Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 18:56, 19 sie 2016

Do góry
a tu cebulowo.. eh..
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 18:54, 19 sie 2016

Do góry
pastella? ale Ty chyba więcej róż miałaś?
artemis piękna ale to jej smiecenie drażni, ja nie mam tak luksusowo jeszcze jak ty a nerwa psują to Ty nie wyrobisz. lepiej pashmine posadź
Kolorowy ogród na piasku 17:14, 19 sie 2016

Do góry
Viva Twój ogród dech zapiera...wow..ależ Ty masz tego dobra ! pieknie !
ogrom pytań mam do Ciebie, co pare stron kolejne mi sie nasuwało.
jak dajesz rade z chwastami?
czy masz róże okrywowa swany?
jakie róze bordo bys poleciła?
nie będę dalej męczyć, jestem pod wrażeniem...
a! masz link do mai w ogrodzie z Twoim ogrodem?

Doświadczalnia bylinowo-różana 17:04, 19 sie 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Ewa masz może okrywową swany?

Aniu, nie mam. W ogóle nie mam okrywowych. Nie mam miejsca na te "pożeraczki przestrzeni"
Doświadczalnia bylinowo-różana 16:52, 19 sie 2016

Do góry
Ewa masz może okrywową swany?
Ogród Małej Mi - sezon 2016 16:43, 19 sie 2016

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Upchnęłam w nowym miejscu.. Szałwia potrzebuje jasnego miejsca, a z tym u mnie kłopot i rosła byle jak..

Tak samo białe lawendy mi się nie podobają , i może jutro wyciepię wszystkie, mam już kupioną niebieską Chyba że wyciepię małe co nieco na skalniaku i tam ja przeniosę.. zamiast tojeści. Kwitnie byle jak ale ma ładne liście i kształt.. prześpię się z problemem. Na razie dziś po nocy przesadziłam irysy miniaturowe, wyciepałam duże rozwary ze skalniaka.. zostawiłam tylko w jednym miejscu. Podkrzesałam sosnę.... serce się ściskało jak uwalałam takie piękne gałęzie.. Sosna się zemściła i mnie całą w żywicy umalowała.. Pół butli WD poszło na mycie , a włosy dalej się kleją..ciuchy do wyrzucenia.. Zemściła się na mnie w sposób wredny.

Irysy mam nadzieję, że nie posadziłam do góry nogami...bo po totalnej ciemnicy sadziłam..

jezu szkoda ze ty nie wysylasz bo ja bym wszystko co piszesz przygarnęła..
u Ciebie irysy nawet do góry nogami pewnie będą piękne
ja mam też awarie sysytemu, u mnie w tą niedziele były chrzciny i choc nienawidze swojej roboty to chetnie bym juz do niej wrociła...półtora roku w domu to jakas masakra :/ mam wrazenie ze nie mam juz duszy tylko kaszke zamiast mózgu i nerwy...
Lawendowy zawrót głowy 15:54, 19 sie 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

ooo a od kiedy ty nie lecisz juz w kulki? znowu cos mnie ominęło...
poza tym czaaad!

heheh jeden na koncu pod hortkami to był kwadrat i tak mi sie spodobał ze trzy pozostałe tez zakostkowałam a reszta była kwadratowa tylko urosło wszystko i teraz lepiej widac )) Buziole))
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:20, 19 sie 2016

Do góry
malkul napisał(a)

hmmm nie pamietam ale raczej dość szybko wyglądają dobrze, nei narzekam na nie więc chyab mnie nei denerwują
w cieniui poza kwitneiniem wyglądają zdecydowanie lepiej niz w słońcu, w sumei cały sezon ładne. można sciąć jak zbrzydnie - bo szybko odbija

dzięki piękna, buźka
Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 15:18, 19 sie 2016

Do góry
Karola do Skierniewic jedziesz?
Lawendowy zawrót głowy 15:10, 19 sie 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
migawki z tego co u mnie )))

ooo a od kiedy ty nie lecisz juz w kulki? znowu cos mnie ominęło...
poza tym czaaad!
Ogród z pergolą 15:03, 19 sie 2016

Do góry
Kasya napisał(a)
ale fajny

moj "sasiad" przygarnał z działek 3 takie maluchy

jak upoluje nornice to ok...ale ptaszka to lepiej nie...jak juz da sie poglaskac to mozna obrożę z dzwoneczkiem załozyc

chyba obroże na pchły ! łajza...
liczę na to że mi nornice upoluje bo menda już ryje na całego
Pierwsze bardzo koślawe kroki ;) 15:01, 19 sie 2016

Do góry
dobrze, dobrze lepiej mniej a w mase wejść
Ogród z pergolą 14:44, 19 sie 2016

Do góry
Anita specjalnie wrzuciłam to zdjęcie z nadzieją ze mi ją rozczaisz wiedziałam że Ty kociara ale serio to chłopak?
Karolina mam takie 2, będzie z jednej stolik to ławek z palet. mialam w tym roku robić ale wyskoczyły inne wydatki i zajęcie ale mma nadzieję że moje plany na wiosnę obejmą zrobienie tych mebli...tylko M musze przez zimę odpowiednio na wszystko przygotować
Ogródek z futrzakami i kamieniami 14:07, 19 sie 2016

Do góry
a powiedz mi jak artemis lub princess alexandra of kent wypusciły bata na metr to mam go kulkowac żeby zakwitła czy co robić?
u mnie generalnie słabe drugie kwitnienie w porównaniu do pierwszego, a dałam im magicznej siły z m-c temu...
Ogródek z futrzakami i kamieniami 14:05, 19 sie 2016

Do góry
Ewik napisał(a)
tutaj mozesz porównac odcienie MW i Soul , choc fotka nie najlepsza , na przodzie mw, w tyle za olą jest soul.

soul tak jakby bardziej w czerwień wpada..
Ogród z pergolą 12:46, 19 sie 2016

Do góry
Makao, Martini, Moniq, kasja, Filemon odpowiem tak: jak trafie to kupie i sprobuję...
a kota mam, tylko niewiem czy to on czy ona nazwałam ją Dzidka bo to mega dzikus

mam ją niecałe 2 tyg i dopiero od niedawna pozwala mi się zbizyć na taką odległość. o głaskaniu nie ma mowy
Mój ogród nad rzeką... 12:01, 19 sie 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
jestem przejrzałam cały wątek, ogrom pracy wykonałaś w te 2 lata
ja przy Tobie to pikuś
jakie masz róże?chopin? jakie jeszcze planujesz?
w kwestii nornic kot nie pomaga?bo ja specjalnie w tym celu przytargałam jakiegoś dzikusa.. :/ ja zauwazyłam ze one lubią mate i korę, najlepeij jak jest pusta ziemia to się nie zadomowiają
ja żaluje że mam mate i kore albo samą korę, teraz z perspektywy czasu sciólkowalabym kompostem, pielić i tak trzeba a wiecej kasy bym na rośliny miała..
czy Ty wycinałaś brzozy z tyłów??

Aniu spokojnie! Wykonasz robotę, krok po kroku zobaczysz jak będzie ubywać.
Najtrudniejsze jest rozplanowanie wszystkiego zgodnie z potrzebami , spokojnie bez histerii, w którą my - żółtodzioby ogrodowe- lubimy popadać.

Kot nie pomaga na nornice. To leń pierwszej klasy.
Nie mam szmaty nawet pod żwirem. Jest jedno miejsce gdzie są resztki, ale już się prawie rozłożyła. Nie da się jej zdjąć.

Brzozy wycięłam, ale dwie zostały. Strasznie zacieniały działkę przez większość dnia. Te dwie gdzie stoi trampolina mogłam tylko skrócić, ale trudno. Wsadzę coś.

Uwaga zarzucam zdjęciami.
Ogród Ani :) 09:58, 19 sie 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
q..pa już jest, nerka znika...jak nic zaraz napiszesz że przeszczep wątroby Cie czeka

No tak...zapomniałam, że u Ani medyczny ogród.
Jeszcze podciągi sąD

Ania a napisz namiary na priv-gdzie zamawiałaś korę.
Ogródek Iwony II 09:48, 19 sie 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
o jakich pinach piszecie?

Aniu, str. 333 u mnie. Piny z kulkowiskiem.
Wczoraj rano wrzuciłam.
Ogródek Iwony II 09:14, 19 sie 2016

Do góry
o jakich pinach piszecie?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies