Bardzo jestem ciekawa tego wodnego elementu u Ciebie
Ja kupowałam donice tutaj: https://www.polnix.com.pl/
Zapytanie o trzcinniki i molinie przesłałam do dwóch miejsc
Czytając ostatnio sporo na temat psów dochodzę do wniosku, że wszystko to jednak kwestia wychowania Córka też sporo czyta na ten temat. Mam nadzieję, że da sobie radę
PS Ale myślę, ze w zlewie nie będzie chciała myć swego pupilka
znam owczarka niemieckiego szkolonego w szkole dla spow ktory slucha wlasciciela jego dwoch malych corek jedynie nie jest posluszny wobec...wlascicielki
Pocieszające to, co piszesz Nie wiem tylko kto powinien zająć się tym wychowaniem bo podobno najlepiej jak robi to jedna osoba ... tylko czy 12latka da radę?
Liczę się z tym, ze na początku straty mogą być ... oby tylko bukszpany i drzewa nie ucierpiały ... poza tym mam nadzieję, że damy radę go "dobrze wychować"
zrobiłam, wzoruję sie na was starsze kolezanki i robię ale nie umiem ładnie i jeszcze nie dopracowany bo wciąż tych bialych bylin sprawdzonych i polecanych szukam. dzięki Tobie wyleciala odetka, z ostróżkami spróbuje gdzieś na tyłach. i bedą napewno jarzmianki, hortki....
a o planach już Ci widzę Agatka odpisała
Udało się ... ufff
W końcu dotarłam do końca żeby nie było nie czytałam wszystkiego bo aż tak dużo czasu nie mam ale wiem co w trawie piszczy
Fajnie, że pomaga Ci Toszka!!!
Kształt rabat bardzo mi się podoba Lubię jak jest to zrobione w sposób przemyślany ... mniej przeróbek później
Póki co mogę powiedzieć, że ogród ma potencjał i ... jest wesoło
dzięki Renia, ja się zachwycałam u Ciebie .... fajnie się wszystko robi czemu nie ale tęskni mi się już do dojrzałego ogrodu
od równania placyku pod basen wczoraj ledwo się ruszałam chyba mnie coś poszczykło czy jak, ale dziś już puściło uffff