Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lilie"

Liliowo i kolorowo:) 20:09, 22 cze 2014

Do góry
Danusiu , takie dorodne masz lilie. Piekne !

Liliowo i kolorowo:) 19:58, 22 cze 2014

Do góry
piekne lilie, u mnie jeszcze nie kwitną

sliczny kolor tych roz

a czy to nie therese bugnet ??, taka podobna...

Liliowo i kolorowo:) 19:53, 22 cze 2014

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Danuś twój ogród nadal cudny i zakwitły lilie i wiesiołek Ślicznie
Krasiczyn cudowny Pozdrawiam ciocia w trasie

Zazdroszcze tej trasy no ale cóż może kiedyś Pozdrawiam
Pierwszy dzień lata u Małej Mi - czerwiec 2014 18:35, 22 cze 2014

Do góry
pozostając w tej części ogrodu można ostudzić zmysły w oczku wróóoć w stawie ... najlepiej ograniczając się do kontaktu wzrokowego bo rybki som wielkie i ja bym im nie ufała tak do końca ...

nie wiem czym Mi i Kazek karmią i rybki i roslinki ... wiem, że Ogród Mimo Woli to taka mała Ameryka na polskiej ziemi bo u nich fszystko jest wielllkie !!! ...

nad stawem jest ławeczka ... dla tych co chcą zatopić mysli w plusku tych rybek wspomniach i w szumie wody spływającej potoczkiem do stawu ...
jest "Przełęcz Floksikowa" już po kwitnieniu ale było obłędnie ... jest "Lawendowe Wzgórze" w swym najpiękniejszym i najwonniejszym momencie ... są przetaczniki ... firletki ... lilie ... trawy ... cusie nie wiem co i zbłąkane bratki nawet som ...

w zdawałoby się zapomnianym kącie za "choinkami" ot tak ... zupełnie niechcący kompozycja z tojeści ... pysznogłówki i czegoś białego ... ten mariaż nie daje o sobie zapomnieć ...

Liliowo i kolorowo:) 17:46, 22 cze 2014

Do góry
Danuś twój ogród nadal cudny i zakwitły lilie i wiesiołek Ślicznie
Krasiczyn cudowny Pozdrawiam ciocia w trasie
W cieniu - zacieniona 17:22, 22 cze 2014

Do góry
reni napisał(a)
Pozdrawiam..piękne lilie
Dziękuję...u mnie jeszcze wszystko w pąkach...pozdrawiam.
W cieniu - zacieniona 17:15, 22 cze 2014

Do góry
Pozdrawiam..piękne lilie
W cieniu - zacieniona 17:13, 22 cze 2014

Do góry
...i pierwsze lilie...
Liliowo i kolorowo:) 16:59, 22 cze 2014

Do góry
Urszulla napisał(a)
Danusiu, pozdrawiam weekendowo....popracowałam i to dużo przez ostatni tydzień i dla odstresowania przydałoby się, jak dla mnie ochłodzenie, żebym mogła pokopać w ogrodzie
A Twoje róże to jak się mają? pozbierały się
A Kropeczka urosła?
A zdrówko Ci się wyrównało?

Ula roze maja się wspaniale, dużo już obcięłam, lilie już czadu daja za chwile będą liliowce, teraz dopiero u mnie ostróżki zaczynają i horti ogrodowe powoli. Pracy i zaleglosi mam dużo w ogrodzie ale pogoda ma być taka umiarkowana to mysle, ze wszystko powoli zrobie. A Kropeczka bardzo urosła ale poczytałam, ze te małe psiunie teraz wlsnie rosna najbardziej i jak maja 6 m-cy to już dorastają do swoich rozmiarow. A zdrówko Ula już wraca do normy. Nie miałam czasu o nim myslec a Amelka i czas z nia spędzony to dla mnie jedna wielka radość wiec odpoczęłam bardzo Pozdrawiam
Kwiaty z ogródka Marty :) 16:56, 22 cze 2014

Do góry
MamaMagda napisał(a)
cudne lilie! poprostu przeeecudne!

dzięki za miłe słowa pozdrawiam serdecznie!
Liliowo i kolorowo:) 16:38, 22 cze 2014

Do góry
Kindzia napisał(a)
Hosty oberwały...wrażliwe na te lodowe kulki są bardzo A róże jak? I lilie, takie piękne różowe już Ci kwitną. To azjatyckie? U mnie pierwsze czerwone zakwitły, dostałam w zeszłym roku na zjeździe u Alinki od Małej Mi.
Trochę się niepokoję jak tam w Pszczynie, nawet nie wiem czy grad tam zahaczył...

Teraz przyjemny czas wnusiowy Cię czeka Ja też jestem ciekawa reakcji Amelki na Kropkę

Buziaczki

Kasiu już o gradzie zapomniałam tak jak i reszcie swiata na 11 dni, oj cudne sa te chwile i czas wnusiowy, gorzej teraz bo ta cisza mnie dobija. Amelka niestety Kropki się bała bo ją drapała i gryzła jak to szczeniak, wiec jak na rekach czy w kojcu to chętnie się z nią bawiła, pozwoliła się lizac i na tym koniec, a duże dziecko M totalnie mu odbiło i obawiam się co z tej Kropki wyrośnie. Pozdrawiam serdecznie Musze nadrobić zaleglosci po części chociaż.
Ogród z łezką 14:22, 22 cze 2014

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiunia było bosko Poznałam Danusię i mnóstwo nowych ludzi i nawet Jola ze Szczecina była
Jutro Bolestraszyce i Przemyśl Twoje lilie cudne. Wiem że ty nie całkiem ale ja zakochałam się w nostalgii Pozdrowienia z Rzeszowa

To, że bosko było nie mam najmniejszych wątpliwości Żal mi, że nie pojechałam, ale jak, taka średnio połamana, no jak się pytam???????
Danusię i Witka mieliśmy przyjemność poznać w Goczałkowicach

Nostalgię będziesz kupować? Nie mam pytań To nie jest moja faworytka, to prawda, ale są gorsze dla mnie

Uściskałaś Anię???

Mam pomysła na nowe buksiki Wiosną wycieczkę trzeba urządzić w zachodnie strony
Ogród z łezką 14:16, 22 cze 2014

Do góry
malgocha1960 napisał(a)
Kasiu,róże i lilie niebiańskie.Masz fotki ze spotkania z Elizą?

Wiadomo

U Elizy tylko kwiatki zdjęcia miały
Ogród z łezką 14:11, 22 cze 2014

Do góry
Milka napisał(a)
Jak zobaczyłam lilie, to myślenie zatkało
a róże w domu wdzięcznie sie prezentują

Lilie dopiero się zaczynają, bardzo mnie to cieszy Następne w kolejce już stoją
Alchymist w wazonie nietrwały
Ogród z łezką 14:07, 22 cze 2014

Do góry
anna_g napisał(a)
Kindzia widzę że tu praca umysłowa wre tak z rana???? Na szczęście godnych doradców masz to ja tylko póki co pozdrowionka zostawiam i powiem że lilie powalają Cudności. Buziole

A wzięło mnie znowu, chociaż mówiłam, że to miejsce zostawię na razie
Doradcy super, już mnie natchnęło, do Kapiasa trzeba

Dla Ciebie miodunka rośnie, już spora sadzoneczka jest, musisz sobie po nią przyjechać

Pozdrówka
Ogród z łezką 14:04, 22 cze 2014

Do góry
Donia72 napisał(a)
Piękne róże, piękne lilie
Pozdrawiam

Dziękuję Doniu w imieniu kwiatów

Ja też macham
Ogród z łezką 14:03, 22 cze 2014

Do góry
Margarete napisał(a)
Róże boskie - ile odmian i kolorów..........
Lilie też sliczne, ja nie mam lili, mam tylko liliowce i własnie czekam pierwszy raz na ich kwiaty, bo sadziłam jesienią.
Leniuchowania weekendowego życże, bez bólu.........wiem co to jest, czasem i mnie dopada...

I ciągle mi mało róż Lilie też kocham bardzo Liliowca nie mam ani jednego. Dużo miejsca zajmuje
Trochę leniuchowałam, trochę pracowałam, tablety wsuwam, dobrze jest
Ogród z łezką 13:46, 22 cze 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Kasiu - zobacz tu - może berberys i Varigatus?
http://www.gardenarium.pl/realizacje/ogrod-z-wrzosowiskiem

Róże masz cudowne - że o liliach nie wspomnę

Właśnie gdzieś mi się majaczyło to zdjęcie, tylko nie pamiętałam gdzie było...dzięki Sebuś
Bardzo mi się podobają takie czerwoniaste berberysy i kombinuję jak je tam wsadzić...tam żółto-zielone bardziej...żeby rozjaśnić...

Róże piękne, ale dla mnie nie wszystkie, dwie mam takie, które nie zachwycają zupełnie, chociaż pojedyncze kwiaty są niezłe. Jak znajdę Williama Morrisa, wymienię
Lilie to druga moja miłość
Kwiaty z ogródka Marty :) 11:39, 22 cze 2014

Do góry
Jag_58 napisał(a)
Marta jakie piękne foty ,bardzo ładne ujęcia , hosty na tle żywopłotu wygląda super ,a bukszpany wspaniałe ,piękne lilie i róże bardzo ujęły mnie Twoje zdjęcia ,super fotograf z Ciebie pozdrawiam weekendowo

ale mi miło dziękuję bardzo, cieszę się że ten jeszcze daleki od ideału ogród się podoba latam z tym aparatem jak potrzepana pozdrawiam niedzielnie
Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 10:38, 22 cze 2014

Do góry
lilie nieco podjedzone
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies