Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lilie"

A miało być tak pięknie.... 22:15, 26 cze 2013

Do góry
Rench napisał(a)

A to moje

Lilie Św. Antoniego . Kiedyś rosły u mamy w ogrodzie, są piękne. Jak będziesz miała nadwyżkę to wpadnę

I jeszcze Chopin w lawendzie ... też mam w planach tą różę.
Spotkanie w Pisarzowicach - lipiec 2013 22:05, 26 cze 2013

Do góry
Kindzia napisał(a)
Mam nadzieję, że będę z eMusiem. Jeżeli będę miała dostęp do irysów bródkowych (chyba, że zdechły pod wodą), bo tam lilie mam, to wytargam, jeżeli ktoś chce. Granatowe i kremowe. Inne też mam, ale teraz nie mogę, mam zamówienia...

Rysióweczko cieszę się że znowu się spotkamy Jesli możesz to chętnie przygarnę te kremowe irysy
Ogrodnik Mimo Woli cd 21:48, 26 cze 2013

Do góry
Poczytałam ostatnie 10 stron.
Cudne te rdzawe lilie.
Kwiatki i rabatki u Elizy 21:32, 26 cze 2013

Do góry
ewsyg napisał(a)
To jak się uda spotkać to przywiozę Ci te lilie

Bardzo się cieszę, jest to dobra okazja do wymiany, więc też chętnie czymś się podzielę
Kwiatki i rabatki u Elizy 21:29, 26 cze 2013

Do góry
To jak się uda spotkać to przywiozę Ci te lilie
Kwiatki i rabatki u Elizy 21:14, 26 cze 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Też mam te wszystkie kwiatki i żylistki ale dzwonki najbardziej lubię. Świetna dostałaś propozycję liliową , skorzystaj bo lilie piękne. Pozdrówka zostawiam.

Ja też pokochałam te dzwonki, dostałam je od mamy.
Lilie rzeczywiście ładne, będą pasowały jak ulał i wcześnie kwitną, jak dobrze, że ogrodniczki to szczere i wspaniałe duszyczki
Kwiatki i rabatki u Elizy 20:54, 26 cze 2013

Do góry
eliza3 napisał(a)
U nas znowu pada, do ogrodu wyjść nie można... ale zawsze można pooglądać kwiatki z rabatki

Szałwia omszona.

Dzwonek brzoskwiniolistny.

Złocień maruna.

Rozchodnik.

Też mam te wszystkie kwiatki i żylistki ale dzwonki najbardziej lubię. Świetna dostałaś propozycję liliową , skorzystaj bo lilie piękne. Pozdrówka zostawiam.
Ogrodnik Mimo Woli cd 20:44, 26 cze 2013

Do góry
Aniu jak zwykle podziwiam cudne rabaty i zdjecia mistrzowskie katalpa ,lilie sliczne ,nie widziałam nigdzie białych floksów a kiedy je się uszczykuje? u mnie jeszcze nie kwitna mam różowe,pozdrawiam
Rododendronowy ogród II. 20:32, 26 cze 2013

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)
Pooglądałam Bogdziu lilie i kwiat paproci, i róże, i Ciebie w liliach, i wszystko piękne. Buziaki

Agnieszko dzieki. Mam nadzieje ze u Ciebie nie ma potopu i ogród jak zwykle piekny. Zajrzę.
Rododendronowy ogród II. 20:31, 26 cze 2013

Do góry
ka1sia napisał(a)
Bogdziu, ależ urocze te Twoje róże i lilie a kwiat paproci znaleziony w taką noc na pewno przyniesie Ci dużo szczęścia, czego Ci z całego serducha życzę

Szczęście zawsze potrzebne i oby było bo zapotrzebowanie jest spore.Zdjęcia mam całkiem nie uporzadkowane i tak wklejam co mi w ręce wpadnie ale dzis pokażę ptaszki. Kasiu, widzę Twój sympatyczny uśmiech i też sie usmiecham do Ciebie. Fajnie ze Cię poznałam.
Rododendronowy ogród II. 20:28, 26 cze 2013

Do góry
Joku napisał(a)
Bogdziu, załapałam się na paradę twoich róż i lilii. Jeszcze piękniejsze od rododendronów i azalii.

Miło mi że Ci sie podobają , jest to na pewno zupełnie inny obraz niż jak kwitną rh.Myślę ze takie zmiany sa dobre w ogrodzie . U mnie na wiosnę szał kolorów rh , potem dużo spokojniej i kameralnie po kacikach róże i lilie, potem nieco więcej floksy , dzielżany i inne i jesień znów szał rudości na bukach. Takie zmiany dobrze robią na psychikę i wzrok. Pozdrawiam Jolu serdecznie . Muszę do Ciebie wpaśc i zobaczyc co u Ciebie.
Rododendronowy ogród II. 20:26, 26 cze 2013

Do góry
Pooglądałam Bogdziu lilie i kwiat paproci, i róże, i Ciebie w liliach, i wszystko piękne. Buziaki
Ogrodnik Mimo Woli cd 20:21, 26 cze 2013

Do góry
Lilie masz przesliczne, u mnie częsc chyba nornice wyjadły albo zgniły bo mam duzo mniej.. Katalpa u ,mie też kwitnie ale kwiaty ma krótsze niz w tamtym roku.Pozdrówka.
Rododendronowy ogród II. 20:21, 26 cze 2013

Do góry
Bogdziu, ależ urocze te Twoje róże i lilie a kwiat paproci znaleziony w taką noc na pewno przyniesie Ci dużo szczęścia, czego Ci z całego serducha życzę
Piaskownia na zakręcie 17:44, 26 cze 2013

Do góry
Piękne lilie, pasowały by na moją rabatę pod oknem, ja mam podobne , ale pomarańczowe i nijak nie pasują , ale darowane, więc nie powinnam grymasić, ale muszę je przenieść w inne miejsce.

Różowa anabelka? Takiej nie widziałam, będę zaglądać, aby podglądać jej kwitnienie _
Pozdrawiam serdecznie.
Ogrodnik Mimo Woli cd 17:18, 26 cze 2013

Do góry
eliza3 napisał(a)
Uwielbiam zdjęcia z twojego ogrodu, zwłaszcza te z dalsza... ale z bliższa też mi się podobają
Katalpa piękna... podglądam ją z bliska w jednym z ogródków jak jadę po chlebek...
Pozdrawiam, popatrzę jeszcze raz na lilie...

Ela dziękuję Mamy podobny gust do nasadzeń.. wiec sie ogląda
Pełniki chińskie... potargane wiatrem.. trochę leżą, ale kwitną .. wreszcie na coś sie ten wielgaśny wstrętny jałowiec przydał..

Biała rabata z niebieskim.. wiosną mam tu białe bodziszki... za liliowcami.. ale tylko do czasu jak zakwitną liliowce.. potem jest festiwal kolorów

Ogrodnik Mimo Woli cd 17:13, 26 cze 2013

Do góry
Uwielbiam zdjęcia z twojego ogrodu, zwłaszcza te z dalsza... ale z bliższa też mi się podobają
Katalpa piękna... podglądam ją z bliska w jednym z ogródków jak jadę po chlebek...
Pozdrawiam, popatrzę jeszcze raz na lilie...
Ogrodnik Mimo Woli cd 17:00, 26 cze 2013

Do góry
A to jeszcze lilie pokażę, każdy pokazuje róże, to ja coś innego.... dopiero zaczynają, ale jak zakwitną to będzie wielki bukiet

I takie...
A miało być tak pięknie.... 16:58, 26 cze 2013

Do góry
To sa własnie lilie Św Antoniego Które Ci chciałam dać w zamian za Twoje
Ogrodnik Mimo Woli cd 16:53, 26 cze 2013

Do góry
Rench napisał(a)
Masz prawdziwe EDEN
Lilie od Ciebie pięknie zakwitły. Teraz juz mogę podziękować

Renatko, za rok będzie ich 3 razy tyle One żywotne i sie pięknie mnożą
Ja z 5 cebulek mam pół ogrodu A ile rozdałam...
Jedną kępę niedawno pokazywałam, a to druga.... i jest kilka mniejszych

Masz piękne białe, takie turbanowe...
A to moej białe... też zakwitły...zwykłe, ale też ładne

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies