Mam identycznie z marmeladami.... dwie które rosną w cieniu są takie właśnie zielonkawe reszta pięknie wybarwiona. wszystkie kupione były w jednym czasie u jednego dostawcy
Z tego co pisałeś to chyba będzie na nim jakiś pełny daszek?
Tak tylko Ci doradzę jako inż. że płaski pełny dach to spory problem w zimie...śnieg jest ciężki i czeka Was dodatkowa praca w postaci odśnieżania...
Ewa ależ śliczne paliki z kulką, powiedz co to i gdzie można kupić ? Miałam pomysł na coś podobnego z rozpłaszczoną kulką ale nie mam chętnego kowala do zrobienia.
Ewa ależ śliczne paliki z kulką, powiedz co to i gdzie można kupić ? Miałam pomysł na coś podobnego z rozpłaszczoną kulką ale nie mam chętnego kowala do zrobienia.
Łopatką wykop delikatnie, w ziemie, podlej i będą do rozdania .. bardzo łatwo znoszą przesadzanie, ja też trochę ukopałam dla chętnych.. już mam w doniczkach. Tylko nie wiem ja ksie zabierzemy z tym.Ale to problem na potem
Tak to tulipanowiec, ale kochają go przędziorki A że nad oczkiem to nie mam jak opryskać
I czasami raz one wygrywają , a raz ja
I wiązik.. tego kochają szpeciele I jest to samo co z tulipanowcem... tym razem wygrywamy zdecydowanie ja