gusiarz
23:08, 21 mar 2014
Gosia... nie posiadam innych fot robinii.... wysoka jest i nie wchodzi w kadr
... A jednak znalazłam taką:
Beatko - a wiesz stoliczek to pomocnik... eM go poskładał z różnych skrzynek... stoi w szklarni i czeka na dokończenie czyli malowanie i uzupełnienie o deseczki....
Rere - dzięki... wciąż się uprasza o twój wątek...

Dominika - cieszę się chwilą w słońcu... ale od wtorku ma się ochłodzić...
Marzenko - już mi się zdjęcia mieszają...nie wiem czy było, czy nie
Aguś - postaram się.... niektórzy piszą, że szybko im żółkną liście... u mnie piękne są do przymrozków, później je ścina. Liliowce kwitły po raz pierwszy w ubiegłym roku, choć rosną są od dwóch lat. Tego roku zakwitły z początkiem lata i kwitły aż do października!!! Szok. Może dlatego, że było ciepłe lato. Posadzone są w półcieniu, bez nawadniania. Czasem coś do picia dostały. Nawóz - azofoska tylko wiosną. Szybko startują. W niektórych miejscach na zimę zostawiłam kwiatostany i liście, by na rabacie nie było pusto... i fajnie to wyglądało.
06/2014
tu w tle za czosnkiem
w połowie czerwca... pąki
na początku lipca 2014
/08/2014
09/2014

Beatko - a wiesz stoliczek to pomocnik... eM go poskładał z różnych skrzynek... stoi w szklarni i czeka na dokończenie czyli malowanie i uzupełnienie o deseczki....
Rere - dzięki... wciąż się uprasza o twój wątek...

Dominika - cieszę się chwilą w słońcu... ale od wtorku ma się ochłodzić...
Marzenko - już mi się zdjęcia mieszają...nie wiem czy było, czy nie

Aguś - postaram się.... niektórzy piszą, że szybko im żółkną liście... u mnie piękne są do przymrozków, później je ścina. Liliowce kwitły po raz pierwszy w ubiegłym roku, choć rosną są od dwóch lat. Tego roku zakwitły z początkiem lata i kwitły aż do października!!! Szok. Może dlatego, że było ciepłe lato. Posadzone są w półcieniu, bez nawadniania. Czasem coś do picia dostały. Nawóz - azofoska tylko wiosną. Szybko startują. W niektórych miejscach na zimę zostawiłam kwiatostany i liście, by na rabacie nie było pusto... i fajnie to wyglądało.
06/2014
tu w tle za czosnkiem
w połowie czerwca... pąki
na początku lipca 2014
/08/2014
09/2014