Z boku z prawej..przed pasem jałowców rośnie magnolia i przed nią szczepiona śliwa Pisardii.Na fotce dobrze nie widać ale świeci to miejsce pustką; w nogach rosną irysy ,które dostaną inne miejsce.
Dereń mam na uwadze, tej odmiany nie znam.Będę rozglądała się i podejmę decyzję.dziękuję
To masz już zaczątek kolekcji magnoliowej
Pytałam o tą ze zdjęcia, bo ciekawie ten rozchylający się kwiat wygląda A tak mnie coś ciągnie, żeby sobie nową magnolię kupić Poczekam na kwitnienie, naoglądam się piękności, a potem się zobaczy, która mnie uwiedzie
Zaczyna kwitnienie magnolia soulangeana cudne całe dwa kwiaty miała w zeszłym roku zaraz ją goni stellata rousea, ale nigra też pierwsze pąki zawiązała
Pewnie uda Ci się znaleźć Genie, bo to nowość Bardzo się cieszę, że dobrze przezimowała i ma takie kotki. Na początku martwiłam się, że są takie małe, ale widać, że już rosną
Mam też magnolię Leonard Messel, też jest ładna, ale pójdzie w kształty japońskie
Piękna Ewa z piękną magnolia.. Gienia cudna ja goopia kupiłam spontanicznie Ann rok temu i juz w domu żałowałam że się dałam Pani namówić. Gienki juz ni cholery nie wcisne
Ściskam Ewunia