Ech uparłaś się na to koło Martuś na amen! A przecież z Twojej perspektywy naprawdę nie będzie widać czy to koło idealnie się w koło schodzi (no wiesz, co chcę powiedzieć). Nawet jakbyś 3 koła w ogród wpisala w formie koniczynki, to byłoby ślicznie i dalej miałabyś z perspektywy okna czy nawet swojego wzroku te swoje koła

Ja wiem co masz w głowie, bo mój projekt ogrodu dalej zakłada kola tylko że u mnie kólka mają tworzyć falistą linię rabaty. A tak a propos, to mamy podobny teren i usytuowanie, tylko Ty masz o niebo lepiej z częścią frontową. Mnie tego kawałka ogrodu brakuje. U mnie wjazd po lewej stronie jakby tak patrzeć na Twoj plan a zaraz potem już płot i granica działki z choinami od strony sąsiada. Brakuje przedogrodka

Cały urok przodu domu zachwiany. Nadrabiam przestrzenią z drugiej strony. Czekam na efekt końcowy
Aaaa i może spróbuj na planie tę część zielonego koła, która wchodzi w dom wyszarzeć. No wiesz, dom na wierzch wyeksponować, postawić na kole. Wtedy Twoje oko zobaczy jak to ma wyglądac naprawdę i ocenisz czy dalej OK.