Moim zdaniem nie dokładaj.
Teraz wydaje się, że by się przydały, ale przecież żurawki podrosną hortki zakwitną.
Jeśli miałabym coś dodać, to trawek hacone.
W stopkę kulki na pniu.
Tess ja wiem że pokusa będzie i będę dosadzać, tylko że się chcę trzymać szkieletu byliny pewnie się będą zmianić, ale stałe rośliny jak RH cisy hortki zostaną i tylko im będę zmieniać wypełniacze. Tak mi się wydaje że pozostaje przy 3 wersji, stwierdziłam że będzie łatwiejsza w wykonaniu, pielęgnowaniu i obsadzeniu no i przy tym będzie wyglądać elegancko i po mojemu
) jak koniecznie, to chyba tak będzie, ale jak napisałam wyżej poczekajmy na dach - główny podobno ma być w przyszłym tygodniu rynny i obróbki dookoła już są
z białymi oknami też nie wygląda tak źle mam kilka ciekawych inspiracji
jeszcze nie wybrałam tynku i koloru konkretnej firmy - wszelkie sugestie mile widziane mi się widzi albo czysta biel albo złamana biel, tylko bez odcienia żółtego, zielonego itd. Wanilia też odpada
Oglądałam wiele wzorników cegieł od dawna i to zestawienie kolorystyczne dla komina z tą fugą najbardziej mi się spodobało i niezmiernie się cieszę, że nie tylko mi się podoba dam znać jak będzie dach
Buziaki!