Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

jolka 22:37, 15 lip 2016

Liliwoce... wow!! Ależ Ty ich masz Jeden piękniejszy od drugiego.
Super ta rabata z nigrami. Jak patrzę na Twoje nigry, to mam strasznego nerwa na moje. Kupowałam rok temu 3 szt., wszystkie mi padły. W ramach reklamacji gość mi wymienił, ale miał niskie. A ja też głupia, że je wzięłam. No i teraz mi rosną takie niskie "wypierdki". Aż się zastanawiam, czy ich nie wymienić, póki są jeszcze młode.

Ogólnie masz cudnie. Jeżówy i floksy z ostatnich zdjęć też zachwycają. A pysznogłówkę oglądam z ciekawością, bo nie mam ani jednej. Nie wiedziałam, że ona taka wielka rośnie

lindsay80 22:49, 15 lip 2016

wow, ale liliowców!
Dorodne masz już świecznice, a te fioletowe kwiatki przed nimi to?

Glowing dream niesamowita!
nawigatorka 23:30, 15 lip 2016

Luki napisał(a)
Asiu dokładnie w pasmanteriach też można kupić, ale mniejszy wybór przynajmniej u mnie był i przy potrzebnej ilości bardziej opłaciło mi się zamówić.
Ciemnej masy dokupiłem by powiększyć to miejsce bo mimo, że moje okazy duże to w większej ilości lepiej będzie wyglądać
do mniejszych drzew polecam tez "smycze"jak do kluczy.zawsze to lepsze niz sznurek.
Ja tez uzywam czasem podgumowanych obejm jak do rur nakreconych na gwintowany pret i przywierconych do kolka.
kamila66 23:35, 15 lip 2016

Celne te strzały Glowing Dream piękna
Luki 11:51, 16 lip 2016

Jolu ja szukałem troszkę niższych szczepionych tak 170-180 i to było by idealnie, mam jednak szczepienie ponad 190cm, ale były grzechem było by nie zabrać zdrowych i ładnych w dobrej cenie tym bardziej, że były dość blisko i samochodem dało się przewieźć.
Pysznogłówki mogą wielkie wyrosnąć, druga odmiana Kardinal ma półtorej metra, muszę znów za nią wleźć, chociaż powoli mnie widać nie będzie

Edytko nazbierała się kolekcja przez lata, miałem do nich wielkie plany, ale już mi przeszło
Świecznice są już duże to fakt i mają już pierwsze pąki i wydaje mi się, że dużo wcześniej niż w zeszłym roku.
Przed nimi rośnie miniaturowa pysznogłówka, odmiany niestety nie znam bardzo ją lubię.
Glowing Dream to prawdziwa żarówa na rabacie, nie żałuję tego zakupu, ale najlepiej wygląda w dużej ilości.

Asiu też fajne pomysły, ja do tej pory miałem taką prowizorkę przy drzewach i już patrzeć na to nie mogłem to chciałem zrobić porządnie i estetycznie, jestem zadowolony

Kamilo żarówa i do tego zaskakuje kolorem

ryska 12:16, 16 lip 2016

Z tej strony niecierpliwa maniaczka roślin a najbardziej pysznogłówki Twojej
Dziękuję za Twoje chęci zebrania nasionek ale nie wytrzymałam i zakupiłam sadzonki 3 w raju zwanym bylinowym. No silniejsze to było ode mnie pozdrowionka
Sebek 13:07, 16 lip 2016

Szaleństwo liliowcowe Ja mam aż dwa rodzaje
olga80 14:25, 16 lip 2016

Łukasz po obejrzeniu Twojej bylinówki nie mogę znaleźć szczęki jest zachwycająca.Podziwiam Twój talent do tworzenia rabat a i liliowców masz piękną kolekcję ja dopiero zaczynam moją przygodę z nimi.
nawigatorka 14:54, 16 lip 2016

U mnie prxy 84 drzewach (chyba ze o czyms zapimnialam) w tym 63 lisciastych prowizorka na porzadku dziennym
Luteczka 18:32, 16 lip 2016

Luki , śliczna ta zasłona dla kanarka skutecznie odwraca od niego uwagę.
Pozdrawiam