Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lilie"

Mój 4 arowy azyl... 00:35, 08 lip 2013

Do góry
monteverde napisał(a)
Basiu i tawułki i lilie śliczne

Czasami coś mi się uda - mimo woli
Rododendronowy ogród II. 00:28, 08 lip 2013

Do góry
Bogdziu piękne lilie miły widok na dobranoc, może się przyśni?
Rododendronowy ogród II. 00:04, 08 lip 2013

Do góry
Wpadłam Bogdziu na moment, poczytałam zaległości, jestem na bieżąco......padam ze zmęczenia, od czwartku miałam gości.......był czas i pogoda na ogród ale w sensie rekreacyjnym. Moja wnusia jest coraz rozkoszniejsza, niedługo skończy 2 latka.....bieganie za nia i zabawa wyczrpuje ale daje wiele radości.
Twojw pysznogłówki są śliczne, lilie też i te wodne te normalne w ogrodzie. Opowieści fotograficzne o ptakach w twoim wydaniu bardzo lubię. Pozdrawiam
Mój 4 arowy azyl... 23:38, 07 lip 2013

Do góry
Basiu i tawułki i lilie śliczne
Rododendronowy ogród II. 23:30, 07 lip 2013

Do góry
Bogdziu, piękne lilie , moje w tym roku w ogóle nie kwitły i nie zanosi się na to że zakwitną ( ale wiem dlaczego...)
pozdrówka
Rododendronowy ogród II. 23:28, 07 lip 2013

Do góry
Na dobranoc lilie wodne.

Mój 4 arowy azyl... 23:17, 07 lip 2013

Do góry
Te lilie mam już od dawna, kiedyś całkiem je wywaliłam ale widocznie zostało kilka malutkich cebulek i odnowiły się. Niech sobie są

No i Chopin wreszcie się otworzył Na razie ma tylko te cztery kwiaty.

Mój kawałek raju II 23:07, 07 lip 2013

Do góry
Aniu, dziękuję Ci bardzo za odpowiedź.
Nie wiem co napisać, bo współodczuwam z Tobą żal. Ale mam w sobie też wiarę, że stworzysz w warmińskim nowy raj. Bo raj i piękno jest tam gdzie Twoje serce. A Twoje serce ma dar do zagospodarowywania przestrzeni i stwarzania raju. Więc skoro będziesz w Warmińskim, to tam powstanie nowy raj
Poza tym myślę, że miło będzie Ci się patrzyło, że Twoje cudne rośliny upiększają ogrody przyjaciół (czytam, że rozdajesz). Odnajdziesz w nich małe kawałki swojego raju.
Lilie masz zachwycające!
Serdecznie
Ogród w budowie - nieustającej 22:43, 07 lip 2013

Do góry
marzena napisał(a)
bardzo miły wieczorny spacerek odbyłam po Twoim ogrodzie, pozdrawiam
ja też lubię liliowce ( ale nie lilie...)

A u Ciebie jeszcze dzisiaj nie byłam. No ale ja nigdzie nie byłam od dwóch tygodni, więc nadrabiam jak mogę.
Ogród w budowie - nieustającej 22:19, 07 lip 2013

Do góry
bardzo miły wieczorny spacerek odbyłam po Twoim ogrodzie, pozdrawiam
ja też lubię liliowce ( ale nie lilie...)
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 22:16, 07 lip 2013

Do góry
Lilie i liliowiec. cudne , Takiego liliowca cudnego jeszcze nie widziałam ale lilie w tej ilości robią również niesamowite wrazenie. Masz racje ze tu mozna do woli z ludzmi pogadac o roślinkach co w realu i innym środowisku jest dosc trudne.Pozdrawiam serdecznie.
Ogród w budowie - nieustającej 21:34, 07 lip 2013

Do góry
Gabriela napisał(a)

Zaglądam po dłuższej przerwie ogrodowiskowej, do Ciebie w poszukiwaniu kolorów i się nie zawiodłam - cudowny Ferdinand Pichard, fajnie zobaczyć większy okaz jak samemu ma się maleństwo. Wspaniałe lilie i świetna sesja kawczej rodziny.
Wyobraź sobie, że już nie mam powojnika górskiego, zgnił z nadmiaru wody i wielkich potem upałów, jak wróciłam z Anglii, już było po nim, a urósł od maja ponad metr, świetnie się wspinał po altanie, tak się cieszyłam. Te długie deszcze i upały na zmianę narobiły mi dużo szkód w tym roku. Strasznie mi żal tego powojnika, bo niełatwo go kupić i myślę że już za późno na sadzenie, będę szukać wiosną, coby do zimy się rozrósł i zaaklimatyzował.

Gabrysiu ja w tamtym roku w listopadzie namyśliłam sie ze posadze powojniki. zadzwoniłam czy wogóle cos jeszcze maja , chodziło mi o Arabellę. I dobrze zrobiłam że posadziłam bo jesienie u nas ostatnio bardzo długie więc zdązyły się ukorzenic i teraz ładnie kwitną więc ja bym Cię namawiała na kupno nowego . Ja posadziłam go u siebie tydzień temu a kupiłam pod adresem www.clematisy.pl 15zł kosztuje no i przesyłka. Jest jeszcze drugi bardzo podobny choc o mniejszym wzroście o nazwie Freda. Zobacz je są w grupie powojników botanicznych.Do zimy jeszcze daleko zdązą się ukorzenic.
Rododendronowy ogród II. 21:33, 07 lip 2013

Do góry
Gabriela napisał(a)

Zaglądam po dłuższej przerwie ogrodowiskowej, do Ciebie w poszukiwaniu kolorów i się nie zawiodłam - cudowny Ferdinand Pichard, fajnie zobaczyć większy okaz jak samemu ma się maleństwo. Wspaniałe lilie i świetna sesja kawczej rodziny.
Wyobraź sobie, że już nie mam powojnika górskiego, zgnił z nadmiaru wody i wielkich potem upałów, jak wróciłam z Anglii, już było po nim, a urósł od maja ponad metr, świetnie się wspinał po altanie, tak się cieszyłam. Te długie deszcze i upały na zmianę narobiły mi dużo szkód w tym roku. Strasznie mi żal tego powojnika, bo niełatwo go kupić i myślę że już za późno na sadzenie, będę szukać wiosną, coby do zimy się rozrósł i zaaklimatyzował.

Gabrysiu ja w tamtym roku w listopadzie namyśliłam sie ze posadze powojniki. zadzwoniłam czy wogóle cos jeszcze maja , chodziło mi o Arabellę. I dobrze zrobiłam że posadziłam bo jesienie u nas ostatnio bardzo długie więc zdązyły się ukorzenic i teraz ładnie kwitną więc ja bym Cię namawiała na kupno nowego . Ja posadziłam go u siebie tydzień temu a kupiłam pod adresem www.clematisy.pl 15zł kosztuje no i przesyłka. Jest jeszcze drugi bardzo podobny choc o mniejszym wzroście o nazwie Freda. Zobacz je są w grupie powojników botanicznych.Do zimy jeszcze daleko zdązą się ukorzenic.
Ogrodnik Mimo Woli cd 20:04, 07 lip 2013

Do góry
popcarol napisał(a)
Aniu super robota! Jakim to sprzetem takie ładne kulki sie wycina?
Piekne jezowki, lilie, liliowce!!! Pozdrawiam!
k.

Żadne elektryczne nożyce... tym najlepiej i najrówniej
Ogrodnik Mimo Woli cd 19:47, 07 lip 2013

Do góry
Aniu super robota! Jakim to sprzetem takie ładne kulki sie wycina?
Piekne jezowki, lilie, liliowce!!! Pozdrawiam!
k.
Rododendronowy ogród II. 19:02, 07 lip 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)

]

Ogrodnik Mimo Woli cd 18:05, 07 lip 2013

Do góry
Kobieta z glebogryzarką, jakżeś to to uciągnęła? Podziwiam doprawdy.
Kwiatki też podziwiam, zwłaszcza liliowce i lilie no i ten lotos, co za egzotyka w ogrodzie, koniecznie sfotografuj w pełnym rozkwicie. I główki purpurowych czosnków urocze bardzo, też chcę wiedzieć jak się nazywają.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:02, 07 lip 2013

Do góry

Bylinówki

Lilie kwitną i pachną na całego

Mój kawałek raju II 15:20, 07 lip 2013

Do góry
monteverde napisał(a)
dzieje, dzieje róża Westerland, pięknie pachnie

lilie dla Ciebie, lubisz taki kolor

Aniu,
Mój kawałek raju II 15:09, 07 lip 2013

Do góry
dzieje, dzieje róża Westerland, pięknie pachnie

lilie dla Ciebie, lubisz taki kolor
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies