Izo ,wspólczuję nadmiaru wody ....Roboty nadgonisz przy ładnej pogodzie
U nas piękna pogoda już tydzień,zaczyna robić się sucho muszę trochę podlac,przynajmniej hortensje.Brakuje mi czasu ,rano nie za bardzo mogę,wieczorem komary .Kuchennie trzeba trochę podziałać,dziś rozlewałam nalewke wiśniową i chyba pójde spac bo cosik za mocno się nawąchałamha ha
No właśnie dzięki Tobie udało się z aplikacją kupić, bo pewnie bym przegapiła a czosnków chciałam sobie dokupić, ale to nie są te, które w tamtym roku kupiłam w O, te mają o wiele mniejsze cebulki, no ale zobaczę co z nich zawitnie
Białe hortensje piękne, ale przebarwione równie piękne.
Misa rewelacyjna o każdej porze.
Świecznica w podobnej fazie, jak u mnie. Zawsze mam obawy, że nie zdąży przed mrozami.
No powiem ci, że przez cały czas oglądania zdjęć aż zapomniałam oddychać.
Bajeczne zestawienia, świetne wykonanie. Recepta na efekt ŁAŁ I MEGA i nie wiem co jeszcze
E tam zaraz Amazonię miałam chwasty z półtora metra wysokości i dałam radę i nie tylko ja bo moje trawy tam rosnące też.
U mnie na suchym Red Baron nie chce rosnąć to na mokrym może da radę
Nareszcie mogę pokazać trochę kawałek po drugiej stronie ścieżki. Małymi kawałkami może do zimy uda się coś jeszcze zrobić. Czuję się jakbym Amazonię zdobywała, chwasty po kolana
Żeby nie było, że tak tylko mówię to tak to wygląda
Ach te Nasze chciejstwa dziś polowanie rano na cebulowe szału niema zakupowego, ale coś upolowane w pracy rozlożyłam torebki i cieszę się do nich. Od razu inaczej się pracuje