale chyba za dużo wołają - myślę że taniej byłoby zrobić własnym sumptem. Aha, da się to jakoś pomalować? Wt to wszystko do proszkowego oddajecie ale u mnie nie ma opcji- po pospawaniu będzie za duże i za ciężkie - sama nie dam rady podnieść. Musiałaby być jakaś metoda "domowa". Nie za dużo wymagam przypadkiem?