Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "magnolia"

Ogród niby nowoczesny ale... 15:51, 07 lip 2015

Do góry
malkul napisał(a)

po kim to?

nie po mnie raczej. Sąsiadkę mam nadpobudliwą.... i chyba męża.
Ogród niby nowoczesny ale... 15:50, 07 lip 2015

Do góry
Magda70 napisał(a)

Ta...już widzę moją K plewiącą W życiu! Rok temu z nudów mi pomagała i na tym się skonczyło. Teraz woli się już tylko nudzić.

coś Ty- niech płaci. My jej potem dorzucimy więcej na wakacje, ale poczuć musi że nie rzuca sie słów na wiatr. A co, twarda ze mnie kobieta.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:48, 07 lip 2015

Do góry
anginę ropną?- Jej, ale Ci dają w kość.
Trzymaj się.

Ewa- dzięki.Tez się trzymaj Kochana!
Ogród niby nowoczesny ale... 15:47, 07 lip 2015

Do góry
magnolia napisał(a)

Ola by się wściekła i pogryzłaby wszytskich- piana by broczyła po dwóch dniach.
Najmłodszy tak samo bo to jej klon tylko wersja zbzikowana od testosteronu

po kim to?
Ogród niby nowoczesny ale... 15:45, 07 lip 2015

Do góry
malkul napisał(a)

a kto nei lubi? chęteni bym sie do neigo przysiadła. A dla Oli całuski

Ola by się wściekła i pogryzłaby wszytskich- piana by broczyła po dwóch dniach.
Najmłodszy tak samo bo to jej klon tylko wersja zbzikowana od testosteronu
Ogród niby nowoczesny ale... 15:45, 07 lip 2015

Do góry
magnolia napisał(a)

jestem dumna jak paw i bezwstydnie się z tym obnoszę!

I tak powinno być. Dzieci muszą to widzieć i czuć.
Ogród niby nowoczesny ale... 15:43, 07 lip 2015

Do góry
Magda70 napisał(a)

O matulu! jaki avatarek fajny!
Buziaki piekna kobitko

No kochana...zdolnych dzieciaczków się doczekałaś.

jestem dumna jak paw i bezwstydnie się z tym obnoszę!
Ogród niby nowoczesny ale... 15:42, 07 lip 2015

Do góry
Magda70 napisał(a)

Buziaki piekna kobitko

awaterek na czasie- letni
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:41, 07 lip 2015

Do góry
malkul napisał(a)
MAgnolia- pięknie na tym Avatarku Very Nice, Very Nice Very Nice, Very Nice Very Nice, Very Nice

dzięki Kochana
Ogród niby nowoczesny ale... 15:40, 07 lip 2015

Do góry
amelia_b napisał(a)
Wszystko takie do pieszczone, idealnie dobrane, oj mi jeszcze długo zejdzie zanim naucze się tak zagrywać wszystko w jedną całość murek to masz boski a gdzie kupowała te szare panele drewniane?

Szre panele?? Chodzi ci o te przy których rośnie trzcinnik i przetacznik?? To ogrodzenie teraz wiosną eM sam robił

Zeta napisał(a)
Rany jak wy to robicie ze wszystko sie wam sieje...od werbeny po las stipy....chyba mam za dużo kory.....

Dokładnie, chyba masz za dużo kory. Stipa w ilościach hurtowych wysiała się tam gdzie sama ziemia. I nie tylko stipa bo mam też lany brązowej trawy...ale jeszcze małe w porównaniu do stipy.

Madzenka napisał(a)
I tylko mi napisz że to orzetaczniki od Finki ?

Z tego co pamietam to nie. Przetacznik gdzieś u nas kupowany chyba. U Finki to żurawki i szałwie.

Ensata napisał(a)
Magnolia gratki dla młodzieńca. A córa na wakacje zasłużone jedzie po od razu? Młody pewnie się nudzi, współczuję z nogą, pech na calego. Donoszę, że karmnik zyje

Cieszę się

Karmnik z kopytnikiem musi sobie radzić i tyle. Na razie daje radę...a potem najwyżej będę coś wywalać. Muszę mieć jakieś zajęcie prawda??
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:40, 07 lip 2015

Do góry
malkul napisał(a)
Magnolia moje baki różnie niektóre sie zrbrały i te malusie sieweczki co kiedys pokazywałam porosły

tez mi się tak wydaje jak patrzę na swoja siewkę.
To w sumie dobra wiadomość- można zawsze handlować babką w razie czego.
Twoja całkiem fajna.
Ogród niby nowoczesny ale... 15:39, 07 lip 2015

Do góry
magnolia napisał(a)

Lubi jak mu powoli leci czas-

a kto nei lubi? chęteni bym sie do neigo przysiadła. A dla Oli całuski
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:38, 07 lip 2015

Do góry

dzięki, dzięki -za ocenę awatarka i gratulacje
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:37, 07 lip 2015

Do góry
malkul napisał(a)

to ci mąż! a pokaż jak duże są te twoje baby, proszę

cyknę fotę jak dobrnę do domu przed zmrokiem
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:36, 07 lip 2015

Do góry
malkul napisał(a)

tak zyje, troche jej dałam większa donice i leszej ziemi dodałam i nawiozłam florovitem , dałam też do cienia ją.

mądra dziewczynka
Ogród niby nowoczesny ale... 15:36, 07 lip 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Oj jest na czym zawiesić oko stipa z siewek kwitnie? no i gdzie tu sprawiedliwość, moja wzeszła w lutym i jeszcze nie kwitnie, a ładne gęste kępki mam.
Ta sesleria coraz bardziej kusi, ale nie mam miejsca

Łukasz, kwitnie ta co sama się wysiała. Ja dodatkowo posiałam sobie w domu stipę z nasionek. Potem w maju wystawiłam ją na dwór i zmarzła. Do dziś odbiła ale ma ledwo ze 5 cm. - ta na pewno nie zakwitnie.

magnolia napisał(a)
Magda jak ślicznie! Bujnie bardzo.... A grabowa jest świetna bo dosyć nietypowa i wieelka, a oddechem- nie można się nie zachwycić.

Buziaki piekna kobitko

magnolia napisał(a)

jeszcze nie- w czwartek jednak będą.

Za to średniak dostał się do gimnazjum , nie najlepszego do jakiego startował, ale bardzo dobrego- dostało się 150 osób, w tym większość z rejonu( więc mieli gwarantowane miejsce), a odpadło 511- więc tez można powiedzieć że się popisał. Choć tydzień wcześniej wykręcił lepszy popis- przeciął sobie na wierzchu stopy tętniczkę i ścięgno. Mam więc gimnazjalistę szytego i w gipise na 5 tygodni

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:23, 07 lip 2015

Do góry
Magnolia popatrz jednak zakwitną

i te siewki też więc chyba powtarzają gatunek
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:22, 07 lip 2015

Do góry
Magnolia moje baki różnie niektóre sie zrbrały i te malusie sieweczki co kiedys pokazywałam porosły

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:55, 07 lip 2015

Do góry
MAgnolia- pięknie na tym Avatarku Very Nice, Very Nice Very Nice, Very Nice Very Nice, Very Nice
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:54, 07 lip 2015

Do góry
magnolia napisał(a)
baby ruszyły, czy bocza się? Moja jedna jest piekna, druga się zbiera, tzrecia się zastanawia, czwarta szlag trafił, a piątą M trafił łopatą - nie rozumie takiej urody

to ci mąż! a pokaż jak duże są te twoje baby, proszę
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies