Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Luki 16:29, 16 mar 2014

Donice cudne i jakieś niedociągłości nie odbiorą im uroku no i jeszcze taka okazja.
Czy ja dobrze widze, że kolejny tysiączek wybija na 'zegarze'
Konstancja30 16:35, 16 mar 2014

Marzena2007 napisał(a)

Kasiu viva juz pisałam, ze mam mieszane uczucia... Jest piekna zimą, ma cudownie regularny kulisty pokrój, nie pokłada się ale kwitnie tylko raz, jak dla mnie za krótko.
Zaraz zobaczę w wizytowce , ktore to zdjecie.
Oto viva

W obwodce bukszpanowej rośnie zwykla wąskolistna, która kwtnie aż do pażdziernika (dwukrotnie) ma ciemnoniebieski kolor, ale sie pokłada, szybko drewnieje i musi byc zaslonieta zima bukszpanami bo po prostu brzydko wyglada.

Madżen z tą wąskolistną to jest nadzieja bo moja w zeszłym roku (absolutna pewność, że to ta druga znaczy wąskolistna ... kwitła do zimy ) nie pokładała się ... nie ścięta stoi na baczność do dziś ... była mocno ścięta i boczne gałązki zasypane ziemią dały busz ... z krzaczka 10x 10 zrobił się łan metrowy ... mam nadzieję, że przetrwała ...
Enya73 16:40, 16 mar 2014

OMG! Tysięczna strona stuknęła. Pogubiłam się już, który to tysiąc. Jakby to tak do kupy pozbierać, to jest materiał na świetny poradnik ogrodniczy i wcale nie żartuję Gratki Madżen, kumulujesz w swoim wątku wszystko, co najlepsze. Jesteś dobrym duchem tego forum
Madzenka 16:47, 16 mar 2014

monitka napisał(a)
Dzięki Madżen takiej opinii było mi trzeba w takim razie trafią do zakątka bukowego w ich nóżki

Takie nózki będą fajne
Madzenka 16:49, 16 mar 2014

Enya73 napisał(a)

Szczęściaro Daj mi znać, jak będą podświetlane donice z elho, bo mi jedna pękła niestety tak, że nie można jej już naprawić.

Spójrz na aktulną ofertę Tchibo, widzialam tam niemal identyczne. Ja Elho nie kupię bo mi sie lrzy wietrze połamała, musze kupic jakies twardsze.
Madzenka 16:50, 16 mar 2014

Luki napisał(a)
Donice cudne i jakieś niedociągłości nie odbiorą im uroku no i jeszcze taka okazja.
Czy ja dobrze widze, że kolejny tysiączek wybija na 'zegarze'

Ano kolejny otwierać bombardino?
Madzenka 16:51, 16 mar 2014

Enya73 napisał(a)
OMG! Tysięczna strona stuknęła. Pogubiłam się już, który to tysiąc. Jakby to tak do kupy pozbierać, to jest materiał na świetny poradnik ogrodniczy i wcale nie żartuję Gratki Madżen, kumulujesz w swoim wątku wszystko, co najlepsze. Jesteś dobrym duchem tego forum

A wiesz, ze ja juz tez się zgdubiłam , ktory tysiąc? Niech policze chyab teraz 3 z przodu mam

Dziekuję dobry duszku. Przeczytaj o ofercie Tchibo. Na solarną ofertę nigdy sie nie skusze ale donica jest na kabelek, wypisz wymaluj kopia Elho. Cena nawet zbliżona
Madzenka 16:52, 16 mar 2014

Konstancja30 napisał(a)

Madżen z tą wąskolistną to jest nadzieja bo moja w zeszłym roku (absolutna pewność, że to ta druga znaczy wąskolistna ... kwitła do zimy ) nie pokładała się ... nie ścięta stoi na baczność do dziś ... była mocno ścięta i boczne gałązki zasypane ziemią dały busz ... z krzaczka 10x 10 zrobił się łan metrowy ... mam nadzieję, że przetrwała ...

Czarownico Ty chyba jeszcze inną lawende masz... Moja sie pokładała mimo ostrego strzyżenia..... Być może u mnie ma za mokro?
Konstancja30 16:53, 16 mar 2014

Marzena2007 napisał(a)

Czarownico Ty chyba jeszcze inną lawende masz... Moja sie pokładała mimo ostrego strzyżenia..... Być może u mnie ma za mokro?

wstawiłam lawendy u mnie ...
Urszulla 16:57, 16 mar 2014

Na świetną okazję się załapałam
To dziś bez szampana chyba się nie może obyć
jeszcze ja obmyślisz nowe inspiracje wiosenne
gratulacje dla twórczyni mijającego 1000