Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogród Mirelli 23:27, 08 cze 2016

Do góry
Życzę udanego urlopu I gorących kąpieli - choć jeśli to Bałtyk to życzę basenu w hotelu
Ogród Loczka 23:24, 08 cze 2016

Do góry
Warmia napisał(a)

Jakiś dół Cię dopadł, czy się droczysz?

Droczy się

My faceci lubimy komplementy, dlatego prowokujemy Tak jak Łukasz teraz
Ogródek Iwony II 23:21, 08 cze 2016

Do góry
Że też mieszkasz tak daleko...

Moja codzienność - ogród Oli 23:13, 08 cze 2016

Do góry
leon60 napisał(a)

Przed cięciem bukszpany opatulam i wszystkie ścinki lądują na szmatkach bądź kartonach zbierania prawie nie ma a z kory nic nie wybieram... przemieszam i za tydzień nic nie widać szkoda życia na pierdoły

Ja też staram się opatulać, ale my z Madżen mamy kulkę na kulce, między nini drzewka, pomiędzy trawy, a pod nimi jeszcze coś No i siem wysypują ścinki już się nawet nauczyłem sciągać z grubsza korę, wybieram co mi wyleci i znów ściółkuję A u Ciebie czuję oddech w rabatach - prznajmniej na zdjęciach
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 23:13, 08 cze 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Ja też mam tą samą prośbę co Renia Różnica niezła!

Mam już ogrodowy kajecik, więc nie zapomnę
Co z tym ogródeczkiem począć 23:09, 08 cze 2016

Do góry
ewa004 napisał(a)
Marlenka
Nawet na dwór nie chce iść

A nornice szaleją

Awwwwww!
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 23:08, 08 cze 2016

Do góry
Ja też mam tą samą prośbę co Renia Różnica niezła!
Ogród niby nowoczesny ale... 23:05, 08 cze 2016

Do góry
Magda70 napisał(a)

Depilatorem cięłaś, ze takie gładziutkie?
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:13, 08 cze 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Gaura - chyba jak najbardziej OK. Ale jakoś tak mi rozum podpowiada (uznajmy, że jakiś tam mam ), by dodać mocnego akcentu kolorystycznego - może dołóż parę strzelistych, bordowych berberysów? Ze trzy grupki, pogrupowane pod 3?

Sebek
Hi hi hi świetne jest to Twoje poczucie humoru
Jeśli chodzi o berberysy to mam już Red Carpet na tej rabacie dlatego pomyślalam o czymś spokojniejszym Nie wiem czy po prostu nie poczekam i nie poobserwuję tej rabaty ... i tak bardzo dużo zalezy od stipy, która jeśli ruszy porządnie to da fajny efekt
Dzięki
Coś jeszcze, coś więcej... 21:54, 08 cze 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Cóż za żelazkowa emancypacja na forum

Front wyzwolenia
Ogród niby nowoczesny ale... 21:41, 08 cze 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Palenisko jest hot - potencjalnie ukrzyżowane drzewa również

dzięki

sesleria skalna

i grab mężnieje

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 19:46, 08 cze 2016

Do góry
Sebek, szukaj juz. Szkoda sil

Jola, ciesze sie moja firme sprzedaja w przyszlym roku, co bedzie pozniej cholera wie na razie trzymam sie zebami.

Ozz. Motorkowi powoli siadaja baterie dzialka nie kupiona. Co nie znaczy ze jej nie obrabiam
Dobrze powiedziane z tym dotrzymywaniem kroku. Na nastepne wakacje daleko jade sama dojrzalam do tego. Za rok, dwa, ale vhcialabym.
Ogródek Iwony II 19:31, 08 cze 2016

Do góry
Kasiu, Beatko, co do kolorów, panowie inaczej postrzegają kolory. Jak to Anusi eM powiedział: są dwa. Ładny i brzydki.
Sebek kiedyś podał jeszcze jeden, ale nie pamiętam

A, i Zbyszek twierdzi, ze biały i czarny to nie kolor. Szkoda, bo ja lubię

Coś jeszcze, coś więcej... 19:14, 08 cze 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Mikro robaki - makro straty...

genialne
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 18:43, 08 cze 2016

Do góry
Fliemon - czytałam negatywne opinie o Heidi, moja absolutnie nie kaprysi, tłoczy z niziutkiego ciałka mocno od pierwszego sezonu.

Siaka ja chyba zetne Caradonnę niech sie zagęści... Sebek ale nie ciachnę tak nisko

Jolanka Doktorek wart zakupu, nie pamietam aby ktoraś róza tak kwitła wiosna po jesiennym sadzeniu

Kasia czyli potwierdzasz,ze Austinki potrzebują trzech sezonów. Mam kilka takich egzemplarzy, ktore musza sie w tym seoznie okreslić: Brother Cadfael, Falstaff, Alan Tichmarsch,- prawie nie kwitły przez dwa sezony po posadzeniu. Natomaist William i Gertuda kwitły juz obficie rok temu ale w tym sezonie nabrały masy

Dominiko niewiele rzeczy mnie tak raduje jak oglądanie kwiatów róż po powrocie z pracy Życzę obfitego kwitnienia

Blyxa - u mnie tez pierwszy sezon, fajne są

Ren myśle ,ze to lepsze rozwiazanie, ja część moich na pewno eksmituje, wszystkie słabe i brzydkie egemplarze.

Lotka myśle ze Novalis z lawendą to obowiązkowe połączenie . Ostatecznie z Kostrzewą

Małgosik w moim wazonie bukiet piwoni, zapach boski, M zachwycony

Kacha - kocham roże

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 18:39, 08 cze 2016

Do góry
Gabi cieszę się niezmiernie z tego weekendu No weźi nie bądż zgredem rób foty różyczk, myslę o Novalis, pokusili troszkę?

Polinko - silvery na piasku z opuchlakami posadzone po zurawkach, podejrzenia mam...

Olli tnij wiśnie koniecznie

Iwonadam, Jolanka , Sebek obroniliście moje kostrzewy przed podmianką na seslerię skalną

Coś jeszcze, coś więcej... 18:12, 08 cze 2016

Do góry
KasiaWB napisał(a)
Dziękuję Sebciu za odwiedziny szukam inspiracji dla tych róż pnących... co i jak przed nimi posadzić... Jak piwonie i irysy to w jakim układzie....itd.itd.... No masakra ))
Pozdrawiam

Oj tam - mi dobór towarzystwa dla róż 5 lat zajął - i mogę stwierdzić z pełną odpowiedzialnością, że nadal będę kopać....
Coś jeszcze, coś więcej... 18:11, 08 cze 2016

Do góry
katiaxx napisał(a)

no to przybyło ci organizmów w ogrodzie, nie koniecznie mikro

Mikro robaki - makro straty...
Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 18:11, 08 cze 2016

Do góry
popcorn napisał(a)
hmm nie wiem czy nie jest trochę za późno na taką taktykę... zresztą wnerwiają mnie wszelkie taktyki, jakby nie można było dogadać się normalnie... uch.
Zmęczona jestem, serio, gdzie ten urlop?

Co do etatu za dwie osoby... w pierwszej firmie na moje miejsce (odeszłam) zatrudniono dwie dziewczyny Zwolniłam się bo same nudy tam były, księgowość, zupełnie nierozwojowo, znalazłam lepszą pracę (tę teraz, 15ty rok w tej firmie). Chyba mnie porąbało. Serio.

Ja teraz pracuje za dwóch, wiec następna prace będę szukać normalna Zamknac drzwi i tyle mnie widzieli
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies