Ja też pokochałam te dzwonki, dostałam je od mamy.
Lilie rzeczywiście ładne, będą pasowały jak ulał i wcześnie kwitną, jak dobrze, że ogrodniczki to szczere i wspaniałe duszyczki
Też mam te wszystkie kwiatki i żylistki ale dzwonki najbardziej lubię. Świetna dostałaś propozycję liliową , skorzystaj bo lilie piękne. Pozdrówka zostawiam.
Aniu jak zwykle podziwiam cudne rabaty i zdjecia mistrzowskie katalpa ,lilie sliczne ,nie widziałam nigdzie białych floksów a kiedy je się uszczykuje? u mnie jeszcze nie kwitna mam różowe,pozdrawiam
Szczęście zawsze potrzebne i oby było bo zapotrzebowanie jest spore.Zdjęcia mam całkiem nie uporzadkowane i tak wklejam co mi w ręce wpadnie ale dzis pokażę ptaszki. Kasiu, widzę Twój sympatyczny uśmiech i też sie usmiecham do Ciebie. Fajnie ze Cię poznałam.
Miło mi że Ci sie podobają , jest to na pewno zupełnie inny obraz niż jak kwitną rh.Myślę ze takie zmiany sa dobre w ogrodzie . U mnie na wiosnę szał kolorów rh , potem dużo spokojniej i kameralnie po kacikach róże i lilie, potem nieco więcej floksy , dzielżany i inne i jesień znów szał rudości na bukach. Takie zmiany dobrze robią na psychikę i wzrok. Pozdrawiam Jolu serdecznie . Muszę do Ciebie wpaśc i zobaczyc co u Ciebie.
Lilie masz przesliczne, u mnie częsc chyba nornice wyjadły albo zgniły bo mam duzo mniej.. Katalpa u ,mie też kwitnie ale kwiaty ma krótsze niz w tamtym roku.Pozdrówka.
Bogdziu, ależ urocze te Twoje róże i lilie a kwiat paproci znaleziony w taką noc na pewno przyniesie Ci dużo szczęścia, czego Ci z całego serducha życzę
Piękne lilie, pasowały by na moją rabatę pod oknem, ja mam podobne , ale pomarańczowe i nijak nie pasują , ale darowane, więc nie powinnam grymasić, ale muszę je przenieść w inne miejsce.
Różowa anabelka? Takiej nie widziałam, będę zaglądać, aby podglądać jej kwitnienie _
Pozdrawiam serdecznie.
Ela dziękuję Mamy podobny gust do nasadzeń.. wiec sie ogląda
Pełniki chińskie... potargane wiatrem.. trochę leżą, ale kwitną .. wreszcie na coś sie ten wielgaśny wstrętny jałowiec przydał..
Biała rabata z niebieskim.. wiosną mam tu białe bodziszki... za liliowcami.. ale tylko do czasu jak zakwitną liliowce.. potem jest festiwal kolorów
Uwielbiam zdjęcia z twojego ogrodu, zwłaszcza te z dalsza... ale z bliższa też mi się podobają
Katalpa piękna... podglądam ją z bliska w jednym z ogródków jak jadę po chlebek...
Pozdrawiam, popatrzę jeszcze raz na lilie...
Renatko, za rok będzie ich 3 razy tyle One żywotne i sie pięknie mnożą
Ja z 5 cebulek mam pół ogrodu A ile rozdałam...
Jedną kępę niedawno pokazywałam, a to druga.... i jest kilka mniejszych
Masz piękne białe, takie turbanowe...
A to moej białe... też zakwitły...zwykłe, ale też ładne