Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Coś jeszcze, coś więcej... 10:43, 18 maj 2016

Do góry
Zostawiam dla Was kfffiatki - u Was też ten maj taki... niezbyt względem pogody?

Miłkowo - sezon 2016-2022 10:39, 18 maj 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Czym Ty podgrzewasz te rośliny?

Cudnie! Nowy rh świetny, jaki to?

Słońcem
Ten rodek to Blaufeder
Coś jeszcze, coś więcej... 10:30, 18 maj 2016

Do góry
mira napisał(a)
Sebek pogapilam na twoją majową zieleń i czosnki. Ja czasem urywam to suche a nie cale liście. A w tym roku gigantom liście juz prawie zabrałam bo czytałam u Marzeny ze wywala liście i ok.zobaczymy.
Serduszke przesadx sliczna.
Hej

Będę eksperymentować - upitole je przed Bożym Ciałem Może wtedy cześć roślin bardziej rozkwitnie i będę mieć moje małe CHFS
Coś jeszcze, coś więcej... 10:29, 18 maj 2016

Do góry
Marta napisał(a)
Piękne masz widoki z okna i czosnki

A dziękuję Reszta mam rozumieć niezbyt wyjściowa?
Coś jeszcze, coś więcej... 10:28, 18 maj 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
Chciałabym mieć taki widok z okna, choćby z łazienki

Plany przeprowadzki masz - jak chcesz to możesz mieć lepsze nawet na ten sam las tylko w szerszej perspektywie tylko nie wiem czy Cię skusi przeprowadzka w moje strony
Po prostu ogród... 10:27, 18 maj 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Oj duże straty masz Ale spektakl azaliowy u Ciebie uwielbiam

Wyleciały nie w sensie strat mrozowych, ale zdecydowała się je usunąć.
Część z nich rośnie w innych miejscach.
Po prostu ogród... 10:22, 18 maj 2016

Do góry
Oj duże straty masz Ale spektakl azaliowy u Ciebie uwielbiam
Egzotyczna wyspa na Podkarpaciu 10:19, 18 maj 2016

Do góry
Ja od Ciebie rok młodszy chłopie jestem
Jedynie co było dla szokujące to właśnie wejście do wody - brrrr! 2 stopnie - gorzej niż w Bałtyku
Typografia ogrodu 10:15, 18 maj 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
A ja ciągle nie wiem która się tnie jak stanie się ładna -skalna? Raz wiosna i jeszcze raz po kwitnieniu? Gdzieś Magnolia robiła porównanie....
ciac jak jest ladna czy jak jrst brzydka?ciac mozna chyba wszystkie ale na wiosne a w sezonie...chyba nie wiem
Typografia ogrodu 10:03, 18 maj 2016

Do góry
A ja ciągle nie wiem która się tnie jak stanie się ładna -skalna? Raz wiosna i jeszcze raz po kwitnieniu? Gdzieś Magnolia robiła porównanie....
Ogródek Iwony II 10:00, 18 maj 2016

Do góry
Oj tak - motywacja na ogrodowisku jest tak mocna, że czasem odległe dla mas marzenia mogą się spełnić w jeden sezon Twój ogród jest tego najlepszym przykładem
Coś jeszcze, coś więcej... 07:49, 18 maj 2016

Do góry
Sebek pogapilam na twoją majową zieleń i czosnki. Ja czasem urywam to suche a nie cale liście. A w tym roku gigantom liście juz prawie zabrałam bo czytałam u Marzeny ze wywala liście i ok.zobaczymy.
Serduszke przesadx sliczna.
Hej
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 06:54, 18 maj 2016
Do góry
Madzenka napisał(a)
Sebek śledzę intensywnie
Zaczął sie filmowy dziennik Crocusa

http://youtu.be/0zyYaztlHBU

właśnie miałam szukać.... a tu gotowiec
Ogródek Iwony II 22:44, 17 maj 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Sebek, jak znalazłam O, nie wierzyłam, że realnie można mieć takie ogrody... Po przeczytaniu kilku wątków stwierdziłam, że mój ogródek trzeba przeorać... I powoli małymi kroczkami kilka metamorfoz się dokonało... Czasami w bólach kolejnych przeróbek...
Rok 2004:

Maj 2104:

Wczorajsza rewolucja - niestety trawa sponiewierana, ale odrośnie :

Metamorfoza niesamowita Iwonko. Fajnie, że wyprostowaliście tę rabatę, zdecydowanie bardziej pasuje do stylu reszty ogrodu. I jeszcze trochę miejsca na nowe rośliny uzyskałaś, same plusy.
Idę czytać dalej.
Ogród Małej Mi - sezon 2016 22:39, 17 maj 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
Kurczę u mnie taka susza, ze nie pamietam od czasu kupienia działki aby był taki jaki poziom wody w studzienkach....

W niedziele widziłam w Maji Mariusza z lotosami i pomyślałam sobie jak Ty targasz te wanienki.....

Ty też?
Egzotyczna wyspa na Podkarpaciu 22:10, 17 maj 2016

Do góry
Szybko odp. każdemu mam nadzieję że nie pominąłem nikogo a jeśli pominąłem to przepraszam, Dzięki wielkie za ciepłe słowa pochwały.

elmagra, AsiaK_ZDzięki wielkie

Katkak Witaj, super i dzięki za pochwały i za wszystko i za ciepłe słowa

marzena_perk..., donia76, Joku, Marga, Kacha123 Witaj, dzięki za pochwały

ryska Dzięki

Marysia Dzięki za odwiedziny i za podziwianie w TV

Justyna Witaj dzięki że zaglądasz i podziwiasz, dużo to znaczy dla mnie.

Mathildis Ogród jest znajomy bo jest na forum hehe, fajnie ze zaglądasz do mnie

Lukasz2013 Witam kolegę fajnie ze zaglądasz

Mariusz Tobie dzięki za spotkania w realu, roślinki, i za nagranie wspólne, za wszystko jestem twoim dłużnikiem . Fajnie że zaglądasz do nie na forum, Dzięki

pawel_snopek Dzięki za odwiedziny i za słowa wiek każdy już zna ale mam nadzieje że Was nie zraziłem tym

achimee Dzięki

Sebek Na forum sami nie wiemy z kim piszemy w jakim wieku, mam nadzieję że cb. nie zraziłem wiekiem fajnie że postanowiłeś zaglądnąć do mnie.

Mala_Mi Oj ty jak zawsze się rozpisałaś, che ci podziękować za rady itp. fajnie że oglądałaś i że jesteś i mam kogo się doradzać, a podest to podest zwykły naturalny przyjemny i mój ulubiony wiec ja ktoś mi go gwizdnie wiem gdzie szukać

BasiaLT To super nie spodziewałem się że tyle os to zobaczy

AgnieszkaW Kocham ogród a on mnie kocha chyba ? Miło że komuś się podobało, bo ja jeszcze nie widziałem odcinka

beata_m Dzięki wielkie za obejrzenie i za słowa pochwalne

Hogata I tak jeszcze dużo do zrobienia do wyprowadzenia itp, czasem brak czasu mam na to ale miło słyszeć takie słowa

mira Dzięki wielkie za odwiedziny miło mi jest słyszeć tak miłe słowa od ludzi, doniczek mam sporo ale to taka choroba egzotyczna

Agania Witaj i dzięki za pochwały, czy oryginalny nie wiem niech każdy sam stwierdzi jaki jest, ale wtedy co my nagrywali w woderach było 2-3*C i lał deszcz ale nawet to nam nie przeszkadzało.
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:03, 17 maj 2016

Do góry
Sebek śledzę intensywnie
Zaczął sie filmowy dziennik Crocusa

http://youtu.be/0zyYaztlHBU
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:35, 17 maj 2016

Do góry
Madżen - jeśli mogę Cię pocieszyć ja też nie wyrabiam... Jak będzie CHFS to wiadomo u kogo będziemy siedzieć i wzdychać bądź też nie - zajmuję miejsce na kanapie!!!

Swoją drogą jak obczaisz co będzie hitem roślinnym roku to napisz na PW albo sms'a, bo może trawy na takowe zielsko wymienię A jak napiszesz na wątku to szkółki spustoszeją z dnia na dzień
Coś jeszcze, coś więcej... 21:23, 17 maj 2016

Do góry
leon60 napisał(a)
pogapiłam się na czochy, uwielbiam

Załóżmy klub Alliumliebers
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies