Za bałwankiem teraz nie tęsknimy!!!! Wystarczy tego chłodu!
Lubię patrzeć na swój ogród przez drzwi Teraz białymi pergolami skróciłam perspektywę, nie myślałam że aż tak bardzo, może jak zarosną będzie znów większa głębia
Czosnki teraz gwiazdorzą
Możliwe A teraz jeszcze dołożyłam bieli Tymczasem puste kratki, ale posadziłam tam clematisy i róże pnące i mam nadzieję, że w przyszłym sezonie będzie to kwitnąca ściana
Witam. W tamtym roku robiłem oprysk cheastoxem w tym roku było super az do teraz. Coś takiego się pojawiło w dużej ilości ;(( co z tym robić ? Z góry dziękuję za pomoc .
i znów te same błędy młodego ogrodnika! Za ciasno, bez oznaczenia co to .... pierwsze to chyba cukinie... nie wiem czemu ich nasiałam jakbym miała jeszcze tylko 30cm2 więcej ziemi... a to drugie to chyba jakieś dynie... chyba. Zobaczymy jesienią!
A to najnowsza chudzina - miłorząb Menhir. Mam nadzieję, że się przyjmie bo prawie wysypał mi się z donicy.
Celowo miłorząb kupiony bo one podobno nie chorują a miejsce jest chyba felerne bo już 2 rośliny mi wypadły . Mam takie dwa miejsca i w obu mam miłorzęby .
No i przyszły ciepłe dni ........tylko dalej nie da się posiedzieć w altanie. Mamy zmasowany atak komarów i wszelkiego robactwa. W dzień można siedzieć, ale jak zbliża się wieczór w powietrzu, w roślinach, w trawie jest niezliczona ilość krwiopijczych komarów.