Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Sebek 18:11, 08 cze 2016

popcorn napisał(a)
hmm nie wiem czy nie jest trochę za późno na taką taktykę... zresztą wnerwiają mnie wszelkie taktyki, jakby nie można było dogadać się normalnie... uch.
Zmęczona jestem, serio, gdzie ten urlop?

Co do etatu za dwie osoby... w pierwszej firmie na moje miejsce (odeszłam) zatrudniono dwie dziewczyny Zwolniłam się bo same nudy tam były, księgowość, zupełnie nierozwojowo, znalazłam lepszą pracę (tę teraz, 15ty rok w tej firmie). Chyba mnie porąbało. Serio.

Ja teraz pracuje za dwóch, wiec następna prace będę szukać normalna Zamknac drzwi i tyle mnie widzieli
yolka 18:17, 08 cze 2016

No porąbało Ja właśnie dwa lata temu zwolniłam się (wredna szefowa)po 15 latach pracy. Myślałam, że nic już nie znajdę, a znalazłam i o dwa nieba lepiej. No chyba kwiaty jej kupię
Ozz 19:17, 08 cze 2016

Witam zakręcona, podróżująca kobieto - miło się do Ciebie zagląda Wciąż nie pamiętam czy udało się w końcu wykupić działkę za płotem, ale patrząc na areały to nie wiem kiedy obrabiasz wszystko Trzeba mieć chyba jakiś motorek wbudowany Chciałabym tak

A co do privów... zaradne kobiety mają w życiu i ciekawiej i trudniej - mało kto jest im w stanie dotrzymać kroku (przynajmniej tak jest u mnie, już się pogodziłam, choć też bywa niewesoło ) ale co życie przyniesie - to nie wiadomo

Pozdrawiam!
popcorn 19:46, 08 cze 2016

Sebek, szukaj juz. Szkoda sil

Jola, ciesze sie moja firme sprzedaja w przyszlym roku, co bedzie pozniej cholera wie na razie trzymam sie zebami.

Ozz. Motorkowi powoli siadaja baterie dzialka nie kupiona. Co nie znaczy ze jej nie obrabiam
Dobrze powiedziane z tym dotrzymywaniem kroku. Na nastepne wakacje daleko jade sama dojrzalam do tego. Za rok, dwa, ale vhcialabym.
Magda70 20:36, 08 cze 2016

Karola...oj z chęcią ukradłabym Ci ten avatarek

u mnie szpaków malo w tym roku a na dodatek mam wysyp czeresni....więc teraz dzem robię
Madzenka 21:17, 08 cze 2016

Nie będę się mądrzyć i doradzać, bo nie wiem co poradzić. Tuliskam,, buziam i zyczę wszystkiego co najfajniejsze
popcorn 21:43, 08 cze 2016

Magda, dzem z czeresni? nie wiedzialam ze sie da u mnie szpaki maja gniazdo w rynnie, odganiaja inne szpaki, wiec czeresni calkiem sporo

Madzen, dzieki

buziaki!
ide odsypiac wczorajszy koncert
Luteczka 07:06, 09 cze 2016

Co do choroby - Agata dobrze mówi, na "chorobę " nigdy nie jest za późno.
A dogadać się zawsze można, czy to w pracy czy gdzie indziej tylko trzeba chcieć
AgataP 09:04, 09 cze 2016

popcorn napisał(a)
Magda, dzem z czeresni? nie wiedzialam ze sie da u mnie szpaki maja gniazdo w rynnie, odganiaja inne szpaki, wiec czeresni calkiem sporo

Madzen, dzieki

buziaki!
ide odsypiac wczorajszy koncert

Widzisz Karola i to potwierdza to co kiedyś przeczytałam - jeśli para szpaków ma gniazdo w pobliżu czereśni czy wiśni, bronią swojego terytorium przed innymi. Dlatego w przyszłym roku powieszę budkę na czereśni - wolę mieć jedną parę z dziećmi niż całe przedszkole z rodzicami
AgataP 09:07, 09 cze 2016

Luteczka napisał(a)
Co do choroby - Agata dobrze mówi, na "chorobę " nigdy nie jest za późno.
A dogadać się zawsze można, czy to w pracy czy gdzie indziej tylko trzeba chcieć

Ewcia gorzej jeśli to wciąż tylko Ty chcesz a inni mają to w gdzieś delikatnie mówiąc... dlatego ja już dawno doszłam do wniosku że należy być dość często egoistą - nikt tak jak Ty sama nie znasz swoich potrzeb
Altruistą tylko w uzasadnionych przypadkach hahaha