Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "brzozy"

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 23:02, 10 mar 2015

Do góry
Ana - pogrzeb plizzz, muszę je mieć. A brzozy to ja też malutkie kupowałam ale taraz pnie mają gruuuube

Kasia wiosna i do Lublina dojdzie

Sebek. - zdążyłeś?

Karabela - musisz sie troszkę z nasza grupą doszkolić

Nicole czytałam, ze Ty nawet o 23 możesz działać

Zatajanka dzieki za info ale nasz wywiad działa, wiemy źe od wczoraj są w I ale my spasowalysmy z kulkami. Ja po cięciu 49 kulki przestałam liczyc ile ich mam ponadto I w tym ku wywindowała ceny !

Jazzy jak rozumiem kulki zakupione ?

Małgosik mi żadna kulka nie zdechła od mrozu, co najwyzej kilka grzyb pożarł....

Joaśka Ty lepiej do O nie zaglądaj bo znow z donicami wrócisz

Moniq witamy w kulkowie

Wieloszka - w oczekiwaniu na grubienie i wyrównywania sie pnia umarłabym z tęsknoty
Początki w Kruklandii 22:22, 10 mar 2015

Do góry
siakowa napisał(a)
Juzia a jak dlugo rosna u Ciebie te na poczatku nawey nie metrowe brzozy ?

Nie wiem czy zrozumiałam
Brzozy kupiłam wiosną 2013.
Tu już rosły parę miesięcy.

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:09, 10 mar 2015

Do góry
ana_art napisał(a)

eee nie są złe moje były cieńsze od tej tyczki a dzisiaj czyli po 3 latach wygrubiały

Ana, czy Ty wiesz jak to długo 3 lata dla takiej niecierpliwej ogrodniczki jak Madżenka?
Marzenko, Twoje brzozy muszą być bardziej wypasione, bo inaczej okres wyrównawczy nowych do starych będzie baaardzo ciężki dla Ciebie
Początki w Kruklandii 21:57, 10 mar 2015

Do góry
Juzia a jak dlugo rosna u Ciebie te na poczatku nawey nie metrowe brzozy ?
Kosolkowa Pasja 21:19, 10 mar 2015

Do góry
brzozy lubię bardzo!! już nie moge się doczekać zakupu) przebisniegów nie posiadam
Kosolkowa Pasja 21:13, 10 mar 2015

Do góry
Brzozy uwielbiam tak jak przebiśniegi
Kosolkowa Pasja 21:09, 10 mar 2015

Do góry
kosolka napisał(a)
Taki jest plan, pisalam kiedyś.. Ma być taka rabata jak u Any, brzozy i trawy plus coś tam

aaa to nie doczytałam widocznie,ja brzozy kupuję w sobotę,trawy przyjdą jutro albo pojutrze ))
Kosolkowa Pasja 21:07, 10 mar 2015

Do góry
Taki jest plan, pisalam kiedyś.. Ma być taka rabata jak u Any, brzozy i trawy plus coś tam
Kosolkowa Pasja 20:53, 10 mar 2015

Do góry
Czyli płynność, delikatność linii i niekoniecznie wszystkie rabaty rozstawione po kątach.Zwiewność brzóz,traw,bylin ,oszczędność w kolorze..taki mój plan.

Jesli nie straszne Ci liście to ja bym u Ciebie kilka metrów przed tarasem posadziła kilka brzóz z trawami i bylinami,bedziesz miała tam trochę prywatności ,a jednoczesnie brzozy Ci nie zabiorą dużo światła..
Początki w Kruklandii 20:04, 10 mar 2015

Do góry
Juzia napisał(a)
No moje brzozy już 3 metry mają! Czyli tyle co te badyle
Jedna to już nawet wyższa Dzisiaj jej trochę korę obskubałam. Bialusieńka pod spodem

pokaz
Początki w Kruklandii 19:58, 10 mar 2015

Do góry
No moje brzozy już 3 metry mają! Czyli tyle co te badyle
Jedna to już nawet wyższa Dzisiaj jej trochę korę obskubałam. Bialusieńka pod spodem
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 19:53, 10 mar 2015

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Zwykła laurowiśnia - ta z wielkimi liśćmi przemarza.
Laurowiśnia wschodnia ma dużo węższe liście, nie tak spektakularne, ale jest też piękna i dużo bardziej wytrzymała. Od 4 lat, ani razu nie okrywałam. Po mroźnej zimie przycinałam tylko przemarznięte gałązki/obrywałam liście.
Madżenka ma obie laurowiśnie - zapytaj u Niej

Nawet w największy mróz 2011/2012 te mniejsze Otto Lycken i Gajo nie wymarzły, etna też przeżyła, natomaist pospolitą trafiło... Musiałam calosc wymieniac. Jazzy na plantacji bukszpanowej maja wieeeelkie laurowisnie.

Aga nie sądziłam ze pojedziesz dla mnie BRZOZY do Brzeziej oglądać myslalam że przy okazji Warto zrobić rekonesans?
Ogródek w którym klon osłupiał:) 18:40, 10 mar 2015

Do góry
Kacha123 napisał(a)

Kurczę, przypomniałam sobie o zdjęciu brzozy! Jutro zrobię!

Dzięki
Ogródek w którym klon osłupiał:) 18:36, 10 mar 2015

Do góry
malgorzata_s napisał(a)

Po części to prawda, niemniej ja mam tak że przygotowuje kilka milionów różnych planów ale gdy znajdę ten właściwy to wiem na 100% po prostu wiem. Myślę, że pomoże mi fakt jak zacznę jeździć po szkółkach i zobaczę te brzozy na żywo.

Kurczę, przypomniałam sobie o zdjęciu brzozy! Jutro zrobię!
Ogródek w którym klon osłupiał:) 18:34, 10 mar 2015

Do góry
Kacha123 napisał(a)

Nigdy nie będziesz pewna na 100%, więc się nie dręcz! My kobiety z natury jesteśmy zmienne.

Po części to prawda, niemniej ja mam tak że przygotowuje kilka milionów różnych planów ale gdy znajdę ten właściwy to wiem na 100% po prostu wiem. Myślę, że pomoże mi fakt jak zacznę jeździć po szkółkach i zobaczę te brzozy na żywo.
Ogródek w którym klon osłupiał:) 18:24, 10 mar 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Zawsze podobały mi się brzozy. Tylko u mnie piaski. Projekcik fajnie wyszedł

Dzięki Iwonko, plan tez mi się podoba aczkolwiek jeszcze nie jestem go pewna na 100%, być może muszę jeszcze do niego dojrzeć.
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 15:32, 10 mar 2015

Do góry
hihihi dziewczyny mają siłę przekonywania brzozy i kulki przy dołku już czekam na obrazki
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:53, 10 mar 2015

Do góry
Kasia73 napisał(a)
Agnieszko brzozy ma Pan różne i co do gatunku i co do wielkości, ogólnie bardzo przyzwoity ogrodnik trafić łatwo przy głównej ulicy prawie na końcu wsi po prawej jest szyld

Kasiu, a do której tam jest czynne?
Założyłabyś wątek, kobieto bo nie ma gdzie do Ciebie pisać
Ogród Sylwii od początku cz.II 10:39, 10 mar 2015

Do góry
Nadia - ogród to ciężka praca .... moje łokcie i kolana coś o tym wiedzą , nie wspominając o kręgosłupie .... Na forum to mój 5 rok Dziękuję , że poświęciłaś czas na pierwszy wątek - niezłe wyzwanie Zachęcam do oglądania obrazków (będzie to krócej trwało) pozdrawiam

Jeśli coś szczególnie Ci się podoba to śmiało pytaj ... Zawsze można przemycić do siebie

Ren - dziękuję za miłe , ciepłe słowa .... Pielęgnacja również wymaga pracy i wysiłku ... a myślałam , że będzie łatwiej
Ogrodowo sezon rozpoczęłam dopiero wczoraj ... Zabrałam się za ścinanie traw (miskanty) ... Zauważyłam , że wypuszczają pierwsze świeże źdźbła ...

Tomekm - dziękuję za wizytę Zaglądaj proszę dalej o ile nadal to co robię będzie interesujące .... Jak się pojawią rośliny w szkółkach , mam nadzieję , że coś przygarnę i dokończę to co skończone jeszcze nie jest pozdrawiam i ciągle zapraszam

Makkasia - będę uzupełniać .... Bateria w aparacie padła , czekam na dostawę nowej ... U mnie ostatnio wszystko dłużej trwa .... dlatego uprasza się o cierpliwość buziak mój Ty kibicu Dziękuję za dotychczasowe wsparcie ....

Marta - zaglądnę w wolnej chwili do Ciebie .... Do choiny kanadyjskiej , jeśli poprowadzisz ją w formie żywopłotu wydaje mi się , że pasują wszystkie rośliny ... Będzie robić za tło .... Czy masz jakieś preferencje poza brzozami i wrzosowiskiem ? Jeśli takie zestawienie to jak najbardziej oby tylko wrzosy miały wystarczająco dużo światła ?... Lubią sucho to brzozy im w tym pomogą bo to "pijusy" ...ale pomyśl o świetle ... Trawy sobie poradzą o ile będziesz podlewać .... Mój gaik brzozowy ma teraz nawodnienie i już nie będę martwić się o wodę , tam zawsze było sucho pomimo codziennego podlewania podczas upałów

Effa - nie miej żalu ... nie sposób każdemu pomóc mimo najszczerszych chęci Skonkretyzuj miejsce i preferencje ... podaj linka to wpadnę na kawę

Pamajo
- takich gości , aby więcej ... rozgość się ... za chwilkę wyrzucę na zewnątrz wypoczynek ... teraz muszą wystarczyć leżaczki ściskam i dziękuję
Ogródek w którym klon osłupiał:) 21:00, 09 mar 2015

Do góry
Zawsze podobały mi się brzozy. Tylko u mnie piaski. Projekcik fajnie wyszedł
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies