Pomocy nie ma, ale w sumie mnie to cieszy. Wole zrobić sam i po swojemu
Najbardziej nie mogę się doczekać pierwszych nasadzeń
O dziwo w sprawach ogrodniczych jestem prawie bardzo cierpliwy Z tym pytaniem to się u mnie dopiero zacznie a czemu tego nie zostawisz?, a może przesadz te krzewy gdzieś przecież ładne? Powiedzmy, że przytakuje i nie słucham
Z trzmielinami będę myśleć, wyjdzie w praniu jak to się mówi.
Deszcz potrzebny, ale dlaczego akurat dzisiaj a ja miałem skończyć szkielet rabaty.
Skracanie urolpu to dopiero poświęcenie To teraz tylko trzeba napisać reklamacje
Mnie ta pogoda bardzo pokrzyżowała plany.
Jeszcze bym popracował bo zmęczenia nie czuje wyspałem się i z nadzieją wyjrzałem przez okno, ale jak na złość prognozy dzisiaj się sprawdziły.
Alpejskie widoki niesamowite można powiedzieć, że troszke nierealne ale zdecydowanie bardziej do gustu przypadły mi widoki targowe z Monachium Widać, że cały wyjazd bardzo udany.
Składam reklamacje pogodową. W zeszłym tygodniu zapowiadali piękną sobote i niedziele, a leje deszcz.
Skończył bym przygotowywanie rabaty, a tak nici z planu... trudno się mówi.
Agnieszko wszystko sam, w domu pomocy przy takich sprawach nie znajde Efekt estetyczny na razie marny, ale niech tylko zacznie się pojawiać w szkółkach konkretny 'materiał'
Miejsce na liliowce oczywiście jest Wysyłki są już realizowane, ale w pierwszej kolejnośći byliny, liliowce pod koniec miesiąca Dostałąś może oferte bylin? wiem, że komuś wysyłałem, ale przyznaje się bez bicia... nie pamiętam komu
Tak chciałbym je wymienić na reflektorki podświetljące rośliny. Lampy niestety się rozlatują, szybek kilku brakuje, ale prawdopodobnie jedna zostanie, te przy wejściu znikną bo będą za wysokie na tle nasadzeń
Coś w stylu jak wykorzystać program techniczny do projektowania ogrodu
Jestem ciekaw co mi z tego wyjdzie i troszkę się tego boje....
Oj Aniu kiedy to będzie chciałbym jak najszybciej, ale pewnych rzeczy nie da się przeskoczyć. Bukszpanów, czy nowych odmian żurawek, które dopiero będę miał najwcześniej pod koniec kwietnia. Trzeba polować na trawki itd. ale jestem dobrej myśli