Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Boćkowe perypetie ogrodkowe 14:38, 23 mar 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Bociuś...

Co do mnie to trzeci wątek już pół roku ciągnę - ostatnio wianek machnąłem i pół forum przyszło go oglądać, już trzeci tydzień się nim jarają Pokazałem koleżankom na studiach i też cmokały - nad wiankiem, nie nade mną rzecz jasna

W ogrodzie Danusi perfekcja do potęgi entej - szał ciemiernikowy, nowy dywan rozłożony - perfekcyjne królestwo w najlepszej formie - tam mus nadrobić zaległości

U cioci Gosi storotkowe szaleństwo - w ogrodzie nie ma już miejsca to w domu posadziła - mus jej o ścianach wertykalnych podpowiedzieć

Kindzia robi zlot w czerwcu - liczymy, że skrzydła Cię zaniosą do Pszczyny w tym roku

Nawigatorka szaleje z wątkiem, że tu nawet najzdolniejsi czytacze forum nie nadążąją. Teraz profanacji kul dokonała i powstanie żywopłot bukszpanowy - oprawa ciurkadełka.

W Miłkowie odsłoniły się łuki po winogronach Będą róże, powojniki i rzygacze lub sikające putto (I hope so!)

Ana art zaczeła działać w ogrodzie - jeśli chodzi o liczbę wykonanych prac to nie wiem czy nie jest na prowadzeniu. Mus dogonić

Polinka jaja robi... 55 sztuk - co jak co, ale wg mnie powinna zrobić jeszcze jedno - co by parzyście było, jak to Pan Bóg w zamyśle miał

Madżenka tak obsadza donice, ze wszyscy dooopościsku dostają - a ja to już na pewno Musi nam coś na rozluźnienie polecić z H.

Mała Mi muminkuje - rozumiem, że doczytałaś, że teraz są muminki do kwadratu?

Ola leon wszystkich doprowadza do depresji swoją perfekcją - o ogrodzie nie wspominam

Juzia jedzie na południe, z zaproszeń nie chce skorzystać - a my tacy gościnni

Ewa004 planuje intensywne kopanie - ale do tej pory nie wiem czy tuje zostają czy jednak będzie widoczny mur

Karolina popcorn takie cuda wysiała, że jak to wzejdzie i zacznie owocować to będziemy się pewnie wszyscy zastanawiać czy to marchewka czy jednak pomidor... Aha - z Tajlandii wróciła - wspólne Filipiny w 2017 już planuje z nią całe forum

Nicol 21 ma pieska... Nadpobudliwego - suczka albo pies, więc nie wiem czy jestem wujkiem czy ciocią tego maleństwa

Marta Zielona nabawiła się łokcia tenisisty i się rehabilituje... Ale w Katarze mógłbym leczyć każdą dolegliwość

KAcha123 drzewa nakupiła - dasz wiarę? Jakby mało miała

Iwk4 kupiła kule bukszpanowe przecenione na 75% - a wystarczyło rozbić doniczkę Już szykuję chytry plan

MAD jajo robiła - i kuchnię ufafluniła... Ale za to teraz lśni jak psu... futro

Jazzy będzie zbijać trumny warzywne - całe forum czeka na zdjęcie surowych dech

Kuba Ewa doniczki obsadziła - ale same doniczki takie ładne, że pokrzywa wyglądałaby w niej szlachetnie

MArgarete spotkanie grupy łódzkiej ostatnio zorganizowała

Eee tam też trumny warzywne zbija Będzie też powstawać przedogródek w tym roku

Gosia malkul wróciła z wywczasów i za robotę się wzięła Ale zapuściła ogród okropnie, bo nie dość, że drzewo na schodach jej wyrosło to jeszcze mchem zdążyło się pokryć i kwiaty stokrotek wydać

Ewakatowice coś nas ostatnio mniej kocha... Ale kwiatkami pochwaliła się na szczęście

To taki przegląd pierwszych 7 stron Resztę niech zrobi ktoś inny - bo ja w końcu student dzienny - na dodatek ciężko pracujący

Ooo, a o mnie nie wspomniał
Czyli mało ważnam
Coś jeszcze, coś więcej... 14:35, 23 mar 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Ja też - oprostestuję własny wątek!

Do Boćka leć - skrót machnąłem

Właśnie przeczytałam przegląd u Boćka i jestem pod wrażeniem. Nie dość, że nadążasz za tyloma wątkami, to jeszcze wiesz, co u kogo w trawie piszczy. Jak będziesz robił następny skrót - melduj. Bo ja nie nadążam.
Mówisz, ze Polinka 55 jaj zrobiła? O matko, balony wykupione
Coś jeszcze, coś więcej... 14:19, 23 mar 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Przydługi? Juzinka - pomyśl ile czasu zajęło mi czytanie tych wątków!

Co do wycieczki - dobra, dobra

Ale Ty czytałeś chyba na bieżąco?!?

Dobra, dobra
Pogadamy jak będziesz miał dziecko
Miłkowo - sezon 2016-2022 13:34, 23 mar 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Irenko - jakbyś coś stamtą chciała to molestuj Danusię, bo ona pana Chronosa zna i to dobrze

O, dzięki
Miłkowo - sezon 2016-2022 13:20, 23 mar 2016

Do góry
YOLKA
Jolu, rano ziąb, teraz nawet słonecznie, to kolorów coraz więcej

HANIU
kącików dostatek, do wyboru i koloru, nawet poleżeć można teraz mnie słońca brak, tak by kości wygrzać

CHELL
Elu, to z ciebie magnoliowa dziewczyna Genie nie mam, rok temu był szał, może jak trafię, kupię. Będę zaglądać na twoje, koniecznie pokazuj w fazie kwitnienia
SEBEK
cały czas oglądam...
MADZENKA
nie padaj na nos, tylko się wyśpij porządnie
zobaczymy, na razie jest pomysł, potem obmyślimy strategię wykonania, zakup i samo wykonanie
siły nie te, więc wolno

ZIELONAANIA75
taką mam nadzieję, było sporo zmian, doszły nowe i ida kolejne
fajnie, że znowu jesteś z nami

GABRIELA
to widzę, że Ty też spryciula
te kwitnące sadzić, to dobry pomysł, bo za rok znowu będą, a juz oko cieszą i teraz u mnie widać, gdzie jeszcze pusto i tam dosadzam.
W dzisiejszej kartce z kalendarza doczytałam, że róże po posadzeniu tniemy dopiero za 2 lata w kwietniu i że czarnuszkę już można siać a u mnie się sama posiała.
Tego powojnika nie mam, obejrzałam..interesujący, ale nic nie piszą czy pachnie.
coraz więcej koloru

siewki czarnuszki
rok temu wycyganiłam od Kondzia i mam, ale nasiona też kupiłam
Ogród od nasionka... z widokiem na Lanckoronę 11:55, 23 mar 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
A ja głosuję za pierwszą wersją - pamiętasz te falujące ekrany z cisów w holenderskich ogrodach? Na wzórr tamtych możesz posadzić swoje żywopłoty

Sebku, dzięki za głosik! To przez te zdjęcia właśnie powstał pomysł łuków Straszliwie mi sie spodobało Za mały mam ogród, żeby tak poszaleć, ale chociaż namiastkę bym chciała
https://www.ogrodowisko.pl/watek/6467-les-jardins-de-castillon-plantbessin-normandia?page=2 (zdjęcia te na dole strony)
Ogród od nasionka... z widokiem na Lanckoronę 11:50, 23 mar 2016

Do góry
A ja głosuję za pierwszą wersją - pamiętasz te falujące ekrany z cisów w holenderskich ogrodach? Na wzórr tamtych możesz posadzić swoje żywopłoty
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:47, 23 mar 2016

Do góry
Ja wszystkie miskanty już opitoliłem... Niech się dzieje wola nieba - najwyżej będę Cię błagać o sadzonki Twoich
Boćkowe perypetie ogrodkowe 10:53, 23 mar 2016

Do góry
No Sebek dałes po całości
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:36, 23 mar 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

U Boćka skrót walnąlem - doczytasz i będziesz na bieżąco z forum
Fryzurę zmieniłaś? Mega twarzowe to jajo

czytałam rano i mnei powaliłeś tym na łopatki. dzięki tobie jestem an bieżąco
Boćkowe perypetie ogrodkowe 09:23, 23 mar 2016

Do góry
Sebek, z daleka widać żeś student. Skróty świetne! Teraz tylko kserówki każdemu i jesteśmy w domu. Tyle się dowiedziałam...
Coś jeszcze, coś więcej... 09:19, 23 mar 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Wybacz, sklerozę mam... I to postępującą się okazuje... No i jak żyć?
Macham Kasiu

No!!!
Miłkowo - sezon 2016-2022 09:14, 23 mar 2016

Do góry
Irenko - jakbyś coś stamtą chciała to molestuj Danusię, bo ona pana Chronosa zna i to dobrze
Boćkowe perypetie ogrodkowe 09:14, 23 mar 2016

Do góry
Boćku kochany nasz wróciłeś

Sebek- rozwaliłeś mnie tymi skrótami!!!!
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:11, 23 mar 2016

Do góry
malkul napisał(a)
Wybaczcie że ostatnio ciągle szaybko i po łebkach ale mam ostrą jazdę
jeszcze tak z 1,5 miesiąca

U Boćka skrót walnąlem - doczytasz i będziesz na bieżąco z forum
Fryzurę zmieniłaś? Mega twarzowe to jajo
Coś jeszcze, coś więcej... 09:08, 23 mar 2016

Do góry
Kindzia napisał(a)
Ja sobie wypraszam...moje wrzosy od 2011 roku są. Część z 50 się kończy, dlatego będę wymieniać w tym roku. Nawet, przy okazji krokusowego kwitnienia, było je u mnie widać teraz. Na upartego jeszcze mogłyby zostać. Ale dziury by były. Nie będę w dziury dosadzać nowych przecież. Wymienię wszystkie.

Dzięki Sebuś jeszcze raz za cynk, chociaż nie mogłam skorzystać...

Wybacz, sklerozę mam... I to postępującą się okazuje... No i jak żyć?
Macham Kasiu

Coś jeszcze, coś więcej... 09:06, 23 mar 2016

Do góry
Juzia napisał(a)
Żeś skrót zapodał.....trochę przydługi
Ale się ubawiłam

I wcale, że nie chcę skorzystać tylko nie będę miała czasu
Jakbym jechała sama....to bym sobie wycieczkę po Waszych ogrodach zrobiła

Przydługi? Juzinka - pomyśl ile czasu zajęło mi czytanie tych wątków!

Co do wycieczki - dobra, dobra
Coś jeszcze, coś więcej... 09:04, 23 mar 2016

Do góry
ZielonaAnia75 napisał(a)
No jestem pod wrażeniem prac, które wykonałeś! Popieram Madżenkę za mało zdjęć, poprosimy więcej. Teraz po zimie człowiek głodny takich widoków, nawet jeśli rabatki wyglądają łyso to są przecudne
Macham wiosennie i melduję podglądactwo

Coś tam zrobię przez święta Mam nadzieję, że jutro szef już mnie puści do domu

Teraz rabaty cudnie nie wyglądają, ale jeszcze parę tygodni i liczę na szał ciał
Ogród z łezką II 08:31, 23 mar 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Ale roboty wymyśliłaś! Mi z planów ogrodowych zostało tylko zrobienie mebli - u mnie 2016 ogłaszam sezonem lenia Kto się dołączy?

Jak nienormalna...ale trzeba zrobić i mieć z głowy. Ja co roku mam takie plany jesienią, że w przyszłym roku to już tylko leżeć będę... Także specjalnie Ci nie wierzę
Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21 07:32, 23 mar 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Świetne dekoracje - i stół jaki fajny Dąb bielony?

Stół to dąb zaiste, ale olejowany z bardzo fajnego, polskiego zakładu
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies