Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

grembosia 22:59, 12 maj 2014

No, poszalałaś z tymi tulipanami, ile to Cię kosztowało pracy, by wtykać je w tak zasiedlone miejsca, szczerze podziwiam, bo dla takiego efektu można się pogimnastykować.
Ogród prezentuje się rewelacyjnie, jestem pod wrażeniem!!!
AlKa 23:14, 12 maj 2014

Pomysł z Maja popieram Królowa cebul musi mieć odcinek.... Ooo tam coś ugotujesz albo upieczesz i odcinek dłuższy będzie... żart oczywiście
A tak serio to tak kusisz tymi kwiatami,że gdyby nie odległośc to bym pod płotem siedziała, żeby to na żywo zobaczyć.
Madzenka 23:18, 12 maj 2014

Aniu i ja popieram pomysł z Ania. Nie tylko piekny ogród ale i włascicielka a na dodatek jak dla mnie wzor matki i żony
dość komplementów aby Cię nie zawstydzać bo na dodatek skromna jesteś

Moje trzmieliny zmroziło... I się powoli odbudowują.... Niemal co roku mi je przymraża bo za wcześnie u mnie do młodych listków się wyrywają...poczekałyby do zimnej Zośki!
Magda_ 23:21, 12 maj 2014

nie daj się namawiać - czekałybyśmy na twój odcinek z zapartym tchem Przemyśl to jeszcze
abiko 23:26, 12 maj 2014

matko, ale pole tulipanów, jak ci się udało je posadzić piękne.. Maja koniecznie, popieram dziewczyny..
Magda_ 23:28, 12 maj 2014

jak chcesz to możemy Cię zgłosić hihihi
Krakus 08:22, 13 maj 2014

ana_art napisał(a)

pierwsza fotka jest z 23.04.2013, widać mniej więcej co ile są sadzone trzmieliny

ta jest z przed kilku dni, nie mam innej porównawczej, trzmielina do cięcia jest ale nie mam kiedy się zabrać bo albo mam inne zajęcie albo pada...

tnę bardzo spontanicznie, nie mam terminów, widzę że wystaje to przycinam

Dzięki za szybką odpowiedź;
Widząc jaki ruch u Ciebie to nie liczyłem na takie szybkie info Można by napisać, że Ty już nie jeden a sporo ogrodów masz na głowie

Jasno też teraz widzę, że u siebie za rzadko posadziłem, chcąc uzyskać taki dywanik.

Pozdrawiam
ana_art 09:37, 13 maj 2014

grembosia napisał(a)
No, poszalałaś z tymi tulipanami, ile to Cię kosztowało pracy, by wtykać je w tak zasiedlone miejsca, szczerze podziwiam, bo dla takiego efektu można się pogimnastykować.
Ogród prezentuje się rewelacyjnie, jestem pod wrażeniem!!!
ja się pracy nie boje, nawet bym powiedziała, ze jak nie robię to się męczę, taki typ Gimnastyka wskazana dla mojego zadka i myśl o cebulowych pozwala łatwiej przeżyć zimę :
ana_art 09:40, 13 maj 2014

AlKa napisał(a)
Pomysł z Maja popieram Królowa cebul musi mieć odcinek.... Ooo tam coś ugotujesz albo upieczesz i odcinek dłuższy będzie... żart oczywiście
A tak serio to tak kusisz tymi kwiatami,że gdyby nie odległośc to bym pod płotem siedziała, żeby to na żywo zobaczyć.
Odległość wcale nie taka wielka
A wiesz że ja nawet prywatnego Piotra Kucharskiego mam on mógłby gotować
ana_art 09:43, 13 maj 2014

Marzena2007 napisał(a)
Aniu i ja popieram pomysł z Ania. Nie tylko piekny ogród ale i włascicielka a na dodatek jak dla mnie wzor matki i żony
dość komplementów aby Cię nie zawstydzać bo na dodatek skromna jesteś

Moje trzmieliny zmroziło... I się powoli odbudowują.... Niemal co roku mi je przymraża bo za wcześnie u mnie do młodych listków się wyrywają...poczekałyby do zimnej Zośki!

dyplom poproszę to sobie w kuchni powieszę hahahhaha

o moją trzmielinę w tym roku się bałam bo jak były przymrozki to ona była świeżuteńka, a jednak ją oszczędziło za to miłorząb wygląda marnie a grujecznik jeszcze gorzej....