Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

Sebek 18:23, 16 maj 2016

makkasia napisał(a)
Miszczu zdjęcia jak zwykle mistrzowskie Sesyja się zbliża ale Ty jesteś też miszczem zarządzania czasem ze wszystkim dasz sobie radę. Ja oczywiście trzymam kciuki

Staram się rozciągnąć swoją dobę jak mogę Ale nie zawsze mi to wychodzi...

Za trzymanie kciuków - (nie) dziękuję
Sebek 18:24, 16 maj 2016

Kawa napisał(a)
Sebuś no ślicznie zielono

a jak twoja vertigo ? zyje?

a mnie jakoś liście czosnków nie drażnią
chyba jakaś inna jestem

Kamila! Widzisz jaką mam sklerozę, zapomniałem Ci napisać...

Nie żyją W ciągu miesiąca ani jedna nie ruszyła, nowe korzenie też się nie pokazały... Także sadzonek nie będzie, wylądowały w kompostowniku...
Sebek 18:33, 16 maj 2016

malwes napisał(a)
Sebek - jak strasznie dawno mnie nie było u Ciebie Z jednej strony tak mi przykro i bardzo żałuję, a z drugiej...taaaaka frajda nadrabiać Twoje wątki. No a ja mam nadzieję, że już jestem na dłużej (wraz z chorobą Adasia, mojego przyjaciela i ogrodnika, jakoś mi trochę serca brakowało do ogrodu - Adam dzielnie walczy a ja też chyba trochę odżywam z letargu).

Gosia - zostawiłem u Ciebie wpis... Jak masz ochotę czytać to nie zabraniam, aczkolwiek uważam, że sa bardziej wartościowe merytorycznie wątki na forum
Bogdzia 18:35, 16 maj 2016

Bardzo ładny masz widok z okien domu ale jak mogłoby byc inaczej w górach????
LyraBea 22:01, 16 maj 2016

Sebek napisał(a)
Chyba w tym roku upitolę liście czosnkom - psuje to cały efekt rabaty...

Ja mam u siebie AŻ 4 czosnki i ze zgroza patrzę na obsychajce liście. Bylam przekonana, że "pomogły" im moje koty,ale widzę, że to taka ich przypadłość. Trzeba będzie upitolic i już
Moim pierwszym tu wpisem witam się z Toba Sebku. Znam Cię i obserwuję Twoje zmagania z przyrodą od lat, od kiedy podgladam ogrodowisko. Najwyzszy czas na skończenie z podgladactwem. Pozdrawiam serdecznie.
leon60 22:09, 16 maj 2016

pogapiłam się na czochy, uwielbiam
Sebek 21:12, 17 maj 2016

Bogdzia napisał(a)
Bardzo ładny masz widok z okien domu ale jak mogłoby byc inaczej w górach????

Jesli chodzi o widok z salonu to widzę dom sąsiadki, co stoi jakieś 6? metrów dalej Więc różnie z tymi widokami - Twojego widoku z salonu i tak nic nie pobije!
Sebek 21:22, 17 maj 2016

LyraBea napisał(a)

Ja mam u siebie AŻ 4 czosnki i ze zgroza patrzę na obsychajce liście. Bylam przekonana, że "pomogły" im moje koty,ale widzę, że to taka ich przypadłość. Trzeba będzie upitolic i już
Moim pierwszym tu wpisem witam się z Toba Sebku. Znam Cię i obserwuję Twoje zmagania z przyrodą od lat, od kiedy podgladam ogrodowisko. Najwyzszy czas na skończenie z podgladactwem. Pozdrawiam serdecznie.

Cześc Beata - jak miło, że wreszcie postanowiłaś się odezwać

Upitolenie całych liści czosnków grozi słabszym kwitnieniem w przyszłym roku, więc albo to zniesiemy albo będziemy mieć mniejsze kwiaty w 2017 - lub w ogóle

My na ogrodowisku wszyscy lubimy podglądać - zawsze powtarzam, że każdy ma swój fetysz Choć niektórzy nazywają to lataniem po kominkach Ja tam lubię nazywac rzeczy dosłownie i już trzęsę portkami na myśl o egzaminie z filozofii... Dla ekonomisty ogrodnika odpowiedź na pytanie czy dlatego coś jest piękne że się podoba, czy dlatego się podoba że jest piękne (przykładowe pytanie z egzaminu) to co najmniej... wyzwanie

Sorry - przez tą filozofię coraz więcej dygresji w rozmowy wprowadzam W dodatku nie ma temat... Pozdrawiam Cię mocno )
Sebek 21:23, 17 maj 2016

leon60 napisał(a)
pogapiłam się na czochy, uwielbiam

Załóżmy klub Alliumliebers
Madzenka 06:12, 18 maj 2016

Chciałabym mieć taki widok z okna, choćby z łazienki