Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Ogród z pergolą 10:47, 29 lip 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

wiem podczytuje Navi grujeczniki tez sa wielopniowe a to drzewa które według mnie trzeba miec w ogrodzie.
a klony ginala masz kolo siebie?

No tak w promieniu 70km coś by się znalazło
Ogród z pergolą 10:44, 29 lip 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
nawet nie wiedziałam o tych rodzajach przywrotnika, pewnie mój ten mollis jest, ale etykietki nie miał.

skoro się poklada to pewnie tak ale u Ciebie taki busz na rabatach że tego nie widać
Anda to skarb !
Ogród z pergolą 10:41, 29 lip 2016

Do góry
znalazłam fajną stronę o zawilcach
http://budujesz.info/artykul/zawilce-odmiany-i-uprawa,336.html
czyli warto kupić np wielkokwiatowe (wiosenne) i japońskie (jesienne)
Ogrodowa terapia-ogród z periodycznym przesadzaniem 10:35, 29 lip 2016

Do góry
Krysiu wstaw nowe foty
Ogród z pergolą 10:25, 29 lip 2016

Do góry
Rojodziejowa napisał(a)
Ania czekam na śś u Ciebie z niecierpliwością ja z racji niedostępności śś w moim terenie, to zaczęłam rozważać inne możliwości z wielopniowymi. Zaczęłam się nad klonem ginnala zastanawiać za sprawą Asi Nawigatorki.

Jak posadzisz to od razu dawaj foty

wiem podczytuje Navi grujeczniki tez sa wielopniowe a to drzewa które według mnie trzeba miec w ogrodzie.
a klony ginala masz kolo siebie?
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 10:22, 29 lip 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Dzieciaki marzyły od dawna o psie dlatego nie rozważałam nigdy opcji z kotem

ja własnie dlatego ze psa mieć nie będe to wybrałam kota i czekamy już na niego
psy mialam w starym domu,nigdy więcej
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 10:20, 29 lip 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Będą Cię trochę drażniły
Dzisiaj się dodzwoniłam w kwestii ŚŚ - te większe są 7letnie a ta mniejsza 5letnia. Z bylinami jeszcze możesz pomyśleć a ŚŚ sadź żeby już rosly

taki mam plan,dzisiaj po nie jadę. ale posadzę pewnie w przyszłym tyg bo mamy weekend imprezowy - 40 rocznica ślubu tesciów i odnowienie przysięgi z weselem na 80 osób będzie pite...odkrece zrywanie darni..oj nie podaruje mu tego
Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku. 10:17, 29 lip 2016

Do góry
mi też
makusia pogadaj no trochę z nami
Nowoczesny ogród z lasem.. oby się udało.. 10:16, 29 lip 2016

Do góry
co słychać na placu boju?
Ogród z pergolą 10:15, 29 lip 2016

Do góry
ren133 napisał(a)
Ta mniejszaŚŚ ma jakieś 2m

5 letnia ma 2m a 7letnia o ile wieksza? męczę Cię ale ciekawa jestem jak one szybko rosną...
jak przygotowywałaś podłoże pod nie?
Ogród z pergolą 10:12, 29 lip 2016

Do góry
AgataP napisał(a)

Anda, a pewnie że chcę Przypomnę się u Ciebie

Agata................a jak Ci sporo wzejdzie to podzielisz się nadmiarem...............? :/
Ogród z pergolą 10:09, 29 lip 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

W naszym rejonie z bylinami faktycznie bida ... a Flori?

tak o nich też myslałam trochę dalej ale jak coś to już wieksze ilosci mi się opłaca.
może w bylinowym raju znowu coś razem zamówimy..
jak obmyslę liste roslin to zobaczę co mi się bardziej opłaci
Ogród z pergolą 10:07, 29 lip 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Chcę chcę namiar
Ja widzę wielopniowe w ten sposób - w żwirku z kulkami w okolicy nóżek + jakieś trawy ale niskie bo cały urok drzew wielopniowych to właśnie pień Jak posadzisz ŚŚ, obgolisz je od dołu to wtedy samej Ci się zacznie układać w głowie ... zobaczysz bazę i dalej pójdzie Przecież Ty masz szkółki pod nosem ... na pewno możesz kupić rośliny przymierzyć i oddać lub wymienić (ja robiłam tak nie raz) ... ja uważam, że na takie planowanie jestem chyba za słaba ... metoda prób i błędów jest łatwiej ... nie ma jak przymierzyć i obejrzeć to pod każdym kątem

poszło
no mam pod nosem i wczoraj jeżdziłam to bylinowo jezówki i z białych te 2 co wczoraj wstawiłam
jade dzisiaj bo śś i jak posadzę to pokaże może też się rozjaśni
Ogród z pergolą 09:18, 29 lip 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

a też tak długo kwitną?wysiewają się?
w szkołkach które wczoraj odwiedziłam brak takiego asortymentu..bida
tylko net mi zostaje
centrum Polski :/

W naszym rejonie z bylinami faktycznie bida ... a Flori?
Ogród z pergolą 09:17, 29 lip 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

właśnie jak Ty tak piszesz to chyba czeka mnie demolka..
a powiedz mi Twoja mniejsza ile ma na wysokośc?
jak będziesz chciała to namiar do szkółki która graby frans te węższe kopane ma niedrogo

Chcę chcę namiar
Ja widzę wielopniowe w ten sposób - w żwirku z kulkami w okolicy nóżek + jakieś trawy ale niskie bo cały urok drzew wielopniowych to właśnie pień Jak posadzisz ŚŚ, obgolisz je od dołu to wtedy samej Ci się zacznie układać w głowie ... zobaczysz bazę i dalej pójdzie Przecież Ty masz szkółki pod nosem ... na pewno możesz kupić rośliny przymierzyć i oddać lub wymienić (ja robiłam tak nie raz) ... ja uważam, że na takie planowanie jestem chyba za słaba ... metoda prób i błędów jest łatwiej ... nie ma jak przymierzyć i obejrzeć to pod każdym kątem
Ogród z pergolą 09:03, 29 lip 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

jarzmianki też

a też tak długo kwitną?wysiewają się?
w szkołkach które wczoraj odwiedziłam brak takiego asortymentu..bida
tylko net mi zostaje
centrum Polski :/
Ogród z pergolą 09:01, 29 lip 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Zrobisz sobie takie na wiosnę - teściowi szybko pokaż to cudo Edytki

na wiosne już mam dla niego zadanie
Ogród z pergolą 09:00, 29 lip 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Nie da sie stworzyć pięknego ogrodu nie poświęcając jakiejś rośliny. Ja na szczęście mam jeszcze drugą działkę - jak zaczęłam wystawiać na olx rośliny, które nie są trafione ale pięknie rosną to eM powiedział, że on je posadzi na tej drugiej działce i będzie ślicznied Więc nie jest mi szkoda ... ale zawsze możesz komuś podarować roślinkę, która jednak Ci nie odpowiada bo źle się komponuje albo za duża rośnie albo nie ten kolor ...

napewno będe oddawać rosliny,wyrzucać napewno nie. jak ja już będę miec dojrzały ogrod to pewnie pojawi się ktoś na forum dla kogo jak znalazł będą darmowe roslinki
Ogród z pergolą 08:55, 29 lip 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

bosze Edyta i widzisz..? jak ja mam się uspokoić i nie dołować jak ciągle pelno pieknych rabat, idealna trawa i jeszcze meblami dobijasz człowieka.
lecę

Zrobisz sobie takie na wiosnę - teściowi szybko pokaż to cudo Edytki
Ogród z pergolą 08:54, 29 lip 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

wędrowki ludów to ja zniosę, gorzej z traceniem roslin lub wyrzucaniem, szkoda mi

Nie da sie stworzyć pięknego ogrodu nie poświęcając jakiejś rośliny. Ja na szczęście mam jeszcze drugą działkę - jak zaczęłam wystawiać na olx rośliny, które nie są trafione ale pięknie rosną to eM powiedział, że on je posadzi na tej drugiej działce i będzie ślicznied Więc nie jest mi szkoda ... ale zawsze możesz komuś podarować roślinkę, która jednak Ci nie odpowiada bo źle się komponuje albo za duża rośnie albo nie ten kolor ...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies