Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

bogumila 17:42, 26 cze 2014

Niespodzianka...piękna.Podziwiam Twoje samozaparcie w pracach ogrodowych...ile wysiłku musiałaś włożyć,żeby ogród wyglądał tak pięknie...a za rok?
renatamama3 18:14, 26 cze 2014

Ewuś ,niespodziankę dla M widziałam rano ,ale nie wiedziałam co napisać i dalej nie wiem ,bo takie fontanny podobają mi się ,ale przy domkach w stylu dworkowym ,obsadzonych np.różami czy bukszpanem a ty masz w koło kostkę i jakoś mi u Ciebie nie pasi ,ale ja to laik ogrodowy .pozdrawiam
Ewa4 18:40, 26 cze 2014

Tusiala napisał(a)
WOW ależ szaleństwo a miała być rabata z bukiem i kulami

Tak ja planowalam ale M marzył o fontannie wybrał taka wiec ma
Ewa4 18:44, 26 cze 2014

bogumila_bienko napisał(a)
Niespodzianka...piękna.Podziwiam Twoje samozaparcie w pracach ogrodowych...ile wysiłku musiałaś włożyć,żeby ogród wyglądał tak pięknie...a za rok?

Dzięki Bogusi staram się choć to trudne z półrocznym dzieckiem ale jakoś dzialamy w ogrodzie
Ewa4 18:49, 26 cze 2014

renatamama3 napisał(a)
Ewuś ,niespodziankę dla M widziałam rano ,ale nie wiedziałam co napisać i dalej nie wiem ,bo takie fontanny podobają mi się ,ale przy domkach w stylu dworkowym ,obsadzonych np.różami czy bukszpanem a ty masz w koło kostkę i jakoś mi u Ciebie nie pasi ,ale ja to laik ogrodowy .pozdrawiam

Renatko dzięki za opinie a ,że Ci się nie podoba to mi nie przeszkadza ważne że masz własne zdanie i gust przecież byłoby nudno jak wszystkim podobało by się to samo .Pozdrawiam

Może zmienisz zdanie jak zadziała hehe .
renatamama3 19:25, 26 cze 2014

Ewuś ,nie o to chodzi ,że nie podoba ,podobają mi się przy domach w stylu dworkowym i w innym stylu ogrodach ,ogród np.Monic Wichrowe wzgórze ,pięknie by się wpisała u niej w ogrodzie,ta Twoja fontanna ,u Ciebie mi nie leży bo masz nowoczesną kostkę i domek też .
Ewa4 23:01, 26 cze 2014

Renatko może masz rację ogrodu o którym piszesz nie znam ale u mnie wcale nie wygląda to źle .Mnie się podoba i cieszę się że jesteś szczera i piszesz tak jak to odbierasz .nie ma problemu żadnego.
Ewa4 21:03, 28 cze 2014

Moje lilie które bardzo lubię ale narazie kwitną same żółte

A te hortki ukorzenione z marca tego roku pójdą na festyn szkolny jak inne kwiaty z mojego ogrodu i zawsze są chętnie kupowane a wyglądają tak moje wanilki
magdziam 21:05, 28 cze 2014

Dawno mnie u Ciebie nie było, wieki całe, a tu takie cuda pokazujesz. Chyba jesteś jedyną posiadaczą fontanny na ogrodowisku!! Pozdrawiam
Gardener27 21:06, 28 cze 2014

Lilie mają bardzo ciekawy kolor Żarówa

Nie mogę uwierzyć że hortki to te z marca Będą miały branie