Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja "przyziemna" :) pasja

Moja "przyziemna" :) pasja

Jagodaa 07:58, 09 maj 2014

Nic nie musisz mówić

ja powiem: dostałam informację, że moje TRAWY WCZORAJ ZOSTAŁY WYSŁANE! równiusieńkie 2 miesiące
agam 08:21, 09 maj 2014

Jagodaa napisał(a)
Nic nie musisz mówić

ja powiem: dostałam informację, że moje TRAWY WCZORAJ ZOSTAŁY WYSŁANE! równiusieńkie 2 miesiące

A ja się wkurzałam że mój kompostownik wysyłali przez cały miesiąc
Luki 09:19, 09 maj 2014

Bukiecik pierwsza klasa i sadzonki bardzo ładne ja miałem do posadzenia tylko 60 i zajeło mi to 1,5 godziny... chyba powolny jestem.
Przyszły mi trawki z polecanego źródła, jestem bardzo zadowolony, obcięte i już odrastają
Jagodaa 10:24, 09 maj 2014

Agam, ja mam pierwszy raz taką sytuację

Luki, bardzo się cieszę, że trawki fajne, muszę pooglądać u Ciebie . Z tego co obserwuję, to do powolnych na pewno nie należysz!
Jagodaa 11:43, 09 maj 2014

Zamówiłam nawozy, muszę podrasować trawę, bo słabo jej idzie ostatnio zagęszczanie... Skorzystałam z rad Marzenki. Będę co miesiąc sypać.

Do tego płynny Florovit uniwersalny i azofoskę.
Jagodaa 16:50, 09 maj 2014

Wieczorem coś tylko dla widzów o mocnych nerwach.....

odcinek pt. "Długo oczekiwana przesyłka z Mayla Garden - a llegr o"

gusiarz 17:26, 09 maj 2014

Jagooo - nie martw się... będzie dobrze . Ustaliłam złoczyńcę na serbach... uffff... słyszałaś jak kamień z żołądka mi spadł... Na pewno było słychać łomot
Bukiecik rzeczywiście wypasiony ... śliczny! Moje maluszki kupione jesienią 2012 chyba po 1,5 zł już coraz większe... Tego roku pięknie się zabudowały
Jagodaa 18:09, 09 maj 2014

gusiarz napisał(a)
Jagooo - nie martw się... będzie dobrze . Ustaliłam złoczyńcę na serbach... uffff... słyszałaś jak kamień z żołądka mi spadł... Na pewno było słychać łomot
Bukiecik rzeczywiście wypasiony ... śliczny! Moje maluszki kupione jesienią 2012 chyba po 1,5 zł już coraz większe... Tego roku pięknie się zabudowały

A ja myślałam, że to tąpnięcie!

Widziałam robala.... Dziś w związku z Twoim odkryciem obejrzałam wszystkie pająki na moich świerkach, bo zaglądałam co siedzi w pajęczynie .

O buksy się nie martwię, jak tylko się przyjmą, to później już z górki .
Ivvvona 21:49, 09 maj 2014

Jagoda, dzięki za odwiedziny, o azalich napisalam co nieco u mnie. Zaglądam na horror ale jeszcze nic nie ma. Czyżby spotkało Cię to samo co Gosię - Ciocię? (ten sam sprzedawca)
Luki 22:12, 09 maj 2014

No jak zobaczyłem nazwe sklepu to aż się boje, jeżeli jest tragedia to pakuj i odsyłaj, chroni Cię program ochrony kupującego i 10 dniowe prawo na zwrot, ale jeszcze nie oceniam.