Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » April podbija las...

April podbija las...

Magleska 19:09, 29 maj 2021

Aprilku
takimi fotkami możesz codziennie nas raczyć

cudne wszystkie ogrody marzę o takich klimatach u siebie
inka74 20:25, 29 maj 2021

Ależ ci wszystko ruszyło z kopyta od ostatniego mojego pobytu. Niedługo busz będzie )

Kwartecikowy ogród i Brzozowy tajemniczy piękne. Klimatyczne, urokliwe.
SlonecznyOgrod 12:29, 30 maj 2021

Dziewczyny pięknie tam u Was
April u Ciebie widać efekty ciężkiej pracy, wszystko rośnie jak na drożdżach, wiem , że każde posadzenie roślinki wymaga pół dnia roboty, żeby wykopać dół,ziemię wywieźć a świeżej nawieźć ... ale efekt jest super. Brawo !

Brzozową dziewczynę pięknie zareklamowałaś więc idę jej szukać bo też ma pięknie
Brzozowadzie... 14:59, 30 maj 2021

April napisał(a)

April rzeczywiście mnie zareklamowała ładnie, ale oczy każdy ma
Mnie zachywcił absolutnie Twój busz Ileż Ty się napracowałaś, ja jestem mały pikuś przy Tobie A ścieżki koniecznie muszę zobaczyć na żywo, są przepiękne. Dzięki za spotkanie raz jeszcze. Buźka!
Aaa, jaką masz kalinę japońską? Bo jeszcze o dwóch odmianach myślę i szukam, kto je ma - jedną K. Sunrise znalazłam u Mrokasi, ale jest jakaś taka mała kompaktowa odmiana, nazwy nie pamiętam właśnie, a taka by mi się jeszcze zmieściła
Alija 19:04, 30 maj 2021

April napisał(a)

Bardzo miło spaceruje się po Twoich leśnych zakątkach, a na dodatek można jeszcze spotkać rude cudo.
Ten dereń pięknie rozświetla las.
Gruszka_na_w... 21:23, 01 cze 2021

Masz rację , April- ten dereń IH w duecie z brunnerą świetnie wygląda.
Katorżniczy wysiłek włożyłaś w tworzenie swojego ogrodu, ale nie poszedł on na marne. Piękne, leśne zakątki (mimo Twej miłości do geometrii ) zachowały naturalny urok.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
ElzbietaFranka 21:49, 01 cze 2021

Jak w tym lesie wszystko pięknie rośnie. Nawet trawnik. Bardzo mi się podoba Aprilku.
Ogrodowy_Kal... 05:34, 02 cze 2021

Piękny ogród i fantastycznie wkomponowane ścieżki.
Mgduska 09:12, 02 cze 2021

Patrzam i patrzam, i dalej nie wiem, co u siebie w cieniu posadzić. Przy oczku nowym. Już trochę nasadziłam, ale zostały puste placki, które proszą się o coś okrywowego. Mam trochę dąbrówki, to ja przeniosę, ale to będzie mało. Żurawek nie chcę, epimedium nie do dostania - no więc co? Proszę coś doradzić koleżance

Foty z kotami lubię. I strasznie mnie koty śmieszą z tym parciem na szkło. Mój kot też uwielbiał sesje fotograficzne, był miejscową maskotką turystyczną. A już najlepsze są filmiki ogrodnicze na YT, kręcone przez właścicieli kotów - zawsze po paru minutach okazuje się, że jest to film o kocie. Każdy

malgol 11:13, 02 cze 2021

April napisał(a)

Jakież piękne leśne widokiCo robisz z tym dereniem ,że jest taki gęsty?mój się tak nie zagęszcza