Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Ogród z pergolą 12:53, 21 sie 2016

Do góry
Asia Dzidek jak się okazalo dzięki Anicie już sie troche osfoił, starsza go juz wczoraj nosiła. uzył troche i jak tylko na chwile go pusciła to zwial i juz się nie pokazał

Martini swany wypuszcza długie baty i kwitnie na ich końcach a srodek zostaje pusty :/ okropna jest. zła jestem że nikt mnie przed nią nie ostrzegł
stożki jak juz decyzja zapadnie to zależy jakie znajde i za ile, a rozchodniki przeniosłam poprostu na front bo tu mam wizje całej obwódki tarasu w lawendach
ja się tak na kotach nie znam, miałam jedną kotkę całe zycie w starym domu ale to mama ją wysterylizowała gdy się puszczać na prawo i lewo zaczęła

Iwona u mnie Pashmina od wiosny, ma 0,5x0,5 metra. kwitnie non stop, długo trzyma kwiat i nie leci własnie więc ja tą wersje wolę i do tego nic nie złapała a wokól szalały mszyce i plamistość

Anita to musze zerknąć Dzidkowi w uszy ale raczej nie zauważyłam żeby się drapał hortki juz mam, odebrałam rano od Ani z Malutkiego

Marzena no pytam, pytam...tym razem chce się lepiej do zakupów przygotować. bo teraz swany mam do wywalenia, princess alexandra of kent slabo kwitnie i patrzy w ziemie tylko a maria teresa nie przyrosła nawet centymetra...
dzięki Tobie napewno będzie Ascot, Soul u mnie za duży wysokie piętro już mam. teraz coś przed Artemis chce.
a swany jesli bedzie miało sztywniejsze pedy to zacznie kwitnąć na całych? to się zmieni?
Na huśtawce miło płynie czas... 12:01, 21 sie 2016

Do góry
ach czyli calkowita przebudowa, no to super
co to jest doktorek?
ja kupilam tam juz kilkanaście róż i pomyłek nie bylo
Czasem słońce czasem deszcz 08:22, 21 sie 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
celiakia..współczuję. trzymaj się!
udanego wypoczynku

Dzięki niestety dziś leje
Ogród z pergolą 22:45, 20 sie 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Makao, Martini, Moniq, kasja, Filemon odpowiem tak: jak trafie to kupie i sprobuję...
a kota mam, tylko niewiem czy to on czy ona nazwałam ją Dzidka bo to mega dzikus

mam ją niecałe 2 tyg i dopiero od niedawna pozwala mi się zbizyć na taką odległość. o głaskaniu nie ma mowy

Piękna Dzidka i fajne imię My mamy kota, ale od początku dzieci go mordują, więc musiał przywyknąć do wszelakich czułości. Mam nadzieję też, że będzie pilnował ogrody przed nieproszonymi goścmi takimi, jak nornice właśnie.

A tak a propo jeszcze, to chłop pewnego dnia mi się drze: Asiaaaa!!!! Chodź szybko!!!
Więc ja lecę jak na złamanie. Myślę, że coś się zawalilo, ktoś coś zasiurał zepsuł, świat się wali. Wchodzę do sypialni, a mój chłop z przerażeniem patrzy za okno. Podchodzę, patrzę, a tam na naszym kompostowniku siedzą 4 kocięta i wszystkie się gapią nam w okno (na fotce już ich mniej, bo co jakiś czas odchodził jeden i w końcu zniknęły nie zauważone na szczęście przez nasze miłośniczki kotów.
Ogród z pergolą 22:34, 20 sie 2016

Do góry
sluchajnie wkurza mnie swany...i pomyslalam ze wywale i posadzę 2 stozki przy schodach tarasowych. czy beda pasowaly jeśli ani na skarpach ani na różance nie ma ani jednego iglaka?

rozchodnikow już nie ma. wokół palisad tarasu lawenda a przy dolnych palisadach kocimietka, za nią dzisiaj dosadziłam 7 mini rozplenic
Na huśtawce miło płynie czas... 22:20, 20 sie 2016

Do góry
albo swany pod choinke dać. lawende na brzeg i te kulki to niewiem czy się zmieszczą albie pomiedzy bordowe roże dac zeby wiosną cos było
Na huśtawce miło płynie czas... 22:19, 20 sie 2016

Do góry
i ta rabata z trejażem ma byc z bordowymi rozami?
może na trejaż kup soul obok munstead i ascot. na tylach bedziesz miała rózowe (co tam rosnie?) a w nogi swany. choc ja swany chyba będe wywalać bo tragicznie rosnie i mnie wkurza
Na huśtawce miło płynie czas... 22:11, 20 sie 2016

Do góry
http://www.floribunda.pl/bicentenaire-de-guillot-masbigui-id-2389.html
Na huśtawce miło płynie czas... 22:01, 20 sie 2016

Do góry
jestem bardzo zadowolona, musisz ją mieć. jak piele na różance to ją czuję poza tym zwarta, zdrowa i ten kolor...........
możesz pokazac jeszcze raz miejsce gdzie będą te róze i co tam jeszcze planujesz?
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:58, 20 sie 2016

Do góry
przed wgłębnikiem nic nie rób bo go zasłonisz a jest piękny taki biały
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:58, 20 sie 2016

Do góry
nie no za, przed tujami
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:54, 20 sie 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

Ale że przed wgłębnikiem?
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:53, 20 sie 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

nie no linie proste oczywiście..kurcze nie mam inspirki bo z głowy wymyslam. ale wiesz teraz trendy takie nierowne te scieżki to u ciebie akurat by nierówno do wgłebnika skręcała

Ja jestem wzrokowcem poszperaj no trochę w swoich inspirkach plissss
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:51, 20 sie 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

Renia...masz wątek "jak ożywić mój..." a chcesz zielone na zielonym tle...nie ...już lepiej same rozplenice noo..albo red baron

Red baron nie ... same rozplenice może być ... ale powiem ci, że te kostki to nie mialy byc po całości ale z przodu i jednego boku I byłyby przy grabach i mże gdzies miedzy tarasem a wgłębnikiem ...
Przerwa na kawę... 21:43, 20 sie 2016

Do góry
dobra to boscobel sobie odpuszczam, śmieciuchow nie chcę. wole obcinac suche pąki niz patrzec na leżące płatki a ja nie mam tyle czasu żeby w pore obciąć :/
sporo masz tych morelowych
wiesz ja jednak 2 swany chyba wywalę...drażnią mnie za bardzo, na przedpłocie je dam w dzikie pole
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:37, 20 sie 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Ale w którym miejscu te drzewa?

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:32, 20 sie 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Pamiętam tylko tyle, że mialaś je gdzieś zadołowane ... muszę się poprawić

Ale z płytami muszą być linie proste; łuki są wszędzie naokoło ale przy wglębniku jest na prosto Kurczę to jak by to miało być?
A jakąś inspirkę masz?

nie no linie proste oczywiście..kurcze nie mam inspirki bo z głowy wymyslam. ale wiesz teraz trendy takie nierowne te scieżki to u ciebie akurat by nierówno do wgłebnika skręcała
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:30, 20 sie 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Obawiam się, ze rozchodniki nie sprawdzą sie w tym miejscu jednak Za dużo na nich bzyczków ... pójdę w wiekszy minimalizm ... chodzą mi po głowie kostki z cisa/bukszpanu ... może pomieszane z rozplenicą (jeśli ta przeżyje zimę) ... coś w tym stylu, nie do końca ale chyba wiesz o co mi chodzi
https://pl.pinterest.com/pin/353321533249313423/

Renia...masz wątek "jak ożywić mój..." a chcesz zielone na zielonym tle...nie ...już lepiej same rozplenice noo..albo red baron
Na huśtawce miło płynie czas... 21:24, 20 sie 2016

Do góry
kurcze pomyliłam się chciałam Ci zaproponować grafin von hardenberg zamiast giardiny, źle spojrzalam w katalog
giardina jest przecież różowa a ja chciaalm Ci parę bordo podsunąć
Na huśtawce miło płynie czas... 21:21, 20 sie 2016

Do góry
nie, ja z bordowych mam tylko munstad wood. i tez poluję na inne bordowe
jadę na święto róż w kutnie to mam nadzieję ze sporo zobaczę na żywo. dzięki Madzen jestem zdecydowana na Ascot a jak na targach urzeknie mnie cos jeszcze to pewnie popłynę
rabata z hortkami limkami i kremowymi różami tak?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies