Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 20:54, 28 cze 2014

JoannA napisał(a)

Wybierzemy się Agatko jak dostaniemy drugą część urlopu. Teraz siedzieliśmy w domciu bo psina, a córka wyskoczyła na 2 tygodnie na Sycylię. Właśnie wczoraj wróciła, a my tak bliżej września pewnie gdzieś wyskoczymy, może to będzie Kraków

Ja zapraszam serdecznie

Moje lilie mnie nie zawodzą

Czekam na więcej niż jedną....miałam już dwie ale odlegle kwitły od siebie
JoannA 20:57, 28 cze 2014

Agania napisał(a)

Ja zapraszam serdecznie

Dziękujemy
Agania 21:18, 28 cze 2014

Fragmenty mojego schodowego wspinania

Wykończenie stropu i oprawa kominka , te podpory jak liliowce

Mam już skończone schody, tylko jeszcze balustrady brakuje...ślusarka jeszcze nie gotowa....czekamy

Madzenka 22:35, 28 cze 2014

Olala ale głeboko sie remontujesz ale już bliżej końca.

Ja też nie mogę uwieżyć jak szybko się uczę wszystkiego na forum, podglądam nasadzeni, kompozycje, wiem co trandy a co out
Luki 23:53, 28 cze 2014

Mnie też liliowce okropnie denerwują w tym roku, gdyby nie te zimne noce to już byłby piękny spektakl, a tak to porażka...
Katkak 08:15, 29 cze 2014

Agatko Twój ogród jest po prostu mega, przecudowny jednym słowem. Dzięki Kochana czuję się całkiem ok, byleby upał nie dawał popalić, bo wtedy taka bez energii jestem, ale upały mają to do siebie, że chyba mało kto czuje się wtedy rześko, więc nie narzekam . Tak, moi chłopcy trzymają sztamę . Ostatnio tak w piłę grali, że ucierpiało poidełko, ale nieznacznie. Grunt, że zabawa była przednia . Pozdrawiam.
dorciabe 09:44, 29 cze 2014

malgorzata_s... 13:37, 29 cze 2014

Aguś dam znaćkiedy będziemy mieli wolny weekend to się umówimy jakoś A dziś w roku w ogrodzie pan konsumował kwiaty liliowca. Wiedziałaś że są jadalne??? No ale kto by je obrywał jak takie piękne Buziaczki
Agania 14:06, 29 cze 2014

Marzena2007 napisał(a)
Olala ale głeboko sie remontujesz ale już bliżej końca.

Ja też nie mogę uwieżyć jak szybko się uczę wszystkiego na forum, podglądam nasadzeni, kompozycje, wiem co trandy a co out

Remont bliżej końca....ale ten koniec jeszcze daleki, nie wiem kiedy ślusarz się odezwie, ręczne kowalstwo to rzemiosło, które zanika, więc traktuję go jak artystę plastyka i nie pośpieszam niech tworzy

To forum jest skarbnicą wiedzy, a na dodatek to wielka rodzina i społeczność, która sobie nawzajem pomaga w trudnych chwilach, inspiruje i motywuje
ja daleka jestem od trendów, wiem, że lubię łączyć stare style z nowoczesnością, bo podoba mi się i jedno i drugie...ale ogród prze wszystkim

buziak

Agania 14:15, 29 cze 2014

Luki napisał(a)
Mnie też liliowce okropnie denerwują w tym roku, gdyby nie te zimne noce to już byłby piękny spektakl, a tak to porażka...

Powiem Wow, awatarek super i ten uśmiech od ucha do ucha, Łukasz wyglądasz super......mój postulat o zmianę awatarka...wywołał reakcję łańcuchową......jest uśmiech.......ja też musiałam zrobić nową fotę do dowodu........ale to już inna historia...dwa razy musiałam do fryzjera lecieć

Liliowce cierpią i jak tu im pomóc?

Liliowczykom pomaga nawet kot Maniek, ogrzewa je futerkiem

ale Ty jesteś superale masz towarzystwo Danusia i Ania