Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "magnolia"

Małymi kroczkami do celu... 10:01, 05 kwi 2016

Do góry
Dziewczyny obiecana dla Was magnolia

Ogrodowy song 09:19, 05 kwi 2016

Do góry
frezja napisał(a)

Ty wiesz, co cieszy ogrodnika..cebulowe lada moment a magnolia już różowiejące pączki pokazuje )wiosenka..i jakaś przyspieszona.Muszę do Ciebie teraz na wywiad środowiskowy.

Witam się w Twoim wątku

Mam pytanie odnośnie Twojej magnolii . Jak dużo słońca ma w ciągu dnia?
P.S.
nie wiem czy swojej źle nie posadziłam.
Małymi kroczkami do celu... 09:09, 05 kwi 2016

Do góry
ag_zie napisał(a)
Takie małe listki a tak cieszą Piękna wiosna - czekam na Twoją magnolię
Odpoczywaj

Aguś Mirellka magnolia już wczoraj otworzyła 3 kwiatuszki, ale nie miałam czasu zdjęcia zrobić, dzisiaj wstawię specjalnie dla Was . Buziam.
Beskidzkie marzenie 08:59, 05 kwi 2016

Do góry
Pięknie zakwita magnolia

Monika to palenisko to do robienia ogniska czy grilować też można?

Co z tą pralko - suszarką, pytałaś, ale nie odpisałaś. Kupujesz?
Buszując w zbożu i kukurydzy:) 08:31, 05 kwi 2016

Do góry
Te dwie rzeczywiście słabo wyglądają, podlej je dobrze, może ładnie puszczą z nasady.
Magnolia może jeszcze słabo zakorzeniona i nie utrzymała pąków, sucho było i jesienią i teraz.
Pan Maluśkiewicz 08:18, 05 kwi 2016

Do góry
MirellaB napisał(a)
Karola ile ta Magnolia kosztuje ponad 500,00 złotych?

Cisy bardzo dorodne, doniczki super wyglądają z wiosennym kwiatkami

Ciekawe czy hiacynty dostałaś karminowe?

Tak ale piękna była!!! Oglądnęłam jak w muzeum i poszłam dalej jak wracałam znów pooglądałam

Mam karminowe hiacynty! To te co miały być czerwone! Jak się rozwiną to zrobię focie ;D
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 06:38, 05 kwi 2016

Do góry
Agania tak magnolia gwieździsta zaczela pierwszymi kwiatami kwitnąc. W dzisiszym ciepłe pewnie pokaze kolejne kwiaty

Malkul dzisiaj moze cyknę kwiatki magnoli i pierwsze białe narcyzy. Żółte mińiaturowe juz kwitna od tygodnia

Martini seslerie mam ktoko, nie Wi jak po kilku latach sie bedzie zachowywac. Kostrzewe mam juz od 3 lat i ładna jest przez pierwsze dwa sezony potem szybko sie starzeje i trzeba ja odmładzać. Z pewnoscią sesleria bardziej wdzieczna (jak na razie)
Ja testuje wiele roslin więc nie przejmuje sie ze cos będzie brzydkie, bo wtedy wymieniam. Nie wiem jakie Ty masz podacie do roslin więc lojalnie uprzedzam

Tesiu pekają ale w poprzednich latach wcale sie tym nie przejmowałam i roślinkom nic nie było. Dokładnie objrzalam graby. Skoro jablonki mozna w fazie pękania paka to i grabom nic nie będzie. Miałam w ogóle nie pryskać ale żal mi było moich grabów, ktore ubiegłoroczne gorące i suche lato nękały szpeciele.
Małymi kroczkami do celu... 23:37, 04 kwi 2016

Do góry
Magnolia za chwilę u Ciebie zakwitnie
Piękna wiosna
Pan Maluśkiewicz 23:26, 04 kwi 2016

Do góry
Karola ile ta Magnolia kosztuje ponad 500,00 złotych?

Cisy bardzo dorodne, doniczki super wyglądają z wiosennym kwiatkami

Ciekawe czy hiacynty dostałaś karminowe?

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 23:09, 04 kwi 2016

Do góry
Nadrobiłam zdjęcia z ogromną przyjemnością. Już magnolia? Jasię kwitnienia mojej jedynej sierotki nie mogę doczekać.
Macham radośnie
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:34, 04 kwi 2016

Do góry
Czy magnolia Ci zakwitła?
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:19, 04 kwi 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)

Mirella hakone bedzie w pustym miejscu pod magnolia. W ubiegłym roku wykopałam stamtąd róze i posadziłam kulki bukszpanowe, cos mi nadal ta rabata nie pasuje...

A co do wspólnych zakupów, czasami ktoś musi zebrać ekipe, nie mozna czekac na innych, trzeba byc samemu prowodyrem Więc zainicjuj spotkania Grupy wielkopolskiej Takie wspolne zakupy, spotkania są nieocenione. Nawet zima musimy sie na pogaduchy w centrum ogrodniczym spotkac, bo inaczej bysmy umarły U Was Jucca ma duzy potencjał na takie spotkania

Hakone piękna trawa, mam całe dwie sztuki na próbę

Spotkanie fajna sprawa. Dwa razy byłam inicjatorem spotkania naszej grupy
Trudno się spotkać. Zawsze coś komuś nie pasuje dzień, miejsce, godzina. Teraz odpuściłam.

Jucca to najlepsza ogrodnicza w jakiej dotychczas byłam. Uwielbiam tam jeździć. Fajnie, że mają ogromny wybór roślin, nie trzeba brać czegoś co akurat jest w ogrodniczej tylko można wybierać i przebierać.

Madżenko mam dwa pytania:
1. odnośnie jeżówek - czy zakupione kłącza jeżówek w tym roku zakwitną?
2. Czy teraz można kupować hortensje np. Anabell czy to za wcześnie.

Czytam, że promanalem pryskasz, nie wiem czy pryskać czy to już za późno?
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:52, 04 kwi 2016

Do góry
MirellaB napisał(a)
Madżenko piękne zdjęcia pięknego ogrodu
Chcesz trawy zimozielone na Hakone wymienić?
Sesleria bardzo mi się podoba i chyba ją zamówię. Mam nadzieję, że przez cały sezon jest godna uwagi.
Fajnie, że nie na takiego koloru jak kostrzewa, bo ten by mi nie pasował.

Zazdroszczę Wam wspólnych zakupów.
Szkoda, że nie mieszkam bliżej, bo żadnego wyjazdu bym nie odpuściła
Póki co moim zakupowym kompanem jest mój synek - uwielbia kupować jak ja
Teraz jadę po trawę na nowy trawnik.

Miłego dnia

Mirella hakone bedzie w pustym miejscu pod magnolia. W ubiegłym roku wykopałam stamtąd róze i posadziłam kulki bukszpanowe, cos mi nadal ta rabata nie pasuje...

A co do wspólnych zakupów, czasami ktoś musi zebrać ekipe, nie mozna czekac na innych, trzeba byc samemu prowodyrem Więc zainicjuj spotkania Grupy wielkopolskiej Takie wspolne zakupy, spotkania są nieocenione. Nawet zima musimy sie na pogaduchy w centrum ogrodniczym spotkac, bo inaczej bysmy umarły U Was Jucca ma duzy potencjał na takie spotkania
Typografia ogrodu 21:35, 04 kwi 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
z debow jestem zadowolona aTy masz tyle miejsca ze te kolumnowe lub wielgachne spoko sie zmieszcza. Mnie Kasia123 debami zaraziła i ciesze sie z tego
ciii przestan m przeczyta nawet z Magnolia to konsultowalam ale pomysl padl bedo ogladac u Ciebie
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 21:24, 04 kwi 2016

Do góry
mira napisał(a)
Nie dziwię się że wariujesz w taka pogodę. Znam to uczucie.cudna Twoja magnolia ja nie mam.garnulki juz shpalas?

Nie masz magnolii....no nie uwierzę?

Granulki już wysypałam, przezorna

Jeszcze na dodatek zobaczyłam u Ciebie tyle bratków, że moja wariacja zaprowadziła mnie do szkółki i bratki kupiłam
Białych nie było, bo to rzadkość niebywałą, ale prawie białe
Beskidzkie marzenie 20:59, 04 kwi 2016

Do góry
Moniq napisał(a)
Magnolia wczoraj niesmialo rozchylala pąki, a dzisiaj...

Białej jeszcze nie widziałam...śliczna. Moja przesadzana też ma się dobrze i już pąki otwiera.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies