Ewuś ,niespodziankę dla M widziałam rano ,ale nie wiedziałam co napisać i dalej nie wiem ,bo takie fontanny podobają mi się ,ale przy domkach w stylu dworkowym ,obsadzonych np.różami czy bukszpanem a ty masz w koło kostkę i jakoś mi u Ciebie nie pasi ,ale ja to laik ogrodowy .pozdrawiam
Renatko dzięki za opinie a ,że Ci się nie podoba to mi nie przeszkadza ważne że masz własne zdanie i gust przecież byłoby nudno jak wszystkim podobało by się to samo .Pozdrawiam
Ewuś ,nie o to chodzi ,że nie podoba ,podobają mi się przy domach w stylu dworkowym i w innym stylu ogrodach ,ogród np.Monic Wichrowe wzgórze ,pięknie by się wpisała u niej w ogrodzie,ta Twoja fontanna ,u Ciebie mi nie leży bo masz nowoczesną kostkę i domek też .
Renatko może masz rację ogrodu o którym piszesz nie znam ale u mnie wcale nie wygląda to źle .Mnie się podoba i cieszę się że jesteś szczera i piszesz tak jak to odbierasz .nie ma problemu żadnego.
Moje lilie które bardzo lubię ale narazie kwitną same żółte
A te hortki ukorzenione z marca tego roku pójdą na festyn szkolny jak inne kwiaty z mojego ogrodu i zawsze są chętnie kupowane a wyglądają tak moje wanilki