Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Luki 08:46, 15 mar 2014

Składam reklamacje pogodową. W zeszłym tygodniu zapowiadali piękną sobote i niedziele, a leje deszcz.
Skończył bym przygotowywanie rabaty, a tak nici z planu... trudno się mówi.
polinka 09:02, 15 mar 2014

Łukasz podziwiam Mimo, że w domu brak pomocników to takie zmiany planujesz, ba już wykonujesz To się nazywa miłość do roślin i piękna wokół siebie. Rabatka nabierze teraz charakteru i będzie cieszyć oczy przy wejściu. Będę podglądać Twoje rewolucje.
anna_g 09:23, 15 mar 2014

Łukaszu - efekt estetyczny już wcale nie jest marny A że trzeba trochę poczekać - noooo ogrodnictwo cierpliwości uczy I tak masz dobrze bo u mnie to by codziennie pytali a co? a kiedy? a czemu tak długo możliwe też że w ramach "pomocy" dobrorodzinnej dosadziliby coś zupełnie nieplanowego bo "pusto było" Ja miałam dzisiaj wertykulowac bo ponoć rano miało być jeszcze ładnie - ale nie jest - pada i ostro wieje - ale się cieszę, bo deszcz potrzebny.
Trzmielin to chyba widziałabym tam więcej niż jedna - ale ja mam kiepską wyobraźnie do planowania więc się nie sugeruj. Będę śledzić postępy i powodzenia życzę
Madzenka 10:06, 15 mar 2014

Luki napisał(a)
Składam reklamacje pogodową. W zeszłym tygodniu zapowiadali piękną sobote i niedziele, a leje deszcz.
Skończył bym przygotowywanie rabaty, a tak nici z planu... trudno się mówi.

Ja też reklamuję... Mialo być dzisiaj 17 stopni...specjalnie urlop skróciłam aby w ogrodzie popracować....
Agawita 10:27, 15 mar 2014

Ale zmiany sie zapowiadają, no no no, czekam na kolejną relację po takim wysiłku odpoczynek się należy Pozdrowionka zostawiam
Luki 10:36, 15 mar 2014

polinka napisał(a)
Łukasz podziwiam Mimo, że w domu brak pomocników to takie zmiany planujesz, ba już wykonujesz To się nazywa miłość do roślin i piękna wokół siebie. Rabatka nabierze teraz charakteru i będzie cieszyć oczy przy wejściu. Będę podglądać Twoje rewolucje.

Pomocy nie ma, ale w sumie mnie to cieszy. Wole zrobić sam i po swojemu
Najbardziej nie mogę się doczekać pierwszych nasadzeń

anna_g napisał(a)
Łukaszu - efekt estetyczny już wcale nie jest marny A że trzeba trochę poczekać - noooo ogrodnictwo cierpliwości uczy I tak masz dobrze bo u mnie to by codziennie pytali a co? a kiedy? a czemu tak długo możliwe też że w ramach "pomocy" dobrorodzinnej dosadziliby coś zupełnie nieplanowego bo "pusto było" Ja miałam dzisiaj wertykulowac bo ponoć rano miało być jeszcze ładnie - ale nie jest - pada i ostro wieje - ale się cieszę, bo deszcz potrzebny.
Trzmielin to chyba widziałabym tam więcej niż jedna - ale ja mam kiepską wyobraźnie do planowania więc się nie sugeruj. Będę śledzić postępy i powodzenia życzę

O dziwo w sprawach ogrodniczych jestem prawie bardzo cierpliwy Z tym pytaniem to się u mnie dopiero zacznie a czemu tego nie zostawisz?, a może przesadz te krzewy gdzieś przecież ładne? Powiedzmy, że przytakuje i nie słucham
Z trzmielinami będę myśleć, wyjdzie w praniu jak to się mówi.
Deszcz potrzebny, ale dlaczego akurat dzisiaj a ja miałem skończyć szkielet rabaty.

Marzena2007 napisał(a)

Ja też reklamuję... Mialo być dzisiaj 17 stopni...specjalnie urlop skróciłam aby w ogrodzie popracować....

Skracanie urolpu to dopiero poświęcenie To teraz tylko trzeba napisać reklamacje
Mnie ta pogoda bardzo pokrzyżowała plany.
Agawita napisał(a)
Ale zmiany sie zapowiadają, no no no, czekam na kolejną relację po takim wysiłku odpoczynek się należy Pozdrowionka zostawiam

Jeszcze bym popracował bo zmęczenia nie czuje wyspałem się i z nadzieją wyjrzałem przez okno, ale jak na złość prognozy dzisiaj się sprawdziły.
Agnieszka_B 11:15, 15 mar 2014

Rabatę nowotworzoną podglądam z wielką ciekawością,kibicuję i podziwiam i bardzo prosze o namiary na byliny , pliiiiis
Luki 16:34, 16 mar 2014

Agnieszka_B napisał(a)
Rabatę nowotworzoną podglądam z wielką ciekawością,kibicuję i podziwiam i bardzo prosze o namiary na byliny , pliiiiis

Możliwe, że w tym tygodniu będą jakieś działania, a następnie będzie przestój w oczekiwaniu na lepszy materiał w szkółkach codo bylin..pw
atena35 22:13, 16 mar 2014

Łączę się w oczekiwaniu na lepszy materiał
pozdrawiam
Jagodaa 22:20, 16 mar 2014

Lukasz, ale rewolucja! Będę z zaciekawieniem podglądać dalsze działania. Bardzo lubię przypatrywać się takim dużym zmianom.