Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Luki"

Starorzecze na górce 09:38, 10 maj 2014

Do góry
Luki napisał(a)

... Jak liliowce się rozrastają?

Trafiłeś z tym pytaniem w dziesiątkę, bo własnie u Ciebie miałam pytać. Moje liliowce jakoś tak stoją w miejscu, części pożółkły dolne listki. I teraz nie wiem: za mało nawiozłam czy za dużo (tylko raz trochę azafoską jeszcze zanim zakwitły tulipany, czyli z 1,5 m temu). Może tulipany całą "krew" im wysysają z gleby i nie mają już pary rosnąc?
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 08:53, 10 maj 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Idealne zdjęcia do porównań...

Taki miałam zamiar .
Dzisiaj leje więc może to była ostatnia szansa na takie zdjęcia

a tak nawiasem, sporo tego masz do obsadzenia i zadabania.
Już się nie moge doczekać, będzie długi serial do podziwiania

Sporo, dlatego z jednej strony ciesze się na zmiany a z drugiej czuję ogrrrrrrrrrrrromną presję - czy dam radę, czy w tak krótkim czasie da się zpalanować tyle rabat?

Za miesiąc będzie wiadomo
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 08:02, 10 maj 2014

Do góry
Idealne zdjęcia do porównań... a tak nawiasem, sporo tego masz do obsadzenia i zadabania.
Już się nie moge doczekać, będzie długi serial do podziwiania
Starorzecze na górce 07:51, 10 maj 2014

Do góry
Ile tu pięknych kwiatów
Różanecznikami jestem zachwycony, cudne i wielkie okazy. Jak liliowce się rozrastają?
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 00:39, 10 maj 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Żurawki wróciły oo jak lubie te widoczki z Twojego ogrodu.
Ja też jutro wybieram się na targi, tylko do Częstochowy... nie licze na cuda, ale cieszyłbym się gdybym w końcu znalazł to czego szukam od dłuższego czasu

Żurawki Triumfalnie wróciły... A w następny weekend test opuchlakowo-nicieniowy na najbardziej wyżartej rabacie robie.... Jesli nadal są żwawe to będzie chemiczny atak lancą doglebową ...
Ogrodnik Mimo Woli cd 23:05, 09 maj 2014

Do góry

Z chciejstwa.....
I wiesz dlaczego bronie Twojego skalniaka.... ja go po prostu lubię

Niedobitki tulipanowe

Pierwiosnki..

Len.....

I sporo innych, a tu zaczynają azalie i rh..... ja nie mam czasu wrzucić co kwtinie na swój wątek... a keidy mam do Was zajrzeć??? I jak zwykle mam dylemat.. pokazywać u siebie ,czy iść do Was??
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 22:57, 09 maj 2014

Do góry
Paweł no wybieram się z takim nastawieniem jak ty. W centrach rozczarowanie, nawet trzmieliny pienne nie moge kupić... no chyba, że za 80zł, ale za takie opcje ja podziękuje
Licze na jutrzejszy dzień.
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 22:55, 09 maj 2014

Do góry
Marto lilii nigdy dość. Już niedługo zacznie się ich pokaz na dodatek w tym roku przyśpieszony. W tym roku będzie troszke skromniejszy przez przeróbki i nornice, ale jeszcze sporo zostało i mam nadziję wystarczająco mnie nacieszy. Też będę jeszcze dosadzał lilie chociaż miejsca brak
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:53, 09 maj 2014

Do góry
Aniu ogromnie się cieszę, że również cała Polska będzie mogła zobaczyć twój ogród. Zasługujesz na takie wyróżnienie jak mało kto

Orliki masz zabójcze... skąd takie rzeczy się biorą Skalniak robi ogromne wrażenie.
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 22:51, 09 maj 2014

Do góry

...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:44, 09 maj 2014

Do góry
Żurawki wróciły oo jak lubie te widoczki z Twojego ogrodu.
Ja też jutro wybieram się na targi, tylko do Częstochowy... nie licze na cuda, ale cieszyłbym się gdybym w końcu znalazł to czego szukam od dłuższego czasu
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 22:36, 09 maj 2014

Do góry
Agato już nie likwiduje, ale tak go nie zostaiwe, musi przejść remont

Przemku bukszpany mają się bardzo dobrze, jedynie nie przyrastają bardzo równomiernie, ale to cena mocnego przycięcia. Zmiany u mnie spore, sam jestem zaskoczony, że na tyle się zdecydowałem

Olu już posadziłem i nie potrafie się doczekać aż urosną w zwiewne czuprynki

Gosiu najważniejsze, że nie jesteś stratna na zakupach, ale ja jestem zdania, że ten sprzedawca i tak powinien zakończyć działalnośc, bo liczy, że mu się uda wysyłając tak słaby materiał delikatnie mówiąc. Moje Ice dance coś źle wyglądają, jedna chyba się zniszczyła... nie wiem co jest przyczyną, muszę obserwować, a tak chciałbym, żeby ładnie już przyrastały.

Ogród pod trzema dębami 22:15, 09 maj 2014

Do góry
Piękny spektakl z Rh się zaczyna prosimy o dużo zdjęć z ich przedstawienia
Moja "przyziemna" :) pasja 22:12, 09 maj 2014

Do góry
No jak zobaczyłem nazwe sklepu to aż się boje, jeżeli jest tragedia to pakuj i odsyłaj, chroni Cię program ochrony kupującego i 10 dniowe prawo na zwrot, ale jeszcze nie oceniam.
Ogród cioci 22:10, 09 maj 2014

Do góry
Męcz fotami, przecież takie męczarnie to przyjemność
Czytałem gdzieś, że usycha Ci migdałek, na 80% atakuje go monilioza, drzewko później nie do uratowania. Można pryskać czymś przeciwko, ale to trzeba dużo wcześniej... chyba.
Mój jeden stożek z O też nie ma przyrostów, ale one w większości zbyt mocno były przycięte i przyrostów można się zpodziewać najwcześniej w sierpniu, mam nadzieje, że tak się to skończy, bo do swoich już się przywiązałem
Życie w wiejskim ogrodzie 13:50, 09 maj 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Przemku warzywniaka to ty długo nie odwiedzisz przy takiej ilości własnych warzyw.

Taki też mam plan Samowystarczalność

Liliowce masz bardzo dorodne, kolorowe czy w jedobarwne ?

Cały rząd liliowców w jednym pomarańczowym kolorze

Życie w wiejskim ogrodzie 13:47, 09 maj 2014

Do góry
Przemku warzywniaka to ty długo nie odwiedzisz przy takiej ilości własnych warzyw.
Liliowce masz bardzo dorodne, kolorowe czy w jedobarwne ?
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 11:58, 09 maj 2014

Do góry
Podoba mi się Twój skalniak, Luki. Dobrze, ze nie zlikwidujesz

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 11:44, 09 maj 2014

Do góry
Hmmm na razie nie widze różnicy, ale też mają na razie krótkie źdźbiełka. Będzie można porównać jak podrosną troszke.
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 11:29, 09 maj 2014

Do góry
Amazon po prawej bardzo ładne i rosną z całej kępy, frosted po lewej mają małe gniazda, ale nie przeszkada mi to. Najwyżej podziele i będę miał więcej i tak nie mają docelowego miejsca, ale żal było nie zamówić
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies