Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Luki 22:57, 09 maj 2014

Paweł no wybieram się z takim nastawieniem jak ty. W centrach rozczarowanie, nawet trzmieliny pienne nie moge kupić... no chyba, że za 80zł, ale za takie opcje ja podziękuje
Licze na jutrzejszy dzień.
Pawlus 23:01, 09 maj 2014

Ja trzmieliny kupiłem. Odkryłem nowy punkt z roślinami. Wybór drzew mają świetny. Kupiłem 2 trzmieliny na bardzo wysokim pniu. Co prawda 55 zł ale ładne. Nawet hortensję Vanille Fraise na pniu mieli. Oczywiście już moja
iwonaal 09:33, 10 maj 2014

A u nas są po 20 zł
agatanowa 09:48, 10 maj 2014

Luki, dzięki ze do mnie wpadłeś. O liliowcach u siebie odpowiedziałam. Troche mnie martwią...
agatanowa 09:50, 10 maj 2014

Luki napisał(a)
Agato już nie likwiduje, ale tak go nie zostaiwe, musi przejść remont ....

No tak, Ty spokojnie nie usiedzisz, trzeba by do przysłowiowego kaloryfera przywiązać. A Co by było gdybyś miał paro hektarową działkę?
Luki 13:17, 10 maj 2014

Pawle jak wysoko szczepiona to cena ok. Ja dzisiaj też w końcu kupiłem. Teraz wielkie poszukiwania traw, bo u mnie jak i na targach średniowiecze w tym temacie.

Iwonko no drażnij człowieka kupiłem za 35 i jestem zadowolony.
Pozdrawiam

Agato jestem u Ciebie na bierząco ale czasu mało to i nie zawsze coś napisze.
Co do liliowców to może zrób zdjęcie, moje rosną bardzo dobrze i licze w tym roku na obfite kwitnienie na tych starszych już odmianach

Wyjazd na targi bardzo udany, ale trzymałem się planu... no prawie dwie hosty na gape przywędrowały.
No i dużo jednorocznych będzie improwizacja.
Pawlus 14:55, 10 maj 2014

Ja swoim kiermaszem jestem rozczarowany. Większość iglaków i jednorocznych. Traw prawie w ogóle...
Nic nie kupiłem. Żurawki były ogromne ale drogie.
Czekam na zdjęcia zakupów
malgorzata_s... 17:07, 10 maj 2014

No właśnie pokaż zakupy
Luki 22:07, 10 maj 2014

Paweł u mnie podobnie trawy były na jednym stoisku, ale bardzo marne. Mogłoby być lepiej, ale nie narzekam, cieszę się , że nie wruciłem do domu z samymi jednorocznymi

Gosiu fotek zakupów nie mam, a jednoroczne już posadzone i muszą troszke podrosnąć, ale chyba coś w tym roku wyjątkowo mi nie wyszło
Zrobie jutro i jakieś fotki.

Ciągle zmiany i zmiany przerabiałem dzisiaj hostowisko i jestem nawet zadowolony z efektu, jeszcze troszke i będę z niego zadowolony w 99%. Mam miejsce na kilka host co mnie cieszy
Przy okazji odnalazłem gdzie podziała się częśc gruzu z jednego remontu... nikt przyznać się oczywiście nie chcaił
Madzenka 22:21, 10 maj 2014

U nas też traw nie było... Jutro jadę do centrum ogrodniczego szukać hakone bo się zawzięłam na nią....

A co w hostowisku rośnie zimą? Bo u mnie w hostowisku zimą jest lyso.... Myślę czy nadmiarową runiankę nie posadzić?