Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Ogród z pergolą 22:20, 22 maj 2016

Do góry
elmagra napisał(a)
No to spory. I tyle wody... A może 3, 5 metra wystarczy? I rozporowy czy stelaż? Skłaniam się ku drugiemu...

Też mi się wydaje ze stelaż bardziej praktyczny i porzadniej wygląda, stabilny chyba bardziej jest basen. my bedziemy szukać takiego owalnego żeby w siatkówkę pograc, znajomi taki mają i jest poprostu czaderski
Ogród z pergolą 22:17, 22 maj 2016

Do góry
anbu napisał(a)
A my mamy trampolinę dupną Aniu Moje chłopaki uwielbiają niezmiennie od jakichś 4-5 lat

chwilowo temat ucichł bo troche po paru wpisach ochłonęłam ale jesli będzie to chyba ta 312cm
Ogród z pergolą 22:16, 22 maj 2016

Do góry
AnnaCh napisał(a)
Potwierdzam, w zeszłoroczne upały sama codziennie siedziałam i tyłek moczyłam, bo w pracy ledwo żyłam, tak dało się wytrzymać

jezu lata jeszcze nie ma a ja juz bym chciała w basenie siedzieć, dzisiaj było gorrrrąco...ale juz jest lepeij bo żagiel rozłożyliśmy to chociaz na tarasie mozna już posiedzieć
jak Ty przy takim basenie masz wode z wodociągów no to grubo raczej lepiej zainwestować w chemie i filtry bo wymiana wody to pewnie kosmos
Ogród mały, w cieniu i na ciężkiej glebie 21:37, 22 maj 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Renia moje róze nie mają jeszcze pąków bo pierwszy rok czy cos nie tak jest? nawozic je?

norma, ćwicz cierpliwość
jeśli tegoroczne nasadzenia to nie nawozić, jeśli zeszłoroczne to podsyp je obornikiem
Ogród Ani :) 21:15, 22 maj 2016

Do góry
Mirellko, Aniu/Makao_J, Asiu, AnnaCh/Aniu, Kami, Kacha123/Kasiu dziękuję Boshee mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam

Wiolka5_7 ja też prawie się zapłakałam o te dwie gałązki :/

anna_t/Aniu jak to nie znalazłaś Tyś na coś innego przylazła, o żesz Ty łobuzie jeden

Ali kulkowanie proste jest Buziak

polinko dzięki za propozycje zapomniałam napisać, że mój taras to patelnia więc runianka odpada a irgę mam z drugiej strony kulek Irga jest bardzo ekspansywna. Moja irga to chyba irga pozioma (jakoś tak ) Muszę ją mocno trzymać w ryzach, bo jak odpuszczam to przegina Jak się wkurzę to ją wywalę

Kasiu dzięki, pomyślę

Toszko jak to jest z wysypywaniem kory pod rośliny? Bo gdzieś czytałam (chyba przy klonach) jak pisałaś żeby odsunąć ją od pni roślin/rośliny.
Czy dotyczy to wszystkich roślin (to odsuwanie od pni)? Jak to jest.
Muszę zacząć wysypywać rabaty, bo nas chwasty zeżrą z nogami, dosłownie :/
Chodzimy i pielimy a za chwilę to samo :/ Jak miałam korę to nie było problemu i ziemia mi tak nie wysychała :/ Chcę wysypać najpierw pod cisy, maluchy na froncie.

Dla wszystkich

Czy facetowi uda się wyczarować ogród marzeń? 14:26, 22 maj 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Michał czy ty stosujesz jakies opryski na rododendrony? masz przepiękne..

Aniu nie pryskam niczym, myślę, że duża zasługa dobrze przygotowanej rabaty, kopałem dół już nie pamiętam dokładnie ale jakieś 70 cm i wsypałem ziemię pod Rh 2 rodzaje.
Dużo podlewania w zeszłym roku latem, bo to pijaki są

Dodam za każdym razem, że to zasługa Bogdzi i jej wskazówek

CW przekwitają, a CG wyglądają coraz piękniej fakt kwiatostanów pełno Fotki z dziś

Malutki pod lasem 12:18, 22 maj 2016

Do góry
wow Ania fajnie! jak to Ci sie bujnie to będzie szał
sami obrzeża robicie?
Ogród z pergolą 12:17, 22 maj 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
jeszcze prysznic ogrodowy bym chciała
a podobno to lato tez takie upalne ma być..............................
No nie załamuj mnie... Zbankrutuję na rachunku za wodę
Biało różowy ogród za płotem. 12:11, 22 maj 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Aniu tak robiłem jest tutaj.

tnx
Ogród mały, w cieniu i na ciężkiej glebie 12:08, 22 maj 2016

Do góry
Renia moje róze nie mają jeszcze pąków bo pierwszy rok czy cos nie tak jest? nawozic je?
Czy facetowi uda się wyczarować ogród marzeń? 12:04, 22 maj 2016

Do góry
Michał czy ty stosujesz jakies opryski na rododendrony? masz przepiękne..
Ogród z pergolą 11:59, 22 maj 2016

Do góry
jeszcze prysznic ogrodowy bym chciała
a podobno to lato tez takie upalne ma być..............................
Ogród z pergolą 11:56, 22 maj 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Ela, Monika, Ewa basen suuuuper sprawa najprzyjemniejszy relaks dla małych i duzych
Potwierdzam, w zeszłoroczne upały sama codziennie siedziałam i tyłek moczyłam, bo w pracy ledwo żyłam, tak dało się wytrzymać
Ogród z pergolą 11:55, 22 maj 2016

Do góry
Makao_J napisał(a)

Ja mam tory kolejowe może 200 m od domu. Ale stresu już nie ma po ubiegłych wakacjach. Narozrabiały wszystkie dzieciaki i kary miała cała gromada razem. Teraz już od torów trzymają się z daleka. Nawet jedno drugie pilnuje i zaraz lecą na skargę.

to rzeczywiście dobrą sztame masz z sasiadami
Ogród z pergolą 11:50, 22 maj 2016

Do góry
Ela, Monika, Ewa basen suuuuper sprawa najprzyjemniejszy relaks dla małych i duzych
Ogród z pergolą 11:47, 22 maj 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
masz kogo wysyłać, ja sama narazie będę latać najgorsze ze tez okolica mi kompletnie nie znana i rzeczka niedaleko i mam czarne myśli..niewiem obym z czasem wyluzowała..
narazie to chce im stworzyc taki plac zabaw na terenie żeby nie szukały wrażeń

Ja mam tory kolejowe może 200 m od domu. Ale stresu już nie ma po ubiegłych wakacjach. Narozrabiały wszystkie dzieciaki i kary miała cała gromada razem. Teraz już od torów trzymają się z daleka. Nawet jedno drugie pilnuje i zaraz lecą na skargę.
Ogród z pergolą 11:46, 22 maj 2016

Do góry
Filemon24 napisał(a)

teraz to dzieci tak szybko dorastają.. zresztą sama ze swojego dzieciństwa pamiętam, że jak się już miało 12 lat to interesowały nas już zupełnie inne rzeczy niż bawienie sie na placu zabaw

dokładnie, potem będę druty kolczaste zakładać co by je utrzymać na tyłku
Z Pszenicznej ... 11:44, 22 maj 2016

Do góry
AgataP napisał(a)

Powoli...dobre sobie...w dwa lata rewolucję zrobiła i powoli hahahah Ty jesteś gigantka kobieto!
Ogródek Iwony II 11:31, 22 maj 2016

Do góry
Iwona z kora rabaty wygladają pieknie ale u mnie tylko przez..tydzień. potem wylazła chwastnica i rozsiała sie ognicha sypałam niby grubo bo z 7cm jak nic ale bedę musiała dosypać. żałuję ze gazet nie rozłożyłam pod...
powiedz mi Twoje róze mają juz pąki, moje nic a nic. dlatego ze to ich pierwszy rok? czy powinnam im cos podrzucić? dzisiaj spryskałam je herbatka tymiankową tak asekuracyjnie
Anna i Ogród 11:27, 22 maj 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
ciekawę czy się da? za tydzień jestem u Bogdzi to ją wypytam

Ok. Dzięki. Spytałabym ją na forum ale głupio mi zawracać jej głowę znowu - już ją kiedyś pytałam o inny problem który sam się rozwiązał.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies