Faktycznie to wygląda na 'Frosted Curls'. Bardzo mnie zmyliło to wiosenne zdjęcie. Wydaje się brązowa, a nie uschnięta zielona.
Miałam kiedyś podobną, zieloną "Amozon Mist". Jedną zimę przetrwała z tego co pamiętam.
haha te klamerki ,bo kupiłam za małą szmatę i niczym innym nie mogłam zapiąć
porządeczek nie wszędzie ,ale już może być
kuruj się ,bo zdrowie ważniejsze niż wszystko
Aprilku dziękuję -jeszcze nie do końca czysto ,ale już może być cała ta nowa przyszła rabata czeka na skończenie
donice obsadzałam jesienią -stały tym razem bez dołowania na tarasie i żyją
muszę jeszcze bratków dokupić
Basiu dziękuję za komplementy
jeszcze kanty muszę zrobić
a psica jest
O miło, się czyta, że wiadomość użyteczna. Po to jesteśmy, by sobie ułatwiać.
Miłego pracowitego życzę. U mnie dziś totalne lenistwo, jutro deszczowo, więc tez nic nie zrobię, no może paprykę przepikuję do pojedyńczych doniczek.'
Tymi nie mogę się nazachwycać! Ale najbardziej czekałam na fotki z igloo i są! No no, ale podgoniłaś towarzystwo, papryka, bazylia, cebula, pomidory, gratulacje! Pytanie laika, ta folia bombelkowa robi taką komorę w igloo, żeby było cieplej? Siejesz w domu i przenosisz na wiosnę do igloo? Ależ pracowity weekend, dałaś czadu
takie skalnice mam po zimie. Co mam z tym zrobić? Jak poobcinam te suche to czy one odbiją jeszcze w tym roku czy to już trudno będzie uratować? czy co?
A co w tym dziwnego, że mają liście?
U mnie większość też ma A kwitną i te co liście mają i te w stanie bezlistnym, tylko jedna co ma listki nie kwitnie jeszcze...