dyplom poproszę to sobie w kuchni powieszę hahahhaha
o moją trzmielinę w tym roku się bałam bo jak były przymrozki to ona była świeżuteńka, a jednak ją oszczędziło za to miłorząb wygląda marnie a grujecznik jeszcze gorzej....
ja się pracy nie boje, nawet bym powiedziała, ze jak nie robię to się męczę, taki typ Gimnastyka wskazana dla mojego zadka i myśl o cebulowych pozwala łatwiej przeżyć zimę :
Dzięki za szybką odpowiedź;
Widząc jaki ruch u Ciebie to nie liczyłem na takie szybkie info Można by napisać, że Ty już nie jeden a sporo ogrodów masz na głowie
Jasno też teraz widzę, że u siebie za rzadko posadziłem, chcąc uzyskać taki dywanik.
A Ty chcesz, żebym ja zawału dostała? ja się do takiego programu nie nadaje... kiedyś nie miałam problemu z tremą jak prowadziłam szkolenia dla iluś tam osób, teraz na starość hahhaha mi się pozmieniało poza tym odcinek trwałby nie dłużej niż 5 minut bo taki areał u mnie
no nie masz wyjścia, musisz wrócić do surfini.... nigdzie nie widziałam takich cudnych powiedz mi jeszcze o bakopach widziałam chyba dwie odmiany białej (z mniejszymi kwiatkami i większymi), różowa i fioletową. Jak się nią zajmować, bo pamiętam, że kiedyś też ją pokazywałaś?