na rabacie, która miała być biała, w zeszłym roku wysiały sie werbeny a w tym sezonie chwilowo królują orliki. Wysiane na parapetach białe kosmosy Cupcakes w wiekszosci zjadły ślimory wiec czarno widzę szanse na biel tutaj
Jak za młodu nie nauczy to potem już za późno .. ale patrzę po moich i niektóre rzeczy są po prostu w genach Wychodzą takie pokoleniowe krzyżówki.. jak w orlikach Czasem fajne czasem mniej .. ale w każdym cos jest fajnego.
Miały jednych przodków
Wiolu, wszystko kwitnące piękne, ale najbardziej... bije mi serce na widok tych cisowych poduszeczek połączonych z hakonechloa......
Jaka róża rośnie po drugiej stronie Rasputina pod domem?
Kasiu, moje drzewiaste przekwitły, a reszta w pąkach czeka na ciepło.. dziś pierwszy ciepły dzień.
Erly kwitnie bardzo długo.. moja jedna z naj..
I żółta drzewiasta jeszcze kwitnie
Mariuszowe kończą pokaz..
Biała od Pani Halinki z Polski dała w tym roku czadu
Kwitły inne ale już mało spektakularnie i skąpo ..tak czasami bywa. Koperkowa po przesadzeniu strzeliła focha Paki u niej tez stanęły w miejscu.
przyszłam na chwilę do swojego wątaska wrzucić kilka fotek i pokazać, że mi jeszcze działki nie odebrali
jak wszyscy widzimy, ociąga się ta wiosna bardzo-nie inaczej jest u mnie.
Clematis Guernsey Cream kwitł na mojej działce zwykle na majówkę- w tym roku dopiero teraz szaleje