Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ani :)

Ogród Ani :)

anbu 07:31, 19 sie 2016

Karol

Marzenko moje hortki co dopiero wsadzone więc chyba nadrabiają a i tak nie wszystkie

Mira ilość minimalna zamówienia to 50 worków. W sumie to jestem ciekawa kory, eM twierdzi, że tą frakcję nam wywieje z rabat No nie pomyślałam o tym Czy rzeczywiście drobna kora jest wywiewana z rabat? Mira jaką frakcję Ty brałaś?

Tocha mów mi jeszcze, śliczna ta Twoja spóźnialska VF. Tylko czemu one wszystkie muszą różowieć Fajnie by było jakby nie różowiały ...

Aguś dzięki
AsiaK_Z 07:44, 19 sie 2016

Aniu, a ta qpa już jest gotowa do użytku czy mus ją jeszcze kompostować?

anbu 07:58, 19 sie 2016

Asiu gotowa, już taką miałam (na próbę), będę używać od razu
LyraBea 09:55, 19 sie 2016

Toszka napisał(a)
Moja VF właśnie się zapączkowała...spóźnialska

U mnie cały rząd limelight dopiero w powijakach. Dziwnie to wygląda, bo z jednego źródła limki już przebarwiają się na różowo a dosadzone potem krzaczki z kolejnego zakupu nie przejawiały oznak kwitnięcia. Az tu nagle zaglądam ostatnio i widzę, że szykują się do kwiatostanów. Vanilka zresztą też. Zdążą w ogóle zakwitnąć?
kasja83 09:58, 19 sie 2016

anna_t napisał(a)
q..pa już jest, nerka znika...jak nic zaraz napiszesz że przeszczep wątroby Cie czeka

No tak...zapomniałam, że u Ani medyczny ogród.
Jeszcze podciągi sąD

Ania a napisz namiary na priv-gdzie zamawiałaś korę.
LyraBea 10:02, 19 sie 2016

anbu napisał(a)
Tak dziewczyny, decyzja zapadła Nerka robi wypad

Dziś znowu zdjęcia
Wszyscy cieszą się z zakupów tulipanowych a ja cieszę się z kory i z .... qpy
Jeszce świeżutkie foto Panowie przed chwilą przywieźli
O jak cuuudnie. Tyle qpy. Zazdroszczę! Ja się będę chciała dogadać z rolnikiem zza miedzy. Ma qniki, krówki. Ale to męża poślę, niech o gooofnie z sąsiadem rozmawia
Fajne plany i decyzja o odjęciu nerki słuszna. Nie ma to jak sprawna operacja na żywym organizmie. Ja po posianiu trawy przyklapłam. Boję się tknąć lewej strony i nadać już ostateczny kształt rabatom. Brak wsparcia też osłabia.Chyba poczekam do wiosny. Wiosną zawsze we mnie zapału za troje. Za to chętnie popatrzę, co u Ciebie. Oj dzieje się, dzieje.
anbu 10:16, 19 sie 2016

Kasiu masz PW

Bea byłam ostatnio u miejscowego rolnika, ma dużo koni i duuuużo qpy Powiedział, że można z przyczepką przyjeżdżać i ładować do woli
Ale u mnie w domu brak chętnych na pracę ze świeżym materiałem ogrodniczym Wolimy qpę workowaną
Mira104 10:33, 19 sie 2016

To prawda mi ze skarpy kora znikła Wkurzyłam się że tyle kasy poszłoooooo i w tym roku dałam pod tuje igliwie -teściowa ścinała duże drzewa iglaste i gałązki poszły przez rozdrabniarkę, to się trzyma jak na razie
Kawa 10:49, 19 sie 2016

hej Ania fajna kupa nie wiedziałam ze można kupić taką przekompostowaną
Rojodziejowa 11:06, 19 sie 2016

anbu czy ta kupa przyjechać może też kurierem? Dasz namiary na priv?